Diskusije : Košarka

 Komentar
BabaTunde: Prognoza - Indijana!
sagitarius
28. decembar 2013. u 22.51
Ova godina je najteza za prognoziranje sa toliko kvaliteta na „Istoku”! Uvek sam prognozirao pre „All-Star” i izuzev par puta kad me je LBJ „zavrnuo” uvek sam pogadjao!
***************************************************
1) Brooklin- na papiru najjači ali ne igraju timski.

2) (moj omiljeni) Miami - FATIGUE + povreda Wade-a.

3) Oklahoma - povreda Westbrook-a.

4) Chicago - povreda Rose-a

5) San Antonio - matori

6) Dallas - Dirk stari a mladi neuigrani

7) Lejkersi - unisti is Kobe

8) Clipersi - nestabilni
**************************************************
Indijana su mladi, visoki i talentovani i ako ostanu zdravi - titula.
Naravno, može se desiti iznenadjenje da posle „BLOODBATH”-a na istoku budu toliko osakacen da ih dobije neki „poletarac” kao Portland ili Phoenix koji će se verovatno lako „prosetati” kroz sezonu!

p.s. hey 'Tunde, to sam „ja”, bivši Ver...; sve su mi „uzeli” tako da sam samo „sag...” - čak su me sutnuli sa „CNN.com-a” jer sam u diskusijama otkrio istinu o Ted Turneru i njegovom „sivom periodu” sa misterioznim usponom kad je dobio sponzore sto „zaudaraju na naftu” - moderatorima se to nije svidelo pa me „sutnuli”.
BabaTunde
29. decembar 2013. u 07.13
sagi pa gde si ti BRE ... ti i ja opet svako u svom taboru. ja za seltikse a ti za LA ;o) ... daj da se nađemonegde na sredini u centralnoj diviziji ILI ćemo i ti ja na klupu za rezervne igrace. na zalost Ništa od NBA-a ne pratim ... ni jedan mec nisam još pogledao niti znam šta se dogadja ... KOMPLETAN vakum ... međutim nije iskljuceno da odem ovde kod mene nešto da pogledam. drugarski pozdrav ;o).
sagitarius
29. decembar 2013. u 10.35
Haug!
Da, oboje smo navijali za „pomorce (Boston, L.A. pa i Majami)” ali mislim da će ovog puta neki sa „kopna” da pobede. Zato kontam Indijana a ako Westbrook bude zdrav i u formi možda i Tunder, ko zna?!!? Ali kao sto rekoh, ko god dodje „sa Istoka” sa „Pirove pobede” možda će biti isuvise izmrcvaren i da bije Kliperse - 'Istok je jak k'o zemlja'!

Inače ni ja NBA nešto aktivno ne pratim; poceo sam da gledam Dodgerse ali kad su ispali u prvom kolu play-offa, razocarao sam se i to batalio. Meni je bajzbol relaksirajuci sport - dobar za zivce. Tenis donekle pratim ali ne volim da gledam Noleta na TV da se ne nerviram; nekako kad ga gledam u Indian Wells-u njegov poraz me ne nervira toliko - srećom bilo ih je malo.
BabaTunde
29. decembar 2013. u 11.01
haug beli brate ;o)

znaš šta ... ma kamo sreće da nas svi u blizem okruzenju nerviraju kao nole ... nole je naše zlato ... SJAJAN sportista i gromada od coveka. dok nije stigao tamo gde mu je i mesto i ja sam se nervirao ... sad' više ne! ruku na srce ... rafa je trenutno bolji od njega ALI zar je malo u svom poslu biti drugi ili treci u svetu ... ko će BRE nama da ugodi? kad je prvi onda pocinje prekopavanje po hemiji njegovog porodicnog stabla, po njegovoj devojci, po ... kad je drugi OPET nije dobro ... ma ne čitam ni stampu vise. ja se stvarno trudim da uzivam u sportu ... ako ima uz sport da se i nešto prezalogaji i popije mojoj sreći NIKAD kraja.
sagitarius
09. januar 2014. u 10.56
Ma Nole je podigao ugled Srbije 100%! Sportisti u principu su nas NAJVECI i PRAVI AMBASADORI i neka ih Bog pozivi.
Nego Indijana pukla sinoć od Atlante i nas Peric (naturalizovani Slovenac) ih rasturi. Kao sto rekoh VELIKI na Istoku će se potamaniti međusobno i doći u finale gde će ih neka „lisica sa Zapada” oglodje.
sagitarius
17. januar 2014. u 20.24
test
sagitarius
17. januar 2014. u 20.37
BabaTunde, izgleda da LBJ razmišlja od odlasku iz Majamija (sudeci po čestitci upucenu za Wade-ov rođendan). Ja sam svojevremeno predvideo da će otici u Dallas kod Mark Kubana i neki su mislili da zvucim kao diletant. Ustvari njegove dve finalne opcije i jesu bile Majami i Dallas ali je zbog Wade-a izabrao Majami. Sada je vreme da Nowitzkom obezbedi još jednu NBA titulu umesto „Rucnog sata” za penziju i potom ostane kao stub Dallasa - to je samo moja predikcija.
Da_dodam
29. septembar 2014. u 20.35
Ipak San Antonio!
Da_dodam
14. januar 2015. u 22.32
A ove godine?
Da_dodam
15. april 2015. u 19.45
?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.