Diskusije : Košarka

 Komentar
CZ i Partizan-da li sam ispao iz fazona?
mraka23
(Igrac)
28. novembar 2013. u 17.03
To je prosto nevjerovatno kako izgubise utakmice i Zvezda i Partizan.
Nerjeseno i kos razlike za Partzan 9 i 7 sekundi do kraja, faul slobodna i izgubljena utakmica. Pa zašto faul pavijani. Zar nemate toliko povjerenja u svoje odbrane da stisnete i odbranite jedan jedini napad? Zašto faul pa nije vam protivnik LaBronko?

Ili sam ja ispao iz fola, jer se to tako radi. Zaista ne kontam. Ali znam da sam poludio danas zbog tog idiotskog faula zbog kojeg izgubise i jedni i drugi.
nebojsa2
28. novembar 2013. u 20.41
Nisam gledao danas utakmice, obično gledam i pratim.
Partizan je desetkovan povredama i lošim finansijskim stanjem, tako da će ove godine slabo šta uraditi u Evropi.
Mene brine sto dugo nisam vidio centra koji obecava. Sve nešto slabacko, nema snage da skoci i zakuca, neki traljavi rad ledjima i popijenih banana koliko hoćeš. Sve ih treba roknuti na troduplu dozu steroida. Krivo mi je isto sto kupujemo crne bekove, bar za tu poziciju ne moras porasti do 2.15.
Nego šta cjenjeni diskuti misle O Aleksandru Djordjevicu kao buducem treneru reprezentacije?
gvozden
(veciti student)
29. novembar 2013. u 00.52
O kakvim se to navijackim uvredama govori u vestima, kažu da ih je bilo i u Tel Avivu i u Beogradu
BabaTunde
29. novembar 2013. u 08.55
„Nego šta cjenjeni diskuti misle O Aleksandru Djordjevicu kao buducem treneru reprezentacije? ”
- to saletu ne treba, ne bi bilo dobro da mu se dogodi ... pogledaj pod medzik dzonson, lari brd, karim, ajzea ...
nebojsa2
29. novembar 2013. u 09.21
Brate Baba, neko mora da se prihvati posla. Za Saleta nisam nikad ništa loše procitao, a mnogo sam ga volio kao igrača. Bilo bi lijepo da se jave ljudi koji su prije pisali kako su, li igrali basket, ili gledali Saleta kada se kalio na BG betonu:)
Želim mu da i kao trener ubode jednu od onih cuvenih trica kojih se svi sjecamo.
BabaTunde
29. novembar 2013. u 13.37
brate pa koj' će mu to qurac ... neka se odmara i neka se provodi sa zenom i decom. inače i saleta i njegovog oca batu (nadimak jaje) znam sa krsta. sale je prve kosarkaske korake napravio na crvenom krstu i moj JAKO JAKO dobar drugar mu je bio prvi trener. ako duda nije mogao na SNAGU i znanje da zauzda igrace moja logika je da to ni sale sigurno neće moći. drugo, sale se nije kalio kao trener .. teško je sedeti na klupi ma kako da si bio dobar igrac tokom karijere ... nije to isto brate. igrom slučaja i dudu i njegovog pokojnog brata pivu MNOGO dobro sam poznavao. na treninzima, u kafani a i ovako u njihom drustvu je bilo kao da držiš dva pistolja na stolu i nikada ne znaš koji i kada će da opali. trener MORA da ima kratak fitilj ... radmanovic bi recimo i na pomisao o banani dobio sljagu da bi mu 3 dana zujalo u usima a mislim da bi mu prvi zalogaj banane u dudinom drustvu bio i poslednji. trener mora da bude kao bosha tanjevic, laza lecic, duda ... neko ko zna kako da zauzda igrace i kad dobro i kad loše igraju. sale po meni nema taj kvalitet. treće, nema vise kriticne mase kao nekada. nekada se STVARNO treniralo i radilo ... pogledaj danas ... pa ja sam verovatno bolji od 7-og igrača koji sedi na klupi reprezentacije. oko naše kosarke bilo klupske bilo reprezentacije su se skupili glodari ... imaš SAMO 2-3-je, ako i toliko, kojima je STVARNO stalo do uspeha ostali figuriraju i tu su samo zbog para i privilegija koje im funkcije omogućavaju. normalno voleo bi da sale ubode 3-jku kao i dok je igrao ALI ... biće tu dosta kocnichara i igrača koji će iz bilo kog razloga igrati presing na njemu. nemoj samo da ti pricam koliiko je saletu bilo teško u početku karijere jer je bio „batin sin” a bata se nekima zamerio pa su hteli preko saletovih ledja da prbijaju dugove.
*** evo imam i predlog posto si izrazio zelju da ti neko prica price. ja mogu da ti pricam price ALI za svaku pricu koju ti ispricam MORA da mi kupis 1/2 kile bureka sa sirom, 1/2 kile bureka a mesom i SAMO 1 jogurt od 750ml. vidis i sam da sam pri shutu bar što se klope tiče ;o).
----
inače evo malo i o bati jajetu: „Krajem 80-ih godina prošlog veka košarkaški trener i otac našeg junaka, gospodin Bata Djordjević je pokrenuo sa grupom entuzijasta projekat »Mini basket« koji je trebao da masovno okupi mlade košarkaše i uvede ih u trening. Odlika minibasket pokreta je bila da se organizovao u osnovnim školama, sa dečacima i devojčicama koje su od 10-ak godina počinjali da treniraju i igraju košarku, na terenima koji su imali niže spuštene koševe i manje košarkaške lopte, prilagodjene deci. Nosilac projekta je bio košarkaški klub Radnički, tada jedan od boljih jugoslovenskih klubova. http://tinyurl.com/pbd7xxs

