Diskusije : Kućni ljubimci

 Komentar
Morsko prase divlja zbog hrane.
Vizantijska_krv
30. april 2013. u 03.45
Pozdrav svima.

Preslatko i uredno morsko prase koje zna sve stvara mi jedan problem.

Kao sto sam rekla tačno zna gdje treba da vrsi nuzdu, seta slobodno i ništa ne grize ne pravi stetu ali ima jedan veliki problem. Kad god krenem put frizidera ono toliko pisti kao da imam alarm u kuci a znam da nije gladno!?

Na početku je pistalo kad bi čulo sum kese (skontalo da je hrana unutra), poslije je „uznapredovalo” pa kako cuje da se frizider otvara onda pocne da pisti a sad je stvar još gora, sad kad krenem put kuhinje ono pisti!!! Inače slobodno je, samo ga navece stavljam u njegovu korpu i mirno je bilo a sad ako se razbudi navece i ako cuje da sam krenula put kupatila ono opet pisti jer misli da ću u kuhinju.

Inače preko dana uglavnom spava na dvije lokacije u kuci ali čim cuje da idem put kuhinje ili da hoću sebi da spremam nešto da jedem, eto ga za mnom i alarmira se!

Na primer dam mu da jede. Ono fino jede iza obadva uveta, poslije ide na svoju novinu da izvrsi nuzdu onda se makne sa novine, obrise se čitavo - t.j. obavi svoju toaletu i podje da „spava”. Ja poslije 20 minuta podjem do kuhinje (nebitno da uzmem sok ili voce) evo ti njega u panicnom pistanju i skakanju da mu dam da jede!?

Ljudi moji šta da radim? Je li ovo normalno!?
baxuz
(φεμμινα™)
01. maj 2013. u 04.34
Nema ti spasa. To je radilo i moje prase. Dovoljno su pametni da znaju odakle dolazi hrana a kako su veoma jesni i halapljivi mogli bi ceo dan da jedu. Pomiri se s tim i probaj da je ignorises jer je i onako sita i ništa joj ne fali. Oni se razmaze i postanu dosadni sa tim pistanjem. Ne obracaj paznju, to se ne prevaspitava :-)
bela
02. maj 2013. u 13.01
HAHAHAHAHAHAA...moj malteze/yorky place i cvili kad papagaj izadje iz kaveza i pridje da jede njegovu hranu :)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.