Diskusije : Košarka

 Komentar
In memoriam: Sergej Bjelov
NVuk
05. oktobar 2013. u 14.07
Da se podsetimo nekih od najjačih momenata u karijeri legendarnog brke. Za mene je jedan od tih sigurno kada je u kontroverznom finalu minhenske olimpijade postigao skoro pola poena (20 od 51) za pobednicki sovjetski tim.

Titula najboljeg evopskog kosarkasa svih vremena je malo komplikovana stvar (racunaju valjda sve koji nikad nisu dosli u NBA), ali je sigurno zasluženo bio prvi stranac u kuci slavnih.
toolmaker
(kockar)
06. oktobar 2013. u 00.38
Bio je IGRACINA - neka mu je laka zemlja!!!
BabaTunde
06. oktobar 2013. u 01.38
NVuk
06. oktobar 2013. u 16.12
Secam se kako nas je u produzetku cuvenog finala mogao kostati titule. Hladna glava Kice i Kindjeta i solidna odbrana, uz glupe kikseve njegovih saigrača su nas spasli uprkos njegovih 6 poena u tom produzetku.

Iako je Tkacha bio njihov najbolji strelac, Bjelov je tada definitivno bio najkompletniji sovjetski igrac. Za Tkachu smo nasli rešenje, ali za njega ne.

http://www.youtube.com/watch?v=6ptumb2jCDA
geriatrikus
(zvakac karamela)
07. oktobar 2013. u 01.12
Pokoj dusi i slava velikom igracu. Velikani iz Manile te cekaju, spremili taktiku za tebe. Vjerujem da ni Pukovnik nije sjedio skrstenih ruku. Neka je pokoj njihovim lijepim dusama i vjecita Vam slava i zahvalnost. Zaduzili ste nas. A i „zagorcali” ovaj zivot danasnji.
Vidjesmo Pukovnika kako podize Slavnica. U zadnjim sekundama produzetka u utakmici koja je zavrsila jednim poenom razlike.
Nauciste nas da je to normalno. Da je normalno biti normalan.

До свиданья, друг мой, до свиданья.
Милый мой, ты у меня в груди.
Предназначенное расставанье
Обещает встречу впереди.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.