Diskusije : Film

 Komentar
Florence Foster Jenkins 2016
Derksen
06. februar 2017. u 04.31
Florence Foster Jenkins 2016

Sve ono sto ocekujete od americkog filma u kojem glavnu ulogu igra Meril Strip i Hugh Grant dobicete i u ovom filmu. Propisan scenarij, dobra rezija i kostimografija, genijalna gluma Meril i pravolinijska gluma Hugh Grant ciju „glumu” možeš voljeti ili ne. Film je baziran na istinitom dogadjaju, prica slična onima koji smo imali prilike da čitamo u Politikinom Zabavniku rubrika Verovali ili Ne. Dakle bogata nasljednica kojoj je otac osporavao nasljedstvo, zato što je htjela da se bavi operskim pjevanjem, koja na samom početku svog zivota prolazi kroz niz peripetija, nesrecna udaja, odlazenje od kuce i davanje casova klavira da bi prezivjela (početak 20 vijeka). Na kraju ipak dolazi do bogatstva koje nemilice trosi na muziku i postaje svojevrsni muzicki mecena NY 30-tih, 40-tih godina. I da ne otkrivam bas sve, preporuka.

Derksen
06. februar 2017. u 04.33
i da, film se bavi periodom u kojem se već docepala love
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
06. februar 2017. u 06.39
The Open road. Na znam kako sada hormoni drmaju Babu, ali Dzef je u ovo filmu još dobar. Dzastin ide na jaja. Priliacno raspadnuta prica ne znam zašto ga vode kao komedi drama. Jedna komedija od drame.
Semion
10. februar 2017. u 18.28
Nisam nikada voleo Granta, ali mora se priznat da dobro stari.
Derksen
11. februar 2017. u 03.54
Nisam imala pojma u kojoj je fazi u privatnom zivotu. Znala sam da je bio sa Elizabet I to je to. Kad tamo, on se bacio u razmnozavanje.2011 dobio djete sa nekom Hong koja je radila kao recepcionista u kineskom restoranu u Londonu. Onda spicio drugo djete nekoj Svedjanki prezentatorki. Onda se vratio Hong i njoj napravio bebu. Pa onda opet Svedjanki drugo . total 4 komata. alal mu vjera. I još nezaposlenoj glumici Hong kupio bjesni apartman. ma covjek je faca i sve pod stare dane ;)

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.