Diskusije : Film

 Komentar
Lala
pata
(milijarder)
13. februar 2017. u 15.05
samo za fana i sve ostale goste. Bez pretenzija da ću dostici babin stil I dubinu.

Gledala pata na TVu iz dva dana.

Film mi je super, cista petica i moje preporuke. Da vodite svoje žene i da im kupite zute haljinice posle.

Damien Sazel je napravio odu Los Andjelesu I svim ljudima koji slete u taj grad da pokusaju da stignu svoje snove.

Ideja - odlicna, treba mu dati jer je to film o njima.
Rezija - odlicna, naročito prvi kadar, sve iz jednog tejka, super, I ostalo je dobro.
Muzika - odlicna. Jeste mjuzikl, ali ne davi.
Kasting - isto dobar. Tu su malo odigrali siguricu, ali dobro, to sme. dakle ide. Meni Gosling nije neki glumac, ali dobar je ovde.
Potrudio se da svira i da igra. Trud postujem. Ema Ston mi je bolja, a I ona se potrudila da igra.
Tekst - jako dobar.
Scenografija & kostimi - odlicni, I za to bi im dala.

Bila sam jače od mesec prošle godine u tom delu Amerike, snimio je prave stvari, pa me film I tu malo pogodio. U glavu, ne u srce, u tom delu, btw.

Posle filma u ustima gorak ukus, kao mentol bombona, I pitanje šta sam i da li sam u zivotu izdala - svoje snove ili svoju ljubav.
Razgovor posle filma - priceless.

U principu se lozim na stvari u kojima se vidi trud. Vidi se da je razmišljao, vidi se da je svaki kadar ulizan, vidi se da su se glumci pruzili da nauce koreografije.
Takvim stvarima kapa dole, ovde mladom Damijenu.

Da li bih gledala ponovo - svakako.

Od istog rezisera preporucujem Viplas, isto odličan, mada skromnijeg budzeta. Posle ovog filma isto niz pitanja u vazduhu.

fontisa
13. februar 2017. u 16.41
i nisi htela da se javis...cccc
Fan
13. februar 2017. u 18.31
Vi'š kako trejler i odbojnost prema corporate medijima u koje i Holivud spada mogu da naprave da pomisliš da je film žestoko govno. Zareko sam se bio da ga ne gledam ali sad najverovatnije da hoću, hvala Patke😀👋
fontisa
13. februar 2017. u 18.58
ma nema sanse...osim ako moram.
Fan
14. februar 2017. u 00.39
hej, pa i aj sam između avgusta i decembra prošle bio 3 puta u Cali, na potezu LA- San Diego, mogli smo da pravimo zurku;-))
pata
(milijarder)
14. februar 2017. u 03.47
bila sam 5 nedelja, radila sam po 60 sati nedeljno, slab sam vam ja materijal za zurke.

Svidelo mi se to što sam videla. Svideo mi se okean, svidele su mi se plaze i kako se ljudi ponasaju. Lepo je tamo. Paradajz.

Sledećeg puta kad odem, javicu se. Bas bi bila dobra fora da se negde tamo najdemo.
pata
(milijarder)
14. februar 2017. u 03.49
posle filma, naravno da se ide u soping da se kupi zuta haLJInica da bolju polovinu.
:)
SrboPeuljanac
(Sanjar)
14. februar 2017. u 06.20
Za mene je film kanta.
Mrzim njihove mjuzikle.
I tragedija kako Gossling pjeva, kao motorna testera...
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
14. februar 2017. u 17.08
Meni se svideo.. sladak remix nekih filmova.. recimo scena sa emom stoun i opsrevatorijom u Magic in the Moonlight i tako.. ipak utisak filma je da ni u najludjim snovima ovi najludje placeni glumci.. ne mogu ni da sanjaju da odglume sto je mogao džin keli ili fred aster.. koji su pretpostavljam bili jako malo placeni..
Babette
(office mite)
14. februar 2017. u 17.35
Hvala pace za ovo.

Bas sam mislila da ga ne gledam, kao Fan, ali resih da ga ipak skinem :)
dadayaya
(mind over matter)
15. februar 2017. u 03.29
a flock of seagulls (I ran), odlično zvuci uz te ubacene akorde (sto gosling kao odsvira na shoulder-synth-u), i to na zahtev junakinje filma (na 'prolecnoj' pool-party)... pre toga su izveli aha take on me ... (a posle se cuje i soft cell, doduse to ne izvode oni)... jeste da mi covek uzasno ide na zivce, i slazem se da mu je pevanje bezvezno, ali svaka cast da su ukljucili i ta tri 80s new wave klasika u filmu (koji jesu prilično dobro uvezbali, sa podosta aktera, i potrosenih prljavih kapitalistickih para, zarad odavno mrtvih laznih snova)...
Fan
15. februar 2017. u 09.22
Rajan je kul gaj ali žena mu je još vise kul.
pata
(milijarder)
15. februar 2017. u 16.37
fenomen lozenja na Evu Mendes mi je i dalje nejasan. Ovo bez uvreda, fane (i ostali).
Lepa je ona, svakako, lepo telo ima, ali eto sve nekako zajedno, a posebno lice, to meni sve nekako lici na treću generaciju cistacica o ove strane Trampovog zida. Mogu lako da je zamislim da menja posteljine po hotelima ili se bavi sličnim aktivnostima po kucama.