nebojsa2
29. novembar 2013. u 15.20
Yo Baba brate, kralj si, volim sto imam osjecaj i preko interneta:)
Javicu se veceras kasno kad dodjem sa rintanja, imam par pitanja a ne zalim pare za bureke i pite:))
BabaTunde
29. novembar 2013. u 19.00
osecaj za filing sam UVEK imao ... to je brate urođeno kod mene. inače, to što sad radis to me i ne zanima nešto naročito. NEGO kad primas vulo brate ... pa da te baka malo overi i da ti udje u konstrukciju.

nebojsa2
29. novembar 2013. u 21.48
Brate Baba ala ti je drustvo bilo mocno:)
Kako su tebe prevarili da odes iz tog zivota?
Pisi brate Baba brzo dok MIlance ne dodje, znaš da će da te kao i u basketu 
Iskreno mislim da bih mogao da te slusam dugo.
I gledam kako se ubijaš burekom hahaha
nebojsa2
29. novembar 2013. u 22.44
Sjecam se da su za Saleta pisali neki likovi, ne znam da li si ti, da i nije bio bas pretjerano nadaren.
Znači da je dosta toga doslo kroz naporan rad i vjera u sebe.
BabaTunde
29. novembar 2013. u 23.04
o saletu nikada ništa nisam pisao. pogledaj sliku i nadji klinca koji se zove vlada dugalic ... njemu niko nije smeo da pridje ... sigurno jedan najboljih driblera koje sam IKADA video. njemu su UVEK davali loptu i to je bilo kao da je lopta u svajcarskoj banci. lopta mu se lepila za ruku, pregled igre je imao kao da je 100 godina igrao ... talenat koji se retko radja. bilo je tu još par igrača koji su obecavali ALI sale je jedini koji je prosao. odličan potez sto je otisao u partizan ... iinace, ne secam se da je sale ikada pomenuo svoj boravak na krstu i igre za radnicki. steta.

