Diskusije : Film

 Komentar
Golden Globes 2018
Fan
08. januar 2018. u 06.41
I Holivud je dobio svoje žene u crnom, cenim da su i njihove i naše is iste neoliberalne kutije. Ustvari ne cenim nego znam.
https://instagram.com/p/Bdr1A3UFkrE/
Jedina u crvenom je kažu bila Blanca Blanco. Kad sam malo proguglao da vidim who da fak is she video sam da je ona neko ko stalno pokazuje međunožje po tim gala skupovima pa tako i sada. Ubih se pak guglajuci ali nigde nema slika njene obričene(cenim) pice sa Goldena Globusa.
Od drame vidim da je pobedu odneo Three billboards outside Ebbing, Missouri sto znači da je prošla bila vrlo mršava filmska godina. Film nije los, interesantna priča to jest postavka, dobra i glumacka ostvarenja ali sve u svemu moram da se razmislim nema li bolji film prošle godine? Pa nešto i nema baš.
Sa ovim kokoškama „rimovale smo i fafale smo patke matorim kuronjama da dobijemo posao pa im se sad svetimo” lezbače i feministkinje su definitivno zarile svoje kandze u Holivud a gde god se to desi tu vise zelena trava ne raste tako da ja ocekujem još brzi sunovrat Američke filmske industrije kakvom je mi znamo svih ovih godina.
SrboPeuljanac
(Sanjar)
08. januar 2018. u 12.36
https://www.msn.com/en-ca/entertainment/goldenglobes/red-dress-takes-heat-amid-golden-globes-all-black-dress-code/ar-BBI 6uVq?li=AAadgLE&ocid=spartanntp

Dobra riba.
3 Billboards je prosjek, ni blizu bilo kakve klase, HW jeste u krizi.
fontisa
08. januar 2018. u 15.57
dosada od filmova dosada od svega...prezasitili su trziste

3 billboards mi legao potaman ali nije remek delo. sve sto mi se svidelo nije bilo ni u uzem izboru. mislim onaj svedzanin iz big little lies da bude nominovan a još i dobi (!)...uloga za svakog prosecnog glumca!!! sve pstale uloge u seriji su do jaja ..šta ziri tu vidi sto ja ne vidim nemam pojma

jedini koji mi je odskakao u serijama je bio serijski ubica edmond u mindhunters
antologia
(svakog dana...)
08. januar 2018. u 19.46
Crno kao „politicki korektno”,a izgedalo kao kupleraj, bas zato što se insistiralo i na grudima, nogama i rukama. Na sahrani su ljudi dostojanstveni.
Skoro se ovde pominjala halle B. i vidjeh, za moj ukus, djeluje ofucano i jeftino, a Aniston isto vrlo loše.
Primjetila sam da su u modi veliki, debeli crni okviri i naocari generalno, i da su Meril i Spilberg dosli da pokupe kipice- Veliki Corak:)
Originalno bi bilo da su uradili „Crni tepih” i to bi bilo dovoljo.
dadayaya
(mind over matter)
09. januar 2018. u 00.10
šta bi sa onim vudu topicom o vudi harelson furnace filmu iz 2013!? nisam pratio, vidim nestao bez traga iz nekog razloga. ali nije mi jasno sto ima pohvalno u/o tom filmu, nema nikakvu poruku, pogotovu ne vredniju ili dublju, zapravo je stetno-glupav i ni po cemu poseban niti originalan. gluma jeste ok, ali su uloge bezveze.
SrboPeuljanac
(Sanjar)
09. januar 2018. u 03.44
Vidi stvarno nema topika...
Fan
09. januar 2018. u 04.41
Ma Čmarki se malo proseravo ali brisanje je bilo bas bespotrebno drastičan korak.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
09. januar 2018. u 04.51
Opet mr Salesman lupeta.
Fan
09. januar 2018. u 06.06
Da, prodavao sam usisivače po Čemerici i tako sam je obišo😂
E jadniče!
Fan
09. januar 2018. u 07.09
The Shape Of Water
http://www.imdb.com/title/tt5580390/
Gulliermo del Torro Golden Globe, film je vrlo jak kandidat za ovogodisnjeg Oskara, kud i kamo jači od 3 Bilboarda.
Pocinje tako što siva, nezapazena, pri tom i nema ženica Elisa, čistačica po profesiji udje u kadu i zapocne svoj svakodnevni ritual tučkanjem svoje rutave mindzice. Nadalje gledamo film koji reference uzima iz mnogih filmova iz proslosti: Biće iz Crne Lagune i Lepotica i Zver su najprepoznatljiviji ali ima tu još dosta toga, čak malo i Cinema Paradiso. Priča je smeštena u Baltimoru tamo 60-ih tako da atmosfera odiše Makartizmom i hladnim ratom, špijunima, o utrkivanju Rusa i Amera ko će pre na mesec kao i drugim naučnim dostignucima.
Da nisam pomenuo scenu masturbiranja na početku mogli bi pomisliti da je film naučno fantasticno avanturisticki za familiju od muža, žene i četvoro dece ali nije. Sexualne reference su još izrazenije nego filmske mada su i one pomesane i isprepletane kao kada Striklandova žena izvadi sisu ko u Amarkordu uz pitanje why don’t you buy a Cadillac?
Svi likovi su usamljeni na svoj način, Elisa je horny mala čistačica koja ne preza ni da ga primi od bića iz crne lagune. Strikland je pravi monster filma, debela crnkinja je usamljena u braku. Imamo i ćelavog pedera kome pocinje da raste kosa posle dodira sa zverom. Ma jednom rečju nema da nema u ovom filmu. Ne znam da li je The Spape Of Water najbolji film ove godine ali definitivno jedan od najinteresantniji. Pogledajte obavezno!
Fan
09. januar 2018. u 07.37
p.s. naocare sa velikim crnim okvirima su u modi od pre skoro 2 godine nego i Holivud je Američka zabit, dok oni vide prvo šta se nosi mora da posete instagram dive Karleuše.
SrboPeuljanac
(Sanjar)
09. januar 2018. u 08.12
I ja sinoć pogledah Shape.
Možda jeste najbolji ( mada ipak mislim da je Windriver barmalo bolji iako je prežvakana priča )
i film mi je bio SUPER sve do onog moneta kad ova kao sanja da ona
i zver plešu na stejdžu u nekom mjuziklu. To je baš žestoko zasralo film, ali dobro, to je Del Toro, on i ne može drugačije.

