Diskusije : Tekstovi pesama i mp3

 Komentar
Posao ankete
sweetygirl
22. novembar 2010. u 02.25
nasla sam ovaj sajt deluje kao dobra mogućnost zarade anketiranjem danas sam se prijavila i sakupila 21 dolar probajte i vi sasvim je jednostavno prethodno se morate registrovati na alert pay da bi vam slali novac preko poste salju vam cek i unovcite ga u bilo kojoj banci. Bar tako kažu na ostalim forumima pa sam odlucila da pokusam pokusajte i vi. Evo linka http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=sladjana78
Prvo se registurjete na alert pay gde unosite tacne podatke ime prezime adresu itd .. da bi vam se vrsila isplata na tacnu kucnu adresu tj kako sam sa drugih foruma shvatila kuci shalju chek koji se može unovciti u bilo kojoj banci.
Zatim se prijavite na link http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=sladjana78 gde se registrujete i u jednom polju vam pishe e mail alert pay racuna gde unosite e mail sa vaseg alert pay gde ste se prethodno registrovali, i svaki put kada ulazilte logujete se i idete na home gde će vam pisati The Following Surveys are Available: i tu ispod imate par anketa..odgovarate na engleskom po dve recenice za svaku anketu za to vas placaju 2, 4 ili 6 dolara po anketi. Problem je shto ankete shalju retko ali ok. Takođe dobijate 1,25 dolara za svakog novog clana koji se registruje preko vaseg linka a njega ćete videti kad udjete na refer your friends iskopirate ga i reklamirajte po forumima e mailom i kako god. na dnu stranice piše koliko ste ukupno zaradili i klikom na redeem money isplacujete novac na alert pay ali tek posto prikupite 47 dolara najmanje i tamo izaberete na padajucem meniju alert pay i kasnije odete na alert pay gde vam je novac prebacen i tamo zatrazite isplatu..kako bi vam poslali chek.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.