* ako malo bolje pogledas ni dugac nije loše prosao u zivotu ... bio je besprekoran klinac: http://www.belmedic.rs/Bel-Medic/1253/Ass-dr-Vladimir-Dugalic.shtml
**pusti BRE milanceta on je stari ciketan i UVEK je bio moja devojcica.

milanche
29. novembar 2013. u 23.28
Ne znam stvarno šta da ti radim - cist konflikt interesa.

Sa jedne strane, uvek se raznezim kad mi pomenes burek i jogurt.

S druge strane, sto mi ih pomenu bas na početku bozicnog posta?
BabaTunde
30. novembar 2013. u 13.30
predlazem da zakopamo sekire i da organizujemo IGRE BEZ GRANICA ... ko će da pojede vise bureka u jednom cugu i da ostavi u stomaku prazan prostor za 25 s'lukom na kajmaku, jedan somun i pohovani kackavalj.

* voleo bi da te čujem šta mislis o saletu kao treneru?
milanche
30. novembar 2013. u 17.10
N'umes da nadjes sport u kojem možeš da me pobedis, pa to ti je.

Delim slično mišljenje o Saletu kao treneru. Trener treba da je po prirodi mnogo stvari, dosta filozof, puno posmatrac, a najviše ludak.

Da je Sale bio dobar u politici, igranju igara, farbanju pa posle lakiranju - sacekao bi u svoje vreme da neko drugi zavuce one dve
trojke, ali gledao da bude prvi na konferenciji za stampu da nešto
o tome kaže.

On je bre Ahil, a pozicija selektora je za Agamemnona, kvalitetnog spletkarosa i coveka kojeg zanima samo krajnji cilj, koji ume da
daje - da parafraziram Kopolinog „Kuma” - 'ponude koje ne mogu da se odbiju'.

Ovako, sve mi se čini da će usred utakmice da pocne da grize muda
gledajuci šta sve mandrili rade na terenu, i da u jednom trenutku
udje u teren, odigra šta treba, i da u poluvremenu ekipu odvede na pic'e bez i jedne reci komentara.

Ne treba mu ta cela situacija.

Znatno bolje bi mu lezala uloga nekog pomoćnog trenera, nekog ko bi radio sa bekovima na tehnici, razradi taktickih zamisli i tome slično.

BabaTunde
30. novembar 2013. u 18.45
„ N'umes da nadjes sport u kojem možeš da me pobedis, pa to ti je.”

mislis, a ? http://tinyurl.com/npz8dxt
nebojsa2
30. novembar 2013. u 18.55
Suoer za Dugalica, bas nekako ide sa pricom da smo mi, hahaha, kosarkasi malo jači sa kefalom :)
Mnogo kockica treba da se slozi za uspjeh reprezentacije. Trener je veliki dio toga, i mora da ima dobru podrsku u timu koji izabere.
Kapiten reprezentacije Nenad Krstic je odusevljen izborom, i ceka kao i svi mi Saletov potpis. Sale je i gospodin, i smekerica. Kod mene ima neogranicen kredit:)
BabaTunde
30. novembar 2013. u 19.19
„ bas nekako ide sa pricom da smo mi, hahaha, kosarkasi malo jači sa kefalom :)” bato izvini sto smetam ... ALI kojim se ti sportom bavis ako nije tajna? da nisi ti kao i milanche dobar samo u: http://tinyurl.com/qegzkyl

nebojsa2
01. decembar 2013. u 13.42
Pa kad si poznavao Djordjevica starijeg, onda si morao znati i Saleta.
Napisi koju: nadimak, cuveni ulasci na početku karijere...

Malo Mraki skrenusmo temu, ali i nije bas daleko.
Partizan dobi Slovence:)
BabaTunde
01. decembar 2013. u 15.40
a šta ćemo s'burekom ... nešto si mi brate zaboravan na tu temu, a?
*bajke o saletu pricam posle ponoci ... izvini sad sam zauzet nemoj molim te da me lomis u struku trenutno vezbam :http://www.youtube.com/watch?v=AUgFtJZS1MI
milanche
01. decembar 2013. u 23.55
Samo ti veDzbaj.