Ali Evi Mendes kapa dole, maznula je Rajana, iako sam tipovala da će brzo da je izgustira, pogresila sam. Zna Eva znanje i dalje od menjanja posteljina. neka joj je sa srećom.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
15. februar 2017. u 18.29
Zna žena da prazni jaja. Izvesni guverner Kalifornije napravi dete takvoj nije da mu se gospodja Kenedi ubi od lepote. Samo pitaj.
Fan
15. februar 2017. u 21.49
Čuj koji ste vi snobovi, pa ja sam vidjao fenomenalne ribe da čiste hotelske sobe, pa ne mogu sve da budu starlete i sponzoruše i maznu baju s lovom.
Paris Hilton, high society gerla koja nikada neće da čisti hotelske sobe svoga tate ima facu i telo i sto je još i naj-bolje/gore ponašanje spermogutačica koje prodaju usluge po javnim wc-ima.
Eva ima latino i facu i telo a kojim se poslom bavi je totalno nebitno u tom kontekstu. Bas nebitno. Dajem 10 sivih kancelarijskih pacova za jednu vedru sobaricu.
Fan
15. februar 2017. u 23.47
http://www.imdb.com/title/tt0252076/

Btw JLo je to već odradila na filmu. Jbg te latino ribe su pola posla, 50% ako ne i vise završile time sto su latino.
Gledam ovde po Tajlandu Ruskinje i uopste bele žene, zapadnjakinje su još i ružnije od Ruskinja, i pitam se kako se osecaju kada ih beli muškarci ovde uopste i ne primećuju? Ja čak i kad vidim dobru belu ribu namerno neću da je udostojim pogleda. Znam da je neprimećena ovde ali hoću da joj još vise pojačam taj utisak jer znam da te bele žene sa nipodaštavanjem gledaju na sve one koje ne izgledaju kao one.
pata
(milijarder)
16. februar 2017. u 04.23
ahaha, gledala sam Maid in Manhattan davno, kad se davao u bioskopu. Pomislila sam na taj film sinoć, kad sam razmišljala o Evi.

Kad sam gledala Maid soknula sam se kad sam videla Mirjanu Jokovic u njemu. Sedela sam pored muza zaledjena i kazala pazi Mira Jokovic.
Na šta je moj muž u svom najboljem maniru odgovorio: „Ko?”

Enivej, Maid in Manhattan, kanta, prelazna zbog Ralfa i Mirjane zajedno.

O belim ženama ću u odvojenom postu. I belim muskarcima, da se razumemo :)
Fan
16. februar 2017. u 07.14
U koji filmski topik ćeš to da uvješ? 50 shades darker?
Derksen
16. februar 2017. u 07.35
bio na TV onaj prvi 50 nijansi. bas sam bila ponosna na sebe kako sam brzo prebacila kanal, blagi uzas :-)
Fan
16. februar 2017. u 07.39
Baš vala!
pata
(milijarder)
16. februar 2017. u 09.18
haha 50 shades of white - može.

sad mi nešto splasla inspiracija, nije mi do pisanja.

Mene (samo mene) privlace beli muskarci. Ima žena koje kažu da su crni muskarci super, mene do sad nije ni jedan privukao.

Nemam ništa protiv Eve, OK je ona, samo eto meni deluje grublje/tvrdje od Nikol, i od Natali, i od Skarlet, i od Monike, i od Kejt. Deluje kao da je bila puno na suncu. Ili kao da je menjala posteljine :)



Babette
(office mite)
16. februar 2017. u 09.53
Pato u formi si,

uzivam u tvojim opservacijama.

PS. Volim belo, pa makar i gnjecavo. Čak ni sladoled od cokolade me ne privlaci.
pata
(milijarder)
16. februar 2017. u 12.09
ahahaha ... sad će mare da se javi na babin komentar.

Pre par meseci dosla na sastanak. Njih dvoje unutra cekaju. Sve preostale stolice tvrde, cista daska, drvo, skamija.
Njih dvoje posedali na tapacirane. On i ona (bila on).

Udjem i gledam gde da sednem. Gledaju i oni i srce im se topi od miline sto mi ostale samo daske, a ne dobre stolice.
Dobro kažem ja, ja još uvek volim da sednem na tvrdo :)

malo sale na svoj racun ne skodi, posle ona (bila on) isto hoće na tvrde stolice :)

