Diskusije : Automoto

 Komentar
Zašto je nisan jeftiniji, generalno, od konkurenci
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
16. oktobar 2015. u 10.49
Manje atraktivniji kod kupaca, kvalitet, ponuda paketa, dizajn, pouzdanost, itd...

Kad se pogleda cenovnik i uporedi sa konkurencijom, pretezno sa vodecom iz Japana, nema razlike, al daju veci popust, pa čak i online cena je bolja za kupca od konkurencijskih modela.
Starac_Foco
(--)
16. oktobar 2015. u 12.37
Ko zna sto je to tako, I da li je generalno tako, možda ipak to što ti vidis je trenutna koincidencija, ali ako ima nešto drugo moglo bi biti da takva politika to dolazi iz Francuske posto je Reanult oko 45% vlasnik Nisana, dok je procenat stranog vlasnistva kod ostalih japanskih proizvodjzca znatno manji. moguće da se Renault tako nada da će se jednog dana vratiti u USA.
Synyster
(ddd)
16. oktobar 2015. u 13.13
Nissan jeste Japanac, ali nikad nije mogao da se meri sa Toyotom i Hondom po kvalitetu i preprodajnoj vrednosti. Oni vise spadaju u onu drugu grupu prosecnih Japanaca sa Mazdom, Mitsubishiem i sličnim kompanijama.
Iskreno meni se Nissan najviše dopada od svih Japanaca, barem kada je reč o voznim karakteristikama. Jedni su od retkih kompanija u jeftinoj klasi gde možeš da dobijes udobnost, tisinu i dinamicnu voznju u jednom.
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
16. oktobar 2015. u 13.35
Nemam negativan stav prema bedzu nisan, čak par nisana je posedovao dobar prijatelj, i njegov stav je za modele koje je posedovao da su pouzdana auta, tj. nije imao problema.

Razlika je u tom popustu koji oni nude.
Verovatno su manje popularni od tojote i honde, osecaj je takav, al ne vidim razlog da su manje kvalitetni, iako o kvalitetu je teško raspravljati osim o ekstremnim razlikama.

cactusjack
16. oktobar 2015. u 20.21
Kupio sam u Martu mjesecu novi 2015 Nissan Pathfinder S model (Base). Cijena sa taksama i registracijom $27000. O ukusima ne bih puno raspravljao, ali ja na autu gledam samo da ima elektricne podizace stakala, elektricne retrovizore i daljinsko otkljucavanje/zakljucavanje vrata. Ostale me stvari ne interesuju. Gledao sam u klasi Pathfinder-a, Jeep Grand Cherokee $32000, Toyota Highlander $34000, Toyota 4Runner $35000. Ovo su sve osnovni (Base) modeli poslije taksi i registracija u Phoenix-u AZ. Neki su davno zalili da novi Pathfinder ima problema sa (CVT) transmisijom poslije par hiljada milja, ja na mom imam već 9000 milja i da kucnem u drvo dobro sluzi. Moji roditelji su kupili prije mjesec dana novu 2015 Nissan Altimu S model (Base) i cijena poslije taksi i registracije $18900. Tražili su u srednjoj klasi neko auto, ali svi su bili skuplji od Altime u prosjeku $2000. Pišite da čujem vasa iskustva. Sretno.
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
17. oktobar 2015. u 20.59
I mi smo postali vlasnici jednog nisana, al malo šta se može reci jer na satu ima tek par stotina milja.
Kad se nagura par hiljada milja onda možemo nešto reci.
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
02. novembar 2015. u 09.59
Nemamo ni hiljadarku na satu, sl evo nekih zapazanja koja nisu u mom skladu parametara.
D drive je ekonomican, non stop je tu 27 mpg, al je transmisija, brzine u tom modu su nekako ne skladne ako malo stisnes gas, osecaj je kao da auto izgubi „orentaciju”, ne zna u koju da prebaci, dok u Ds modu, sport, je već mnogo bolje kad se stisne gas, al onda slabije padaju obrtaji, itd...
Dizajn ideja je izgleda uradjena tako da kuliras u d modu, al kad treba da pretices ili zaobilazis drugi auto bolje prebaci u ds pa vrati u d, i tako u krug.
Čista navika ili je... nisan nije našao bolje rešenje.
ovo je ok za vozace koji vide, razumeju rad motors tj zvuk, al šta sa ostalom sortom koja to ne konta?!
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
24. novembar 2015. u 17.34
Nisan vozio sem kratko Maximu. Zaostaju za Hondom u Rjesenjima I Toyotom u kvalitetu. Ali daleko da su losi. Trenutno daju u Kanadi populate na2015 models
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.