Diskusije : Film

 Komentar
U dvorištu daleko, daleko..
Fan
27. oktobar 2017. u 08.22
https://instagram.com/p/BawCyrPnvJS/

Vudu, jel si ovo ti? Snimao dronom?
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
28. oktobar 2017. u 04.02
Kolektor

Za razliku od kultne gluposti Repo men-a sve se desava u jednoj sobi, luksuznom stanu u Moskvi. Beskonacna drama telefonskih poziva jedan zivot ide u kanalizaciju medija. 75 minuta nas Khabenski drzi u napetosti samo pricajuci preko telefona. Izvrsna rezija i gluma.

Umesto na silne domaće akademije nasi studenti trebaju da krenu u Ruske filmske skole.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
28. oktobar 2017. u 14.34
Del Amor Y Otros Demonios.

Ameri teško znaju da snimaju tudja dela. Cesto eto Demoni pobedjuju ljubav.
Fan
29. oktobar 2017. u 13.16
American Made - ah, istinitih prica o Americkim svercerima droge nikad dosta. Ova je intereantna jer govori o coveku koji je godinama radio direktno za Americki Goverenment i nekoliko predsednika, ukljucujuci i saxofonistu. To jest da se naslutiti da je saxofonista radio za njega dok je bio guverner u Arkanzasu.
Barry Seal je svojevremeno toliko svercovao drogu da je bio jedan od najbogatijih ljudi Amerike. Za njega su banke morale da prave ekstra prostorije da bi mogli da smeste njegove pare.
Njegovo ime se pominje u vise filmova koji su zasnovani na istinitim dogadjajima oko Pabla Eskobara i Medellin kartela, spanski nadimak mu je bio El Gordo (debeli) jer je u stvarnom zivotu bio kao i svi ostali Ameri - brdo sala od 200 i kusur kila. U Holivudskoj interpretaciji glumi ga Tom Cruise, mogo je i Brad Pitt da nema familijarne probleme.
Bez obzira na sminku i ulepsavanje dogadjaja film je ipak kritika Amerike, posebno US Govermenta i snajke Cije i ludostima kojima se bave.
Muzika iz moje mladosti, 70-ih i 80-ih. Gledao sa uzivanjem.
Fan
29. oktobar 2017. u 13.23
Sara Wright kao Barijeva žena Lucy je sexy cakana a njen brat u filmu, JB, Caleb Landry Jones u ulozi neotesanog white trash hilibilija je od odvaratnijih faca vidjenih na filmu. Dodje ti da mu smestis metak među oci čim ga vidis iako si miran covek i ni mrava ne bi zgazio.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.