Fan
16. februar 2017. u 12.10
Ne znam za muškarce ali znam za žene, lepa žena je lepa žena bez obzira kakva joj je boja kože, kose ili očiju. Doduše poželjno je da su joj zubi beli😁
Estetika se zna, proporcije, leva i desna strana da se slažu i ti bi mu otprilike bilo to kada je univerzalna lepota u pitanju. Posle dolaze one nešto posebne stvari, određena crta lica, možda madež, drzanje, hod je vrlo bitan itd...karskterne osobine.
Generalno bele žene mi nekako uvek imaju neku falinku. Njihova prirodna sredina su uglavnom hladnija područja i tu su one ko ribe u vodi, znaju kako da se obuču a da istaknu svoje najbolje strane. Sexi čizmice, kaputić, bundica, jaknica itd dok ove iz toplijih podrucja kad se nadju tu najčešće se nateuntaju da im ne bude hladno bez neke veće zelje da izgledaju sexi.
Kad bela žena ode u toplo podrucje dolazi do obrnute situacije, ona mora da se prilagodi vrućini što znači mora da se skine i prikaze sve svoje falinke koje je tako vesto skrivala čizmica, bundicom i suknjom od nekog debljeg štofa. Možda je odeća koja skriva i opuštajući faktor beloj ženi ali kada ih ovde u toploj sredini upoređujem sa Tajlandjankama uglavnom su domorotkinje bolje. Mogle bi i one da imaju izbačenije guze i malo veće sise ako se ja pitam ali generalno kada su proporcije u pitanju bolje se nekako kotiraju od belkinja. Naravno isto važi za odnos domorotkinja u Juznoj Americi, onoj koju sam ja video pa i u Africi, onim delovima koji izlaze na vodu i gde žene zbog religije ne oblače šatorska krila i Betmenove odore.
Znači kad posmatram obnaženu belu ženu, uvek joj nešto fali, ili su joj debele noge u odnosu na telo, ili butine, ili nema struk, ili ga ima ali je ptevise visoko, ili nisko, ili ima prevelika stopala, ili sprženu i beživotnu kosu...itd, itd...o salu koje štrči tu i tamo i da ne govorim, jer se naravno u hladnim sredinama jede i mrsnija hrana, pa i sama bela koža koja crveni na suncu i podseca me na kozu belih prasića, ne znam dal' su Jokširci ili Bekširci?
Ima još jedan vrlo važan faktor a to je nega. Upotedjujuci tri stedine u koje se ja dosta krećem, Evropu, Ameriku i Aziju generalno azijatkinja mnogo vise paznje obraca na negu same sebe nego njene posestrime iz Evrope i Amerike. Klara Cetkin se izborila da bela žena bude ravnopravna sa belim muskarcem i sada Pata radi 80 sati nedeljno. Azijatskoj ženi ne pada ma pamet ravnopravnost. Ona uopste i ne bi da radi ako ne mora i pre bi da vreme provede u beauty salonu, masaži, frizeraju i da kupuje sve moguće i nemoguće kreme za sve moguće i nemoguće delove tela i lica. Za sve ove godine bliskih susreta sa Azijatkinjama kao i muvanja on gužvama, javnom saobracaju i tako dalje stvarno nisam osetio nijednu da smrdi ma znoj dok sam masne i zadrigle neljinje osetio nebrojeno puta.
Mogo bih da pušem na ovu temu bas mnogo ali eto samo neke od mojih observacija. Opet ponavljam, ovo je onako generalno gledano. Nije naučno dokazano.
Fan
16. februar 2017. u 12.17
Nisam čitao i korigovao, vidim neke reči nemaju veze s mozgom, jbg smadjite se, čukao sam na telefonu.
pata
(milijarder)
16. februar 2017. u 12.25
mala ispravka: pata radi 60 sati nedeljno, uglavnom iz terapeutskih razloga.
da ne radim ubila bih se nacisto.
pata
(milijarder)
16. februar 2017. u 12.25
inače lep post i lepa analiza fane.
Fan
16. februar 2017. u 12.46
143'Fala ali ako radiš iz terapeutskih razloga da ne bi isla na yogu ili pilates onda si ti na konju i to belom😜
Vecina belih žena mora da rmba isto to vreme da bi mogla porodica da se prehrani.
Ako je verovati RT-u a vise im verujem nego CNN-u, milioni Engleskih porodica su na ivici gladovanja:
https://www.rt.com/uk/377424-millions-poverty-low-income/
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
16. februar 2017. u 13.32
Sve ću one japanske i filipinske i tajlandske filmove da pospaljujem samo nas lažu.
Babette
(office mite)
16. februar 2017. u 14.29
To za Azijatkinje i negu lica i tela, pa i telesnih humora (tj. raznoraznih tecnih i viskoznih izlucevina) si skroz u pravu i ja im tu bome zavidim, i tu ništa nije bela žena kriva nego bela mrcina muska kao sto si ti. Drustvo i religija u krajnjoj liniji.
Da su mene tako pakovali od mladosti naovamo, ne bi mi nijedna bila ravna, čak imam i oci bademaste, taman k'o Lucy Liu.
Uteha mi je da su mi babe imale normalna stopala a ne kozje papke.

fontisa
16. februar 2017. u 15.49
slazem se sa fanom...ovo azijatkinja sto upoznajem ubi se da ne radi a sto vise da se macka...

a kad odem u korean spa, gospodza od 60 leta bolje telo ima nego ja. i kozu. sada sam i ja pocela da se grebem onim njihovim peskiricima...kao sija ali dzaba kad je super suva...a kako je to meni suva iako se namazem istom kremom kao one a njima se sija?!

cush mi radimo ...srpkinje sto su magarci...pa to nije niko. potpisujem.

i opet ne kukamo. mislim, ja sam pocela...umorih se od zivota skroz.

meni rajan nikakav frajer, a eva mi je seksi. i razumem šta muskarci vide u njoj.

samo jedan frajer postoji ... znate već koji :D

od riba...svidja mi se i ne mogu da verujem da ću to reci, dzenifer aniston. lusi lu je uvek seksi a seksi mi je i detektvi via iz serije rosewood jaina lee ortiz, valjda joj je i uloga legla ko budali shamar pa mi je još simpaticnija.
Derksen
16. februar 2017. u 16.21
Meni su Azijatkinje zadnje na listi lijepih žena. Kratke, zatupaste, nula bodova. E već crnkinje, visoke sa cokoladnim, savrsenim tenom znaju biti prave gracije.Lijepa bjelkinja neprikosnovena. Tako isto rangiram muskarce.
vudu5-lenjin5
(Nil desperandum)
16. februar 2017. u 19.41
Australijanke su najlepše. :)

To su u principu lepo zapečene Engleskinje i Irkinje.

Plava kosa, plave oči, lep ten, a može i koje kilo viška. Stoji im lepo.

Klasičan primer - Samanta Armitraž, ovdašnja TV voditeljka. 40 godina, verovatno isto toliko kila viška, pa šta, seksi prasica izgleda odlično.

http://forums.auscelebs.net/acnet-images/21627/samantha-armytage-138540.jpg

http://cdn.newsapi.com.au/im age/v1/7f5e8fb15d12305d4be4b6562fd86f04?width=650

http://cdn.newsapi.com.au/image/v1/89094cdc2045c7e13c53e07a1f27a1ab ?width=650

http://cdn.newsapi.com.au/image/v1/f89565b01184a444f4d52a948a63b1f6

https://s-media-cache-ak0.pinimg.co m/736x/8f/d8/83/8fd883e81b2e28c37a1c818a8ca1d062.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/8d/19/77/8d1977d8 ba39f4e5750325ac21c89ee4.jpg

A te Fanove Tajlanđanke su „cheap”. To se ovde uzima „dve po ceni za jednu”.
vudu5-lenjin5
(Nil desperandum)
16. februar 2017. u 19.43
..baš imamo lep forum, skoro svaki link syebe.

