Diskusije : Kulinarstvo

 Komentar
Za Micu 55 (pedagog) i pitanje za Ecolid
kriska08. novembar 2009. u 19.42
Mico, još malo sam na internetu, moram suta na put. Setila sam se tebe i hoću da ti preporucim nešto sto će možda doprineti poboljsanju zdravstvenog stanja tvog supruga.
U istim smo brigama, a možda će još nekom ovo biti od koristi, zato molim moderatore da ovo ne brisu.
Nije nikakva reklama, ovo je medicinski priznat, potpuno prirodan preparat za jacanje imuniteta, koji mi je doktor koji leci mog oca preporucio.

Mico pokusaj da nabavis zeolit (hidrazin sulfat) ima ga u kapsulama i u prahu. Može se naći i u prodavnicama zdrave hrane.
Za obolele od kancera preporucuju zeolit u prahu, zbog lakseg varenja, da se izbegne plasticna opna kapsule.
Moja cerka je juče kupila u Beogradu u nekoj radnji zdrave hrane „maslacak” na Obilicevom vencu.
Ako ne možeš da nabavis, ja ću ti rado poslati, ili još bolje ako imaš nekog da ti posalje, jer ja neću biti nekoliko dana dostupna.

Ecolid, molim te reci mi da li imaš neka saznanja o hidrazin sulfatu i da li po tvom mišljenju i strucnosti ovaj mineral može da poboljsa stanje obolelih od kancera i podigne imunitet.

Unapred ti se zahvaljujem!
ecolid19
09. novembar 2009. u 01.45
Ne znam, ja sam ga koristila za rad u lab i ništa dalje.
Ono što se može naći na interenetu je deluje u 1% slučajeva, znaci zanemarljivo.
Ja nisam pobornik alternativne medicine, ona može biti samo dopuna lekovima koji imaju mnogo jače dejstvo a onda se ne može razluciti šta deluje, i drugo treba se uvek konsultovati sa lekarom jer mogu smanjiti i ometati dejstvo lekova.
Na diskusiji zdravlje ima dosta pobornika alternative a jedini lekar tamo je Dr. Galeb.
opera
(muzicar)
09. novembar 2009. u 04.21


Kriska,
nisam hemicar i nemam pojma o hemijskom sastavu zeolita, ali imam kuma koji ga uzima godinama (naterao i celu svoju familiju da ga koristi, pa čak hteo i meni da da za naše kuce-kaže da će mu biti bolja dlaka) i koji se kune da se oseca kudikamo bolje od kad ga koristi. Čak kupuje i piletinu kod nekih seljaka ispod Avale koji hrane kokoske zeolitom! On tvrdi da taj mineral cisti otrove iz organizma, pa da se samim tim bolje i zdravije osecas. Može covek da veruje ili ne veruje u to, ali, ako je neko teško bolestan hvata se za svaku slamku. Ja bih probala, da naudi sigurno ne može (bar kažu da nema nuspojava). Uostalim, konsultuj nekoga ko se time zaista bavi (hemicare, geologe, lalternativne medicinare), pa stvori samam svoje mišljenje.
Nadam se da ti je tati bolje. Pozdrav
opera
(muzicar)
09. novembar 2009. u 04.22


*lalternativne-alternativne
55
(pedagog)
09. novembar 2009. u 05.31
Draga Kriska,prvo da ti se zahvalim, sto si se i pored svoje muke,setila mene!Nazvala sam prodavnicu zdrave hrane i rekose mi da se prodaje u kapsulama ali se može naruciti i u prahu.Nazvacu lekara koji ga leci na onkologiji da ga pitam za njegovo mišljenje,mada moj muž vise nema šta da izgubi.Deca su insistirala da pokusamo u Nemackoj ili u Belgiji sa radioaktivnom hemoterapijom,jer smo saznali da je nekima pomoglo, i da se zivot može produziti par godina a i to je nešto.Nemci su odgovorili da oni ništa više ne mogu da urade, nego sto su danci već uradili.Cekamo odgovor iz Belgije i to namm je poslednja nada :-((

Želim ti srećan put i da te lepe vesti sacekaju kada se vratis!
Kako je tvom tati?Ne moj da se predaje!!Puno te pozdravljam!!!M-
odimidodjimi
(robokop)
09. novembar 2009. u 05.32
„Ne znam, ja sam ga koristila za rad u lab i ništa dalje.
Ono što se može naći na interenetu je deluje u 1% slučajeva, znaci zanemarljivo.
Ja nisam pobornik alternativne medicine, ona može biti samo dopuna lekovima koji imaju mnogo jače dejstvo a onda se ne može razluciti šta deluje, i drugo treba se uvek konsultovati sa lekarom jer mogu smanjiti i ometati dejstvo lekova.
Na diskusiji zdravlje ima dosta pobornika alternative a jedini lekar tamo je Dr. Galeb.”

-kao prvo za amišljenje o alternativi nikada ne pitajte izucene,skolovane medicinare jer će odgovor naravno da bude negativan a sve alter. Noni.zeolit je individualno od coveka do coveka.
Zar_Ptica
(pedagog)
09. novembar 2009. u 12.03
Drage moje, zao mi je sto imate takvu situaciju.
Ja ne znam jel vam ovo može pomoći, ali evo, jedna devojka koju poznajem je teško bolesna i koristi neki sirup na bazi NONI voca. Dosta je skup kod nas,oko 200ml tako nešto, mala bocica 4.000 dinara, barem to što ona koristi kosta toliko.
Ona kaže da joj pomaze i da se oseca bolje. Uz to pije i lekove,ali kaže da misli da joj je boje od toga Noni voca.
Sa druge strane iz nekih izvora čujem da je sve to prevara u vezi toga noni voca. Ne znam ni ja šta da mislim, zao mi je da joj to kažem,a ko će znati šta je istina.
DZEKSON
(DIPL.ECC.)
09. novembar 2009. u 12.07
Ja bih takođe preporucila kozje mleko i sir,kažu da je dobro kod ove vrste bolesti.
 Komentar Zapamti ovu temu!
 
 

Blogovi...

Rösti od krompira

Rösti je tradicionalno švajcarsko jelo od naribanog i prženog krompira, veoma jednostavno za pripremu i…


Punjene lignje i ražnjići sa kozicama

Još jedno jelo koje su deca smazala u dahu… a meni u ovim tmurnim danima morska hrana diže raspoloženje…


Tartiflette

Delphine je francuskinja koja u Hrvatskoj živi od 2001. godine, a od 2011. vodi svoj kulinarski blog u kojem…