Diskusije : Film

 Komentar
Da sumiramo „couch castinge”
Fan
07. novembar 2017. u 11.35
Ok, od „velikih” glumica znači Lindzi Lohan se sama podavala Harviju ali ona se ne računa jer kome pa nije. Jennifer Lawrence sad znamo šta je toliko specijalno sa njom, fafala ga je sa slas’ ružnom Harviju, eto šta je. Blake Liveli prema nekim mojim ortaca strašna riba nesvakidasnjeg izgleda, meni lično nikakva ga je isto primala u obe cevke ali Kipić joj se nije posrećio. Na Gvinet jeste ali cenim da je nju Harvi roknuo samo zbog Brada, u to vreme sexiest man alive, da sam Harvi i ja bih se mislio lizaces ti Brade tamo gde je moja patka bila. Drugog razloga da ga neko gurne u Gvinet ne vidim.
Sienna Miller se isto ne računa i njena je ko šajkača razakana i ko je nije pito taj je nije ni imo.
Mira Sorvino, who da fak is she? E već Alba mu je trešnjica na vrhu torte zbog koje je vredelo žrtvovati carstvo. Tu je Harvi bas omrstio brk ali mu je ona ocigledno dobrovoljno i pohotno ripkala na patku. Harvi je pao zbog žene u godinama Ashly Judd i ne znam kolko je bila kada joj ga je zavalio ali sad je skoro 50 banke i sad se setila da pisle hebanja nema kajanja. Lepo ja govorim begaj od takvih sto dalje.

Dalje, Kevin Spejsi je ganjao mlade dečačke guze ali to smo i ocekivali od njega, ničega tu novog nema.
Oliver Stone i on je neku „ grab her by the pussy” ali moguće da Americke patriote i rusofobi tu žele da mu ga smeste. Ne bih to rekao za Okivera, fin je to čovek.
Ima li još neko?
Ovde u Slandinaviji se isto digla halabuka u vezi nekog danca producenta u Zoetropa, to je kuca za koju je snimao von Trir. I pitali ga pa dobro jel si ih vatao za пичку, pa kaže jesam. Pa što? Pa zato što volim, odgovara on. Pa da li one vole, pita ga opet reporterka. Pa to me nije briga, kaže on, mogle su uvek da kažu nemoj.
Mislim, dobro joj je sasuo.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
07. novembar 2017. u 13.24
Šta s' ti uzbudjujes. Glumice ionako pripadaju reziserima nekad se i producent omrsi. Kvalitet žena koje se tako daju vidis i sam strasno je opao.
SrboPeuljanac
(Sanjar)
07. novembar 2017. u 15.04
Polanski.
dzoinjegovasenka
07. novembar 2017. u 17.27
Trir i Kidmanova tokom snimanja „Dogvila”. Pripremao je Danac za ulogu žrtve. Bese to psiholoska i profesorska priprema za zlostavljanje. Najbolja uloga Nikol Kidman koja je pobegla posle da ne bi snimala „Maderlej”. Kao i svi veliki autori, Trir joj je pokazao /pre i tokom snmanja/ zašto je genije :)

I naravno cuveni intervju Daragan Babic - Liv Ulman. Veoma sugestivan razgovor, koji je zavrsio tako što je Babic na kraju sedeo na kanabetu sa njom i samo sto je nije, da izvinete, povalio.

Zapravo i jeste, čim su se kamere ugasile. Sto ti je ljubav.
Fan
07. novembar 2017. u 17.53
Secam se toga, jel Liv tada bila sa Ingmarom ili raspuštaljka?
Kad smo kod Ingmara koju taj svoju glumicu nije kresnuo zarad umetnosti i metod aktinga? Ali se tada nisu kajale.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
08. novembar 2017. u 02.37
Vi pricate o vezama koje su stimulisale umetnost dok je Veinsetin samo stimulisao ženama klitorise i svoj penis. Klica za film.
Fan
08. novembar 2017. u 07.17
😅 Call it what you want buddy ali ja to vidim da bi svako da se ogrebe za snošaj.
Kad smo kod toga pigledah dobar dokumentarac na temu umjetnosti i пичока koje su pravi vrh a ne ove Holivucke polovnjače:
NUDE ( http://www.imdb.com/title/tt6323306/ )
Filmic o majstoru nudeart fotografije David Belemereu ( http://instagram.com/davidbellemere ) koji rade na projektu/kalendaru i onda fotka gole ribe koje su top of the line instagrama. Ima ga da se skine, pogledajte pa mi se posle zahvaljujte, nagledacete se mindzica za desetku.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
08. novembar 2017. u 08.00
Zašto volis žene sa nogama metar i 20?
Fan
08. novembar 2017. u 08.36
Pa ima li nešto bolje nego dugačke noge? Kakve treba da volim, zdepaste i kratkonoge? Ko grkinje ili meksikanke?
Fan
08. novembar 2017. u 09.00
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
08. novembar 2017. u 09.16
Les.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
09. novembar 2017. u 04.58
Carli Sin optuzen za boniranje 13 godisnjaka. Ccccc
Fan
09. novembar 2017. u 08.09
Значи Чарли јебе све, и мушко и женско, и младо и старо?
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
09. novembar 2017. u 08.18
Sidu je zaradio sto je cackao nos. Crnackom kitom. Dva i po lika je samo izvod iz njegovog zivota nije onaj mladji jesa za to.
Expander
(Floyd ....)
09. novembar 2017. u 11.05
Qubic
10. novembar 2017. u 03.56


Prva ozbiljna pukotina (crack) u vezi Nikol - Tom se odigrala bas u vreme je kad ovaj film sniman, ,,jedan dan ili jedno vece Nikol je odvedena na jednu tajnu lokaciju, neki dvorac, tvrdjavu ili nešto, (i sl.) i prvi put od početka snimnja razdvojena od Toma (da nije kasnije imao tu Saontologiju verujem puk'o bi k'o zvecka - a ona Derksen (by the way) će mi zaplatiti, shebala mi kompjuter jednom prilikom sa jedni dokument arijem na-tu-temu).

...I tu se stvarao jak erotski naboj, ali toliko jak da je reditelj (Mr Kubrik) mora da intervenira (umoli kod) autora ove pesme to slow/scalle down a little bit zato što „stvari” ipak moraju da budu pod kontrolom.


Tako da mi onu (punu) pravu/ (uncut) verziju ustvari /n/i ne znamo.

https://www.youtube.com/watch?v=CsungYJaUSQ

(Eto i ja nešto znam iz filma.)

Fan
10. novembar 2017. u 07.01
Eee da Nikoletina пичка ima usta svašta bi čuli.
Qubic
10. novembar 2017. u 07.12
Ovo je iz novina, a novinari nikad ne lažu.

E a za to drugo prvo mora da ti se otvori a Nikol je intelektualka, onda znaš kako to ide...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.