Diskusije : Avijacija

 Komentar
Šta uradise Rusi?? Nema US u Crnom Moru
CCCC
12. decembar 2014. u 02.48
http://www.voltairenet.org/article185860.html

KOJIM TAJNIM ORUŽJEM JE RUSKI AVION „UGASIO” SVU ELEKTRONIKU NA AMERIČKOM RAZARAČU

Državni sekretarijat SAD priznao je da je posada američkog torpednog razarača „Donald Kuk” bila demoralisana posle susreta sa ruskim bombarderom koji nije imao bombe i rakete, već samo kontejner sa sistemom za radioelektronsku borbu.

Događaj se desio 12. aprila - ruski bombarder „Su-24” izvršio je kružni let nad američkim razaračem, a posledica je bila činjenica da je 27 američkih mornara napisalo izjavu o davanju otkaza iz flote. Što je tako preplašilo posadu torpednog razarača?
VIDEO: Leteći kamion novo oružje američke vojske

„Donald Kuk” je torpedni razarač Vojno-morskih snaga SAD četvrte generacije. Njegovo glavno oružje su krstareće rakete „tomahavk”, koje mogu da lete do 2.500 kilometara i nose nuklearno punjenje. U običnoj ili udarnoj varijanti, brod je opremljen sa 56 ili 96 takvih raketa.
„Aegis” - čemu to služi... a uz to i ne radi

Torpedni razarač je opremljen najnovijim ratnim informacionim sistemom „Aegis”, koji, između ostalog, ujedinjuje sredstva protivvazdušne odbrane svih brodova na kojima je postavljen u zajedničku mrežu, omogućujući istovremeno da se prati i gađa na stotinu ciljeva.

Na nadogradnji torpednog razarača smeštene su ogromne antene univerzalnog radara koje zamenjuju nekoliko običnih radiolokacijskih stanica. Uz „tomahavke” u univerzalnim lansirnim uređajima na „nosu” i krmi, nalazi se 50 dirigovanih raketa različite klase.
Bombarder Su-24 efikasan i bez bombi


Ruski bombarder „Su-24”, koji je doleteo do „Donalda Kuka”, nije imao bombe ni rakete. Pod trupom aviona nosio je kontejner sa sistemom za radioelektronske borbe „hibini” - navodi portal „Ruskog vesnika”. Pošto se približio, „hibini” je isključio radar razarača, a zatim i sistem prenosa podataka - ukratko, ceo „aegis”.
Podvijenog repa u Rumuniju

„Su-24” je posle toga simulirao raketni napad na oslepljeni i nemi brod. I potom isto to još 12 puta. Kada je bombarder napokon odleteo, „Donald Kuk” je odmah otplovio u rumunsku luku.

Analitičari ističu da će nagli razvoj nadzvučnih bespilotnih letelica postati još jedno mesto vojno-tehničkog suprotstavljanja Moskve i Vašingtona. Kao odgovor na pojavu američke doktrine „munjevitog globalnog udara”, Rusija je spremna da razvije ništa manje globalni svemirski štit: Vojsku vazdušno-svemirske obrane

Osim „hibina”, ruski Vojno-industrijski kompleks proizvodi i mnoge druge uređaje koji su u stanju da obeshrabre kako redovne jedinice protivnika, tako i teroriste. Jedinice vazdušno-desantnih vojski počele su da proizvode sisteme „infauna”.

Namontiran na oklopnom transporteru ili drugoj ratnoj tehnici, taj sistem nalazi i zaglušuje neprijateljsku radio-vezu u kratkim ili ultrakratkim talasima i „uspavljuje” dirigovane mine. One eksplodiraju, ali tek pošto se kolona ruskih vojnika dovoljno udalji.
Bezier
(inzenjer)
16. decembar 2014. u 01.28
Nisu Rusi ništa uradii samo su dali do znanja kaubojima šta bi moglo
biti ako se desi napad na pravoslavlnu carevinu .
Cisto da ih upozore bolje bez zrtava , tako da znaju da ovaj put nije
u pitanju neka Africka sredjnovekovna tehnologija ili toljage ,
Sirija, LIbija , Srbija.
Cisto da znaju da Rusija nije mesto gde mogu da onanisu, da se
izivljavaju i slično .
Pa neka razmisle dok još mogu jer još uvek imaju prostora da se u
video igricama igraju pobednika, i da se možda još n anekome nemocnom
izive , prethodno udarajuci im sankcije, i slične poznate metode
bestijalnog izivljavanja na nemocnom.
Rusija to svakako nije i nikada neće biti .
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.