Diskusije : Film

 Komentar
Bafte 2017
pata
(milijarder)
13. februar 2017. u 05.47
za verne citaoce, u slučaju da vas i dalje zanima, sinoć su dodeljene bafte 2017.

Voditelj je bio Stefan Fraj, iliti Melcet, matori gejisa, koji mene (eto) ne nervira. Inače je sporiji od Grema Nortona, takođe gejise kome obično pripadne cast da vodi Bafte.
Dakle Fraj, spor, prespor, izgleda kao da ima 75 godina, a ne sezdeset.

Bez frizure su bile Meril Strip (as usual) i ovog puta Nikol Kidman (tuga ziva). valjda nemaju kontakte u Londonu da ih povezu sa frizerkama, šta li.

Od haljina su se nosile izrezane do pupka sa prednje strane, sa dekolteom priličnim. Vestackih sisa ne videh nešto. Prirodne su bile onako, trojcica, pod tim izrezima.
Drugi model haljina je bio samodrzeci, bez izreza i bez bretela. Viola Dejvis i još jedna su podizale haljine s prednje strane kao da su kupaci kostimi (smejurija). Toj drugoj je bas bila frka da se haljina ne smakne.
Valjda u Londonu nema snajdera da nasiju bretele.

Politickih ispada je bilo. Uglavnom umerenih, reziser je naravno bio priprenljen, samo krupni kadrovi u tim trenucima. Sve namesteno.

Viljem i Kejt isto bejahu. Kejt sa frizurom. Viljem bez. Kose.

Bafte za najbolji film, reziju i glavnu zensku je dobio LaLa. producenti LaLa se ne zahvalise reziseru kad uzese za najlbilji film. Arrogant pricks.

Ljiga veceri: Hju Grant. Ostario, ali loše. bas se ofucao.

Sve vas voli i pozdravlja paki.

Fan
13. februar 2017. u 09.14
http://www.news.com.au/entertainment/awards/bafta/baftas-2017-emma-stone-nicole-kidman-and-british-royals-a... in-london/news-story/3e7a44a5dcb1878a166d02a6d77c9265

Pato na Baftama SVE su sise veštačke nego što su hirurzi bili vični.
U selu sam evo već mesec dana, bas se vracam za Pataju, gde nemam funkcionalni internet, samo na telefonu, pa nisam mogao da poskidam sve skrinere. A vido sam da su dosta izasli. Uspeo sam u nekom seoskom kafeu da skinem Live By Night i nije los, simpa kriminalac kao sto volim da ih pogledam. Reko' i da napisem ovde koju ali mi se nekako nije dalo jer od tolkih skrinera koje cenim da ste pogledali niko da napise ništa.
Niko nije pogledao taj Tralalala land koji cisti sve pred sobom i da napise nešto?
Anyway...ah da, pogledao sam i Jackie, Natali je meni јебозовна ali nije mi se dojmio, mislio sam biće drugaciji a ono sva je koncentracija na sahranu JFK-ja. Bez veze.
Anyway, Nikolka stvarno deluje raščupano ko da je sad nekom popišila u wc-u Bafte ali možda je to i poenta? Botoksira facu samo tako ali u dobru babu je izrasla. I dalje izgleda ko neka kurava i to joj je veliki plus u mojim očima. Od ostalih na ovim slikama gore niko nije vredan pomena.
Fan
13. februar 2017. u 09.19
pata
(milijarder)
13. februar 2017. u 12.26
gledala sam LaLa, napisacu ja, kad već babs ne piše.
fontisa
13. februar 2017. u 14.31
ništa nisam gledala a la la land ne verujem da ću moći...čak mi se ni trejler nije dojmio...

a kada ću da gledam ...to je pitanje.

inače navijam za mel gibsona, denzela i violu.
dadayaya
(mind over matter)
13. februar 2017. u 17.06
za fontisu training day serija sa bill paxtonom (spinoff istoimenog filma), pošto voli policijske iz l.a... dosta niska ocena na imdb, ali i nije tako losa...
fontisa
13. februar 2017. u 17.08
thank you bejb, trejler mi već rekao da će biti los

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.