Diskusije : Film

 Komentar
Glumci u politici
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
07. mart 2018. u 04.16
Kod nas samo prave sr.anja, Lecic stalno nešto mulja kao pravi Valjevac, a ostali su trt ukljucujuci i pokojnog Batu Zivotinju.

U Americi je druga prica, barem u Kaliforniji, dva guvernera i jedan predsednik USA. Sintija Nikson planira da se takmici protiv Kuomoa guvernera NY. Vase razmišljanje o ovoj temi?
fontisa
07. mart 2018. u 13.12
nikom ništa ne verujem...svarci je retko iskren bio, govorio i radio ono sto misli.

ovo ostalo...svi imaju svoju agendu...kako bih se zaj/ebala da se matt damon hipoteticki kandidovao za predsednika. covek koji sad cuti kao pi/zda kad se spomene krme wienstein...svi se prave ludi sa strip na celu...ma more...teski foliranti...

ali svideo mi se govor sergeja trifunovica na bini za sasu jankovica čini mi se...iako mi taj deluje ko zoki bunda, palamudjenje i trpanje u svoj dzep only. al govor mu je bio potpuno na mestu. samo kandidad nije.

MarkizDeNoviSad
(Sinter)
07. mart 2018. u 13.25
Mislim ti glumci sa kamenjara dole. Nismo se proslavili ni sa Goncicem iz Kladova. Naglumio se ali sto mu znaš je Jakobsfeld.
fontisa
07. mart 2018. u 13.38
nasi glumci/politicari nemaju ambiciju dalju od mesta u skupstini. mislim, postoji li iko iz te brasne da se proslavio? šta rade neda i lidija?!?

MarkizDeNoviSad
(Sinter)
07. mart 2018. u 14.09
Neda je pokusala da se ubije i sad nosi steznik posle skoka sa terase. Lidija je i dalje ribetina.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
07. mart 2018. u 14.11
Dragan Jovanovic je odustao od glume BTW. Jezdic utapa svoju rakiju stoji mu jedan auto sa reklamom često parkiran ispred komande vazduhoplovstva.
Expander
(worldwide)
08. mart 2018. u 01.53
Zar Lecic nije tzv Civijas - Sapcanin? A Jezdic je rodom iz Valjeva.

Kako god da bilo neka je srećan 8 mart svim damama koje navracaju u ovu kafanu, a i tebi herr Marquis takođe jer ti si ovde najveci womaniser .)

https://www.youtube.com/watch?v=Y4749BBS4k0
antologia
(svakog dana...)
09. mart 2018. u 14.19
Hvala na čestitci:)
Ha, gluma i politika su kao ruka i rukavica. Cesto imamo politicare među glumcima, kao i glumce u politici. Regan i Svarci su veliki i dobri primjeri, pa i papa Vojtila je bio tu i tamo. Kruz je u politici, a Klinton je veliki glumac.Sposobnost za manipulaciju je isto presudno i nezaobilazno svojstvo oba karaktera/mentaliteta-glumackog i politicarskog. Srpski glumci su, uglavnom, veoma,veoma dobri.Najbolji u ex Yu,i danas,mada ih je manje i ne prave se tako dobri filmovi, niti dovoljno dobre predstave, pa nemaju prostora za pokazivanje niti konkurenciju. Politika je uvijek dominantna zelja za vlascu, za pokazivanjem i samim tim je ukljucena scena.Nasi glumci nemaju americke pare da bi gradili kampanju, a posto su veoma dobri u svojoj profesiji, nema potrebe da rade nešto drugo, sto nikada nije tako veliko, tako iskreno u podrsci publike i vrlo je
bezopasno. Kad nisi veliki glumac, a imaš ambicije da si na sceni i da te vole i da ti se dive-onda si politicar-opet Regan i Svarc
Meril je uspjesna politicarka u glumi, clint eastwood, Clooney...
Jeste li primjetili krvavo crvenu, dekoltiranu haljinu Meryl na Oskaru? Bar 5 poslednjih godina je u crnoj, a najcesce crna suknja i bijela bluza;) za horski nastup dive.
antologia
(svakog dana...)
09. mart 2018. u 14.30
p.s. Ne mislim da je Svarci los glumac, uopste ne(upravo ga gledam u
simpaticnom filmu iz 90. policajac za predskolarce- tako nekako.Vise nego dobar. Igrati sa djecom nije naivno) Ali je on na najbolji način iskoristio glumacke zanatske atribute u politici: vjerujes mu, drzi paznju, artikulacija itd. pa, eto, kaže i fontisa iz prve ruke dozivljaj.
SrboPeuljanac
(Sanjar)
09. mart 2018. u 20.40
Objasnila Fonti.
pata
(milijarder)
16. mart 2018. u 11.36
meni je ova tema super.

Dajem sanse Kluniju. On i voli, čini mi se.

Kod nas ne dajem sanse ni jednom. Naročito ne volim politicko angazovanje Lecicevo i Sergejevo.
Valjda ih ne cenim kao glumce, pa onda mislim da ne mogu ni u drugoj struci da budu dobri kad nisu u inicijelnoj struci ni za šta.
Kod nas mrka kapa.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
16. mart 2018. u 11.44
I šta cenis ko će da glasa za Klunija?
pata
(milijarder)
16. mart 2018. u 11.54
nebitno.
kad se naslo ko da glasa za Obamu i za Trampa, biće i za Klunija glasaca.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
16. mart 2018. u 12.26
Jbt bre Pato Kluni je PRESOFISTICIRAN za prosecnog americkog glasaca ma kakav on bio dr mr prof i sl. Ta zemlja ima neke od najboljih intelektualaca na planeti, ali žive od govedine.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.