Ah dobro, imate bar dva linka da rade pa uživajte.
vudu5-lenjin5
(Nil desperandum)
16. februar 2017. u 19.48
...oh, da me neko ne kritikuje bezveze... Prezime Armytage bi normalno trebalo da se izgovara 'Armitaž', po francuski, ali ga Australijanci izgovaraju 'Ermitidž'.

-------------

The English surname Armitage is toponymic in origin, belonging to that group of surnames derived from the place where the original bearer once dwelt. In this case the surname comes from the old French „ermitage”, meaning a „hermitage”, a small monastery or dwelling where a hermit resided.
Fan
16. februar 2017. u 23.20
Eto ti sad, ja sam kriv što se bela žena ne macka?! Kako? Zašto? Pa ja baš hoću da žena sa kojom sam bude negovana i da se macka. Ne, kriva vam je Klara. Hoćete da nosite pantalone, popravljate automobile i igrate fudbal? Pa izvolte, budite muskarci ali ko hoće da bude sa takvom „ženom”? Posle se čudite što reke muškaraca iz Evrope i Amerike teku ka Aziji. Šta li to vidimo u malim zatupastim Azijatkinjama?
Što se mene tiče ja sam 178cm/75kg i ne bih voleo da se vatam u koštac sa ovom Vudovom. Gogle kaže da ima 175cm znači da ima brat bratu jedno 80kg, pa nek je i 70, to je jedno 15-20kg vise nego sto ja preferiram u krevetu da bi se osecao dominantan muskarac. Žena od 190 cm i 90 kila je samo za one kosarkaše iz Riplijevih muzeja čudaka.
Ja sam govorio o proporcijama. Na visinu i na kilažu. Azijatkinje jesu manje ali ovde govorimo o estetici, skladnosti i ja tu vidim da generalno odnose pobedu nad belkinjama. Sad sto ja preferiram da mi žena ne bude vislja od 165cm ne znači i da sam pristrasan.
Bas zbog tih stvari tvrdim i da je lepota univerzalna bez obzira na rasu i boje. Sve ostalo su predrasude. Kažem, belkinje јебе način života i ishrane inače bi i one mogle da izgledaju, dobro, što da ne?
A to da u odredjenoj situaciji mene ili bilo kog drugog muškarca može seksualno da uzbudi i ova Vudova gica, pa čak i njena 20 kila teža sestra (ako je ima) , to nije ništa čudno ali to su već anomalije koje ne podpadaju pod „generalno”.

p.s. ja ne propagiram da su azijatkinje najlepse žene. nisu. meni su bolje juzno amerikanke recimo na potezu brail - argentina. osim toga azija je mnogo širok pojam. indijke treba da su mnogo lepe ali ja u zivotu nisam vido nijednu lepu, uzivo. možda su sve sjatile u mumbai, u bolywood, ne znam, ja sam samo pisao o mojim zapazanjima iz ovog dela azije gde sam ja.
Derksen
17. februar 2017. u 01.33
Moj komentar se odnosi na to koliko neka rasa se može primaci „idealnoj ljepoti”, znaci sami top. I tu su azijati daleko iza ostalih. Generalno gledajuci ljudi su u prosjeku ruzni, ali ostajem pri tome da je svako nekom lijep.I to je super napravljeno u prirodi da se ljudi ne kresu samo zbog novca
Derksen
17. februar 2017. u 03.13
ova Vudova fino podgojena. Ja taman mislila prestati jesti, kad vidi šta sve ima na austalijsku televizij-u :-)
Inače sami vrh su naravno mu, srpske žene, bugarski naucnici i madjarski roboti :-)
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
17. februar 2017. u 05.30
Ništa lepse Fane nego kad odvalis neku onizu od 100 kg ili visoku barem metar devedeset. Zaboravi da sam ti ista pomenuo.

Fan
17. februar 2017. u 07.50
Šta js to „idealna lepota”?
Ovde se družim sa belim muškarcima u razdoblju godsta 22-75, uglavnom svi imaju mišljenje kao i ja. Čak sam ja dosta blag prema belkinjama i mislim da ih dalje ima dobrih, ovi drugi su made militantniji od mene po tom pitanju.
SrboPeuljanac
(Sanjar)
17. februar 2017. u 07.51
Potpisano.

Derksen
16. februar 2017. u 16.21

Meni su Azijatkinje zadnje na listi lijepih žena. Kratke, zatupaste, nula bodova. E već crnkinje, visoke sa cokoladnim, savrsenim tenom znaju biti prave gracije.Lijepa bjelkinja neprikosnovena. Tako isto rangiram muskarce.
Derksen
17. februar 2017. u 08.11
Fane evo koliko lutam zapadnim zemljama, a podosta ja još ne vidjeh lijepog muskarca da voda azijantkinju, tajland, vjetnam, kina etc.
Dakle vidis neke sitne djevojcice, nerazvijene, ljepuskaste, mlade u drustvu nekih penzionera, nerds, nekih zakrpa kojih nije u vlastitom selu nije htio.
I uvijek mi ih je zao (tih curica)
Derksen
17. februar 2017. u 08.13
Idealna ljepota, je kad blenes otvorene gubice. I okrenes se za njom/za njim na ulici. I onda pitas nekog pored sebe dje je ovo niklo?
SrboPeuljanac
(Sanjar)
17. februar 2017. u 08.26
Derksen, ne moraš odgovoriti naravno ako te nije volja...ali bih volio znati iz kog si kraja od nas tamo?
Derksen
17. februar 2017. u 08.35
zobonja, vrlo blizo, ali se ne poznajemo :-)
SrboPeuljanac
(Sanjar)
17. februar 2017. u 08.42
Ahahahahaha...pamučarko jedna. :))))