Pogledah i Same Kind of Different as Me, nije loša drama ali opet ima sranja sa rasizmom, ebote u skoro svakom filmu je nešto o crnjama i bal bla
popeli su mi se na k sa tim, ali se može fino pogledati, OK je drama.
Nije mi jasno kako se Zellweger onako promjenila, da nisam znao da glumi imao bih haos poteškoća da je uopšte prepoznam.

OK, dosta neta, sad idem trenirati i gledati Jigsaw, taman sam ga spržio na disk, budim komšije sa hororom u 8 ujutro...:D
Fan
09. januar 2018. u 09.44
Takodjer, danas leg day ali prethodno 30 min kardio za minus 500 kalorija. 😅🏃‍♂️
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
09. januar 2018. u 09.48
Nisu ti dovoljni usisivaci i ona tvoja? Cccc.
SrboPeuljanac
(Sanjar)
09. januar 2018. u 11.21
500 kalorija za pola sata? Koji kardio radis, obično je 100 kalorija
za 10 minuta u prosjeku za većinu kardija...
Fan
09. januar 2018. u 12.24
Trcanje na traci pod jakim usponom. Varijacije pojacavaju gubitak kalorija, na primer vise kalorija skines ako pretrčiš 5km sa variranjem brzine nego ako ih pretrčao ili svejedno prepešačiš jednom istom brzinom. Na ovoj traci na kojoj ja trčim obično za pola sata trcim brzinu od 10-15(nisam siguran da li su km ili milje, rekoh bi km) sa promenljivim usponom od 6 do 10(nisam siguran da li su procenti u pitanju :))
Na primer kada 10km pretrčim jednom istom brzinom za sat vremena ne skinem vise od 680 kalorija, takva je razlika.
Fan
09. januar 2018. u 14.40
https://youtu.be/WlX3HhHMwmk

Evo šta onaj pederko Majlo kaže u vezi Oprinog novog dana na horizontu, kao i gde je Rose McGovno. Neke od tih kurveštija mlate gadne pare na toj #metoo kampanji.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
11. januar 2018. u 11.08
Kako će sada da selektuju mlade nade_
Fan
11. januar 2018. u 21.05
http://www.independent.co.uk/voices/catherine-deneuve-metoo-french-women-men-seduction-le-monde-sexual-hara... t-a8151621.html?amp

Katrin Denev je za to da i dalje vatamo i prcamo žene🙏
U svakoj situaciji!
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
12. januar 2018. u 04.57
Lako je babi kad nju neće niko da napada. Ne dobije svaka glavnu ulogu.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.