Diskusije : Astrologija

 Komentar
Za Opisa
Aleksandra_3
29. maj 2017. u 10.23
Molim gospodina Opisa za moju prijateljicu 14.07.1956 Bosna
interesu je stan koji prodaje,dali će uspeti ove godine da ga proda
jer već dugo prodaje,dali će uspeti ove godine da proda pa je zbog toga mnogo napeta.hvala unapred vasa citateljka Aleksandra..

Ako je moguće za mene 15.08.54.u 3h ujutru beograd rođena.
zdravlje ,brak, i novac.Hvala
OPIS-50
(OPISIVAC)
30. maj 2017. u 09.55
Vladajuća planeta Mesec navodi raka da se čudno ponaša prema ljudima koji su skloni direktnom pristupu. Ali rak ne pokušava da bude manipulator. On samo ima potrebu da Vas veliča pre nego što se oseti dovoljno sigurano, kako ne bi rizikovao vaše odbijanje. Mesec mu daje sposobnost psihičkog proboja koji rak može razviti tokom života, ako tako izabere. Ovi ljudi su u stanju da izokola iznose svoj problem, pre nego pređu na stvar, što ih čini teške za spoznati. Zahteva se dodatna pažnja dok iznose priču na svoj način. Važno je ne prekidati ih, jer postoji mogućnost da se u svoj oklop uvuku zauvek. Ukoliko žele da ostanu sigurni i zdravi tokom života, trebalo bi da se više pozabave organima u predelu stomaka i grudi. Problemi sa varenjem se često javljaju u starosti.
Problem nastaje kada je rak suviše osetljiv, za svoje dobro, ili pokušava da preuzme sve probleme ovog sveta. Umerena saosećajnost je jedna stvar, ali biti toliko odan nekoj osobi da gubiš sebe, nije zdravo. Težiti nekoj sredini i ravnoteži u svim stvarima pomoćiće mu da dostigne najbolje rezultate za sebe i za ljude kojima želi da pomogne. Pored vode se osećaju najudobnije i to im pomaže da prodru u prošlost da se ne bi nepotrebno vezivali.
redorange
04. jun 2017. u 23.03
opis za kompletno tumacenje naplacuje 50 evra
OPIS-50
(OPISIVAC)
05. jun 2017. u 10.36
nemoj da lažeš ljude sram te bilo
Aleksandra_3
10. jun 2017. u 13.19
Za Gospodina Opisa posto sam dole napisala Ako bi mogli
Da mi nešto napisete u vezi braka i zdravlja
Rođena !5 .08.54 U 3H ujutro Beograd kakva će mi ova godina biti,
Hvala unapred
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.