Živila.
Derksen
17. februar 2017. u 08.44
Živio zemo
Fan
17. februar 2017. u 12.35
Pa u pravu si to za zapadne zemlje s tim sto ja ne vidjam devijčice, to hi i dobro bilo, ja vidjam samo babe. Moja devojka kad je dosla u Švedsku prvi put prvo što me je pitala je xašyo švedjani ne žene malo lepše tajlandjanke, gde su pokupili najružnije.
Na zapadu vlada pogresno ubeđenje da tajlandjanke jedva čekaju da se dočepaju zapada jer ovde žive u bedi. To je toliko pogrešno da nema veze, one neće nigde odavde a i stvarno ne znam zašto bi?
U Americi isto nema tajlandjanki, malo na zapadnoj obali ali od azijatkinja uglavnom kineskinje a oni su ogromna populacija pa ih ima i ogroman broj ružnih.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
17. februar 2017. u 13.41
Fan se zapravo plasi žena kao Pata sto mogu da ga kupe sve sa tazbinom. Tek bi bezao od neke dojce ili amerikanske mlekulje.
fontisa
17. februar 2017. u 16.01
meni su azijatkinje uglavnom sponzoruse...i jure belog ili crnog bogatijeg coveka...

Fan
17. februar 2017. u 21.43
Pa kao sto sam i napisao, azijatkinja ne bi da bude ravnopravna, ona bi da se macka i ide u spa. Kreme i pomade kostaju, ovde je broj jedan korejanski(mislim) SK-II kad su vodice za lice u pitanju, pogledaj pošto je. Neravnopravnost podrazumeva da muškarac radi a žena zavisi od njega. Da bi mogla da si kupi SK-II mora da nadje mužjaka koji to može da joj priušti. Ništa drugo nego zakon prirode, i lavica trazi lava koji će da je zaštiti i pruži ugodni svod pećine nad glavom, ne?
Za uzvrat azijatkinja nikada neće da ti kaže operi sudove, počisti kuću, spremi si sam večeru i slične gluposti.
U Švedskoj to nije slučaj ali ovde ameri stalno pričaju jednu istu priču, radili su ko crnci, mnogo puta duplo vise nego žena, pomagali u kući, čuvali i decu i na kraju kad su se razveli sud je sve dosudio njoj. Sad su ovde i kažu mnogo ih jeftinije kosta azijatkinja sa svojim SK-II vodicama.
dadayaya
(mind over matter)
17. februar 2017. u 23.01
eto i zukerberg je izabrao azijatkinju (sa tipicnim kineskim prezimenom chan), samo možda ne tako 'neravnopravnu' kao neke druge azijatkinje...
dadayaya
(mind over matter)
17. februar 2017. u 23.03
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
18. februar 2017. u 03.14
Opet se vraxas na strah od samostalnih žena. Ni te belkinje ni zute o kojima pricas nisu samostalne.
Fan
18. februar 2017. u 03.21
Ma kakav strah od samostalnih žena, o čemu ti to? Mene je strah samo od fudbalerki i militantnih lezbača, sve ostale ako vole muško nema straha.
Derksen
18. februar 2017. u 05.23
Odosmo sa ljepote na ekonomiju. Ne znam fane da li si čuo/citao roman (uglavnom nadji pa procitaj) TAI od Gocica, dobio je za to Ninovu nagradu. On je tu vrlo dobro opisao o cemu se radi. Dakle te žene nisu bezbrizne kao sto ih ti predstavljas. Taj pisac je otisao u Tai, nakon što ga je žena ostavila zbog popa (nisam ni znala da popovi mogu uzeti razvedene žene?) i zaljubio se do usiju u neku preljepu Tajlandjanku iz nekog sexy bara koja je „tek” ulazila u biznis. Zaljubila se i ona u njega i još par drugih sa lovom, uglavnom malo ga je vise pustila u svoj svijet, pa je covjek o tome napisao roman. Pa je otisao u njeno selo i vidio koliko gladnih usta mora da izdržava …. Onda drugi aspekt veoma zanimljiv, da one tako stecen novac moraju takođe da daju budistiskim monasima, redovno. Ona malo pocnes da razmišljas o budizmu i tako. Verovatno bi se i one vrlo rado odvojile od te pecine, ali nema site roditelje da plate studije etc. I normalno da moraju da se mazu i budu njegovane. Jaka konkurencja. Isto kao sto zapadne žena moraju na strucne kurseve da vjezbaju sive celije i bude konkurentne na trzistu. Ja sam poznavala jednu Tajlandjanku koja je zavrsila informatiku u Moskvi, dijete bogatih roditelja, neko ministranstvo je bilo u pitanju, bila pola godine sa momkom u Hol i na kraju odvela tog (najruznijeg) Holandjanina na daleki istok.
Fan
18. februar 2017. u 09.59
Ne znam za tog Gocića ali jel si ti čula za Stephena Leathera i njegov roman Private Dancer? E, to ti je Biblija za sve početnike koji dolaze u Tajland i zaljubljuju se u bar gerle. S obzirom da Srbi ne znaju mnogo o Tajlandu i imaju samo predubedjenja zasnovana obično na dokumentarnim filmovima BBC-ja gotovo sam siguran da je taj Gocić dosta izplagirao Leathera jer ono o čemu mi pričas da je pisao to je Leather sve već disertirao deceniju ranije. Ne samo da sam sve čitao od njega, ima on i druge romane o Tajlandu nego ja i živim ovde. Mnoge stvari jesu kao sto ih BBC prikazuje ali priča je mnogo kompleksnija od dokumentarnih filmova koji uglavnom jednostrano i senzacionalisticki prikazuju stvari.