Možeš da vezbas sam, a možeš i kod chiche na jedno par cross-over dribblinga. Izgledaces isto kao i posle vezbanja, jedino sto kad vezbas sam publika ti se ne smeje.

Todoricu bre jedan !

BabaTunde
02. decembar 2013. u 00.43
ti si miki VISE specijalista sa mozdane kros overe ... meni si isparvio i ovo malo sive mozdane mase sto imam ... hvala ti nikad ni blizu vise tebe.

* Todoricu bre jedan!
secam se toga kao da je danas bilo ... kakvu je carlamu popio od srećka. B R U K A!
mraka23
(Igrac)
02. decembar 2013. u 02.59
Pa dobro ljudi da li je neko gledao utakmice?
Zvezda sa -18 za jednu četvrtinu umalo nepobjedi.

BabaTunde
02. decembar 2013. u 08.22
mrako, niko nije gledao utakmicu jer brate mi smo ti SVI odavno raseljeni i nema sanse bilo šta da gledamo. izvinjavam se u svoje ime i u ime ova dva mala misha (nebojsa2 i milanche) sto smo ti syebali diskusiju.

mraka23
(Igrac)
02. decembar 2013. u 11.26
Nemam ja nikakav problem da vi pricate o bilo cemu pod moju temu.
Imam problem sto Zvezda i Partizan odigraju odlične odlične utakmice i glupo izgube i niko nema ništa da kaže na tu temu. Svi preko noćipostali teniseri.

I ja sam u inostranstvu preko 20 godina i na drugom kontinentu, ali mi to ne smeta da pratim i gledam dva nasa tima u Euroligi. Slovenci i hrvati nemaju tima u euroligi, a mi imamo 2. A obadva su blizu da se plasiraju u top 16.
BabaTunde
02. decembar 2013. u 21.01
daj brate ako ti nije teško neki link da pogledamo o cemu se radi.

* milanche i bojsa2 će da ti se jave čim zavrse kod pedikirke: http://tinyurl.com/lojjbvn
NVuk
12. decembar 2013. u 22.52
Ovo groblje taman ih otpises a Dule izvuce neku veliku pobedu iz bunara i to sada protiv Robije usred Stambola. Ako sa ovom ekipom prođe u top 16, ja stvarno ne znam kakva se to kosarka vise igra u toj Evroligi.

Što se Saleta tiče, imao sam priliku da ga upoznam kad je kumovao jednom mom tada drugaru, sa kojim je kao klinac basketario od jutra do mraka.

Kažu da tada vola nije mogao da ubode sa ikakve distance (za razliku od vecine beogradskih basketasa) i da je bio poznat po tome da samo ide na divlji ulaz. Eto šta formalni trening može da napravi od coveka.

Da je gospodin covek jeste, kredit ima, valjda je sad već dovoljno stariji od klincadije da ima i neki autoritet. Teško je reci. Valjda je svetsko dovoljno veliki zalog da svi dodju da igraju, a ako bude imao najbolje sto može da se skrpi, to je još uvek blizu svetskog vrha sa ludim Teom i uvek posvecenim liderom Krletom.
nebojsa2
20. decembar 2013. u 22.16
Nisam znao da si ti pisao Vuce, spomenuo si i da je imao nadimak Krle ili sl? Trening i volja. Pobjednicki mentalitet. Sjecam se kad smo u Grckoj uzeli zlato da trener kaže Sale i i Divac su prvi u sali i zadnji iz sale. Njih dvojica u naponu snage:)
Zao mi sto vise nisam u prilici da pratim Partizan radnim danima, ali eto nas među sesnaest. Hvala Zejlku Obradovicu.
Mnogo je jak:))
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.