Diskusije : Košarka

 Komentar
Kevin Huerter - Besprekoran igrac
Tubby
28. decembar 2018. u 19.09
leva ruka mu je laka kao kod dzeparosa, sut mu je 10-ka, pravovremeno dodavanje ... sve u svemu predivan igrac za gledanje. iz studentskih dana: https://www.youtube.com/watch?v=RV3dZCvMy6A i sad kad igra u NBA: https://www.youtube.com/watch?v=X0NqQmS8pNs
nebojsa4
29. decembar 2018. u 09.38
Yo baba, ne slazemo se. Sinoć sam malo gledao, prosjecan igrac, nizak sut.
Gdje ti je klip kad Bogdan daje tricu Lejkersima za pobjedu?
Vucevic sinoć razvalio Raptorse, 30 koseeva 20 skokova.
Jokic u formi mada zna da podbaci, valjda je to I normalno.
Tubby
29. decembar 2018. u 15.56
Yo, Yo, Yo NB4 ... dao sam ti plus onako iz zezanja ali sad posle citanja tvog komentara vidim da si ti kosarkaska ameba ;o). *** pazi ovako, dechko nije KD ili Grik Frik da sam sebi izgradi poziciju za sut nego zavisi od alavih bekova koji mu dodaju ili kad ne znaju šta će sa loptom ili na 8 sec. pre isteka vremena za napad. pogledaj neke od mecheva na jutjubu dok je bio student i biće ti sve jasno ... moje mišljenje je da je momak dragulj sa kojim treba raditi. cisto da znaš (posto vidim da si amater) ... čim vidis igracha koji je desnjak a koji zna levom rukom da zavrsi napad ISTO kao desnom SHIROKO OTVORI ochi jer to su prave napasti za odbranu.
što se naših tiche ... NORMALNO da ih pratim i mislim da nisu loshi. cinjenica je da bi voleo da su još bolji ali ... i ovako je dobro. mislim da su SVI bezbedni za sledeću sezonu, svi IZUZEV teodosica (njemu sam pre par nedelja ovde na forumu predvideo sudbinu) ... pre 2-3 dana negde sam procitao da ide za tursku. JOS jedan „frendli” savet da ti dam ... iskljuci ton kad gledaš utakmice jer komentatori su budaletine koje te, hteo ti to ili ne, odvuku od mecha „svojim uglom gledanja utakmice” a u vecini slučajeva NAMAJU pojma sa kosarkom. komentatori MORAJU da budu „kosarkaski korektni” i da duvaju u istu tikvu ili će u protivnom da ih posalju u prevremnu penziju. simptomaticno je da NIKO od spikera nije NIKADA ni pomenuo karl melouna kao IZUZETNO prljavog igracha, dzordana koji „preklapa” loptu, lebrona koji pravi korake ... itd.itd.

milanche
02. januar 2019. u 00.41
Lik je poor man’s Kyle Korver.
Tubby
02. januar 2019. u 16.24
ODLICHNO si ga procenio milanche ... inače, ja bih' MNOGO voleo da mi imamo nekog igracha koji sipa kao Kajl Korver https://www.youtube.com/watch?v=lXFbDJNjPF8 mislim da KK jednostavno nije imao sreće, suvise se dugo zadrzao na istochnoj obali.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.