Pre nekoliko godina je ovde bila neka turistkinja koja je posetila Tajland jednom i zapenila da me ubeđuje kako je bila u nekom budistickom hramu na jugu Tajlanda a taj hram sat vremena od mog sela a moje selo je skroz na istoku Tajlanda i do Phuketa, za koji bi moglo da se kaže da je na jugu ima još 1200km. Kako li mi je da pričam sa ljudima koji nikad nisu nogom kročili u Tajland samo ja znam. Google nije loša stvar ali da je precenjena precenjena je.
Fan
18. februar 2017. u 10.23
Osim toga Tajland ima preko 60 miliona stanovnika. Ovde kod mene u Pataji je glavni centar kurava i prostitutki. Sad je high season i cenim da je trenutno u gradu jedno 60.000 prodavačica magle(ljubavi) ali ajd da kažemo da ih ima 100K. Nek ih još tolko ima u Bangkoku i Phuketu zajedno i još 200K širom ostalog Tajlanda. To 400K ie moja procena prema zapazanjima sa mojih putovanja po Tajlandu. Ali ajd da grubo zavrnem tu cifru pa da kažemo i da ih ima milion, koliki je to stvarno procenat na 60M?
A čitava Tajlandska ženska populacija se u svetu ceni na osnovu tog procenta. Nije baš da je fer ali ajde.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
18. februar 2017. u 11.01
Naravno da su fukse. Dolaze Italijani u Beograd i imaju u telefonu brojeve lokalnih fufa neće u Pataji. Niko ne putuje zbog spomenika vise na prste jedne ruke nabrojis takve poznanike. I nisi ti nikakav ekskluzivitet tamo svaki selebriti u Srbiji ili gazda lokalne pekare ide tamo na odmor posebno otkada su Sharam Al Sheik smanjili zbog manijakosa.
Fan
18. februar 2017. u 14.27
Pa nisam ja ni reko da sam ekskluzivan, ja samo živim ovde pa malo bolje poznajem stvari od srba koji su popili mozak celom svetu.
Fan
18. februar 2017. u 14.39
Pričala mi je kurava iZ Phuketa da je tamo bila na short time kod nekog srbende koji ima vilu ko Tony Montana u Scarfaceu, pa i bolju. Pa me pita odakle srbima tolke pare. Ne znam reko, ja sam cheap Charlie švedjanin.
Fan
19. februar 2017. u 00.18
http://www.theladbible.com/more/interesting-the-worlds-sex-capital-is-pattaya-in-thailand-20170217

Ovde kažu ma ne, ne dolaze turisti u Pataju zbog sexa nego spomenika, kojih ne znam da uopste ima ovde a i plaze, barem one turisticke, su njesra.
Isto kažu da ima 27.000 prostitutki sto je mnogo niska procena, nisu racunali freelancerke, po diskotekama na jedno musko ide jedno 10-ak riba, ako ne i vise. Disney World za muški rod.
vudu5-lenjin5
(Nil desperandum)
20. februar 2017. u 18.09
>> po diskotekama na jedno musko ide jedno 10-ak riba..

..od tih 10 bar tri imaju kitu he he..
fontisa
20. februar 2017. u 18.44
hahahhaa

e i ti da odvalis nešto pametno :))

20 godina ti trebalo...nikad nije kasno as they say

vudu5-lenjin5
(Nil desperandum)
20. februar 2017. u 22.46
Onda, plusic molim, i sledeći put kad sletim na LAX da me cekas s cvecem.
fontisa
21. februar 2017. u 16.12
mogu da im samo kažem na carini da te vrate nazad :D

takvih kao ti već imamo a nikako da ih se ratosiljamo :)

a cvece bi ko neka cura da prima...joooj gospode boze...nikad od tebe man
vudu5-lenjin5
(Nil desperandum)
21. februar 2017. u 18.21
Ne samo cveće, nego i leba i soli. U narodnoj nošnji.
Fan
22. februar 2017. u 01.51
Sa kiom ili bez, šta ima veze, ti sigurno ništa ne bi primetio.
vudu5-lenjin5
(Nil desperandum)
22. februar 2017. u 02.11
Navodno su te sa kitom dupla tarifa.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
22. februar 2017. u 03.16
Šta je sad i ti ode u dupedavce? Ajde Oracije i Fan oduvek pokazuju tendenciju, ali ti si vodio svoj zdrav i dosadni seks sa tvojom hanumom, šta se dogadja? Ne daj se Vude.
vudu5-lenjin5
(Nil desperandum)
22. februar 2017. u 04.17
Sanjam jednu sa kitom.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
22. februar 2017. u 10.38
Bolje se ubij da ne sramotis decu ili nestani u Tajlandu bez traga.
Fan
22. februar 2017. u 11.47
Pitaj ti kenjca Čmarka, taj sve zna u životu i smrtu.
Evo me u Nišu pa ću kad budem imao vremena da opisem situaciju sa (nepostojecim) wifi-jima u autobusima. Čmarki, jedeš govna za desetku!
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
22. februar 2017. u 12.37
Nisi Nis ekspresom dosao iz BGD? Koja si ti cicija.
Fan
22. februar 2017. u 12.58
Uzo sam prvi koji je imao. Ovaj se zvao Simplon i išo je dole čak za Lebane. Pitao sam da li je direktni i rekli su mi da jeste. Direktni podrazumeva da ne skreće sa autoputa ali ne i da ne skuplja putnike po autputu. Stao je jedno 30-ak puta do su putnici ulazili sa svih strana, čak i pretcavali sa druge strane autoputa i preskakali sredisnju ogradu uz smrtnu opasnost da budu zgaženi. Only in Serbia, ono ni u Tajland ne rade iako su oni među prvima u svetu u smrtnim slučajevima u saobraćaju.
Wifi mi stvarno nije proritet u autobusu i nisam ni pitao da li ima ali naravno da nema. Ma јебо wifi nego sto je bus ista klasa i kvalitet kao kad sam 1983 polazio na odsluženje vojnog roka za Beograd pa da vatam avion za Rijeku. Negde kod Ražnja bus(Nišekspres) je crko i naravno dok su dovezli drugi meni je avion pobegao tako da sam uspeo da zakasnim u vojsku. Ovaj sad je barem stigo da se ne pokvari.
Imam auto ovde pa nema svrhe da uzimam rentacar, pitao sam na aerodromu da li mogu da uzmem auto tamo i ostavim ga u Nišu, može ali ta opcija košta €300 tako da mi je onda bilo ok da pazim da ne sednem na žvakaću gumu u busu i malo se usmrdim za tih 4 sata voznje. Neko je pušio u busu, da li šoferko ili kondukterka, ne znam, reko bih da je ona i onda su posle pušenja sprajali neki sprej koji je bazdeo gore od cigarete. Ali eto, preživeo sam, danas je u Nišu bilo 18 celzijusa, bez obzira se s!@#$vam jer sam napravio skok na dole u temperaturi od 15 stepena. Za jedno nedelju dana ću se navići.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
22. februar 2017. u 13.58
Brze bi stigao preko Malmea malo izljubis decu, kresnes bivšu ženu, zaboravi, kažeš komsijinom sinu Selam alejkum on tebi Alahu akbar i zatji mu eksplozivni prsluki i lepo Wizzom ko pravi gastos kuci u Nis pa taksijem do Merosine.
vudu5-lenjin5
(Nil desperandum)
22. februar 2017. u 14.47
Dok se pametni napametuju Fan se naputuje i nazivi..
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
22. februar 2017. u 15.03
Gledaj tebe posalu u Meriku ti radis, Patu posalju u Meriku radi po 60 sati, Fonti isto rinta, posalju Fana i on radi, ali se barem i malo zeza. Samo se dobro zeza Fontin muž umetnik. Živela Umetnost.
vudu5-lenjin5
(Nil desperandum)
22. februar 2017. u 18.28
Došli Ameri (američka smo firma) pre 2 nedelje i otpustili četvoro iz našeg tima. Samo tako. Mene ostavili. Putovaću opet za USA ali ne planiram da se nastanim tamo. Australija je bolja. Bilo bi to kao s konja na magarca.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
23. februar 2017. u 02.22
Malo vas otustili da vam se tresu gatje, stara taktika. Ja ti pricam trazi posao gde ćeš biti gazda. Ja sam nedavno pukao u jednom.
Fan
23. februar 2017. u 04.03
Htela bi bivša žena da je Fan kreše ali nisam ja pumpa za vinograd. Samo za izabrane😜
vudu5-lenjin5
(Nil desperandum)
23. februar 2017. u 07.14
Pola našeg tima najurili, među ostalima i mog sefa. Nije to mala stvar. Sad sam bez sefa.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
23. februar 2017. u 07.30
Ima li Nislijki u minicima? Izmamilo ih sunce.

Zvace bulja gatje Vude? Sada kada prepoznaju tvoje liderske sposobnosti roptanja ili ako ti dovedu neku ambicioznu ženu za sefa?
tralala
23. februar 2017. u 11.07
evo odgledah trejler za „La la land”, i pripade mi muka.

nisam imao pojma o kakvom se filmu radi, ali kad sam video da u njemu glavne uloge igraju dvoje najbezveznihih holivudskih glumaca, frfljava Emma Stone, i ruzni ljakson i red-neck Gostling, znam da ne bih gledao to njesra ni da mi plate.

a da ne spominjem da se radi o ljigavstini od holivudskog mjuzikla. to je klasican film za tetke... nešto kao „Dirty Dancing”
Derksen
23. februar 2017. u 11.58
Ne svidja ti i se, a bukvalno nazvan u tvoje ime
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
23. februar 2017. u 12.09
Vasa deca sigurno ne pricaju viceve o Muji i Hasu.

Хасо:Мујо, болан, ти ћеш живети сто година...

Мујо (обрадован) :Откуд ти то, јаране?

Хасо:Изгледаш као да ти је деведесет и девет...
Derksen
23. februar 2017. u 12.19
Mujo to odokativno. A ljudi morali napraviti vagu da ti izmjeri Bmi I kaže koliko si stareknuo ili nisi u nekim slučajevima :-)
tralala
23. februar 2017. u 12.55
Darksen,

ja razumem da treba snimati i ovakve filmove zbog tetki koje vole sladunjave limunadice, ali pricati o tome kao o nekakvom filmskom remek-delu je malo smesno...

pata
(milijarder)
23. februar 2017. u 17.18
>> Htela bi bivša žena da je Fan kreše ali nisam ja pumpa za vinograd. Samo za izabrane😜 <<

Tu si pogresio. Ništa bolje od seksa sa bivšom/bivšim.
pata
(milijarder)
23. februar 2017. u 17.25
ko sa skolskim/skolskom. Sve znate jedno o drugom, nema ništa da se bitno otkriva/iznenadjuje/rezvakava sa drugaricama.
Znaš da te neće izneveriti/zafrkati. Znaš da se neće zaljubiti i praviti probleme. Neoptereceno ocekivanjima jer ih nema.
Posle zapalite zajedno ako pustite i još žena posavetuje oko nove devojke. Cist win-win.
Fan
23. februar 2017. u 19.00
Pato, mislim da te razumem šta hoćeš da kažeš ali ja tako ne funkcionišem. Kad je nešto gotovo gotovo je i nema mu povratka inače nije gotovo. Nikada nisam imao sex sa ex a pigotovu neću da ga imam sa ex suprugom sa kojim sam bio 20 godina u braku gde smo napravili 3-je dece sto znači da može da se kaže da je bila ozbiljna veza pa samim tim i ozbiljno razmišljanje za raskid iste.
Drugo, ja sam od onih koji izgaraju u sexu bio to one night stand ili dugogodisnja veza. Da bi izgarao moram da imam neka jaka osećanja, bila ona životinjska ili ljubavna, svejedno. Kada je moja ex supruga u pitanju sve vrste osećanja za nju su kod mene umrEla i ne verujem da bi ih 5 viagre plus ona injekcija što se daje direktno u penis (znaš ono sto bodu porno glumci) oživela.
Fan
23. februar 2017. u 19.13
Ne kurim, evo ove godine slavim jubilej, već 20 godina. Ja sam sportski tip, redovno idem u gym, pijem whei protein, trčim po 10km 3 puta nedeljno, plivam, gledam da šetam sto vise mogu, jedem uglavnom piletinu i voce i povrce. Igram i tenis dosta kad imam partnera. Jedino dosta konzumiram kafu i ponekada, ko sinoć, desi mi se da sa drugarom omandam flašu Metaxe ili nekog drugog obojenog alkohola al jbg, niko nije savršen.
tralala
23. februar 2017. u 19.37
ništa gore od napaljenih matoraca koji glume mladice, i tetki koje bi se trpale sa bilo kim jer ih vise niko neće.

:)
Derksen
24. februar 2017. u 00.14
A strine I ujne mogu
Babette
(office mite)
24. februar 2017. u 02.29
I babe.
Fan
24. februar 2017. u 03.27
Ma napaljeni matorci i tetke su normalna zivotna pojava. Gledam djedove od 80 ljeta kako merkaju moju devojku, iscepali bi je ki svinja mrsan dzak, i mislim se svaka čast, samo gurajte starine junačke. To su za mene vrlo pozitivne stvari, negativne su kad se neki psajko pederčić ko ti napali na recimo neku bezveznu diskusiju ko ovu pa stalno menja nikove i dolazi i prodaje muda za bubrege. Uopste psajkosi su negativne pojave a ti si brale jedan veliki.
dadayaya
(mind over matter)
24. februar 2017. u 04.36
a i ti bi mogao malo da curb your enthusiasm... taj tvoj (hvalisavi) egzibicionizam mu dodje isto psajko-negativna pojava (takodjer)... vremenom zamorno ljudima.
Fan
24. februar 2017. u 05.20
Šta se ja konkretno hvalim? Ja pišem o životu koji živim. Ti me ne znaš i niko me odavde ne zna niti ja znam druge pa tako taj momenat hvalisanja pada u vodu jer koja bi svrha bila mog hvalisanja kada me niko i ne poznaje? Želim da ostavim dobar utisak na internetu? Hmmm, ali kome kad ni ja ne znam vas a i nešto ne verujem da ćemo se upoznati, nismo svih ovih godina pa sto bi sada?
Sve ono o cemu ja pišem su prozivljene situacije i moja iskustva. Nisam ih čitao po Guglu ko ti. Egzibicionizam? Može se reći da jeste na neki način, to jest mesto da to sve možda pretocim u neku knjigu ja eto piskaram ovde. Neobavezno i kad hoću bez dead linea.

Fan
24. februar 2017. u 05.47
Da, pre će biti egzibicionizam nego hvalisanje. Pokazujem patku čitaocima koji ne žele da je vide.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
24. februar 2017. u 06.48
Pata saobracajka regulise gde će Fanova kita. Svasta.
Fan
24. februar 2017. u 08.20
Ma i pata samo priča o svojim pozitivnim iskustvima. Ništa loše.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
24. februar 2017. u 08.39
Samo se hvalisete.
fontisa
24. februar 2017. u 14.34
šta, ti ne trcis 10km?!

:)
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
24. februar 2017. u 14.53
Uzivam u idiotluku Amera koji prekidaju prenos porodjaja zirafe. Nemam vremena da lažem da trcim.

Nego je li Kusta?
tralala
24. februar 2017. u 17.27
Fan,

Ma neka si se ti nama pohvalio da ti se još uvek dize u tim poznim godinama i da imaš mladju devojku. Nadam da si sad srećan i da ti to puno znaci? Jer realno, nama ne znaci ništa. Ali drago mi/nam je zbog tebe. :)

Fan
14. mart 2017. u 21.10
Gledao sam film večeras i da ne dužim pisto je ova tema već zaboravljena, potpisujem ono sto je pata napisala plus bih dodao da se meni fotografija izuzetno dopala, a pogledao sam i neki švedja je i dobio Oskara za rad kamere. Sve u svemu odličan film koji vredi pogledati.
tralala
16. mart 2017. u 00.33
Fan,

e pa lepo, onda znam zasigudno da ga neću nikada u zivotu gledati jer i ti i Pata imate totalno shabanski ukus.

:))
car_dusan_silni
(srednjovekovni roler ruler)
18. mart 2017. u 20.01
Ja cekam da izadje kakav BD rip jer kad već gledam film jednom do dva puta mesecno, onda bar hoću da bude u 1080p kvalitetu (ili koliko toliko blizu). Nije da volim da jedem, ali kad klopam hoću da uzivam u hrani - bila bi neka analogija. Fonti me neće prepoznati btw, skinuh 20lbs za 20lbs za 45 dana okruglo. U februaru bio u teretani 5 puta, u martu (još) nijednom.
Btw Fane napisi ti i knjigu pa da nam dadayaya nadje neki torent da skinemo :D
car_dusan_silni
(srednjovekovni roler ruler)
18. mart 2017. u 20.02
Pih, smajliji neće da rade sa tastature, izgleda moras da ga istipkas na telefonu.

Btw. Whiplash je odličan film - ako je ovaj upola as gud, biće super.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.