Diskusije : Banja Luka

 Komentar
Korona virus!
BL
(Dr.)
23. mart 2020. u 14.55
Još uvijek je sve normala u SWE.
Djeca idu u vrtice i skolu.
Radnici rade normala osim velikog giganta Volvo ne radi jer ne stizu rezervni dijelovi iz EU pa ne mogu sastaviti kompletno auto. Ljudi su pusteni kuci na 2 sedmice.
Prodavnice su pune ništa neobično. Nema policijskog casa.
Do sada umrlih od virusa 26, a zarazenih 2200.

PS

Placeni smo dobro, mada bez aplauza još uvijek živi.
C_A_B_O
24. mart 2020. u 13.46
Kzu THKO se dvared osuneti nečega
BL
(Dr.)
01. april 2020. u 17.32
NJUJORK - Ruski vojni transportni avion stigao je u Sjedinjene Američke Države, noseći tone medicinske opreme i maski da bi pomogli Vašingtonu u borbi protiv virusa korona.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin ponudio je pomoć u telefonskom razgovoru sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom u ponedjeljak, kada su dvojica lidera razgovarali o tome kako najbolje da odgovore na epidemiju virusa korona, preneo je Rojters.

Avion u organizaciji ruskog Ministarstva odbrane poleteo je rano jutros sa aerodroma nedaleko od Moskve i poslije 8.000 kilometara dugog puta prizemljio se u Njujorku, gradu koji je najviše pomogođen epidemijom virusa korona u SAD, pišu svjetski mediji.

Pošiljka će verovatno biti nepopularna kod nekih kritičara Trampa koji su ga pozvali da se drži podalje od Putina i koji tvrde da Moskva koristi takvu vrstu pomoći kao geopolitički i propagandni alat za unapređivanje svog uticaja, što Kremlj negira, navela je agencija.

„Tramp je sa zahvalnošću prihvatio ovu humanitarnu pomoć”, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, prenio je sinoć Interfaks .

Američki zvaničnik iz Vašingtona potvrdio je da je pošiljka bila direktan rezultat telefonskog razgovora Trampa i Putina u ponedeljak.

On je rekao da se pomoć sastoji od 60 tona ventilatora, maski, respiratora i druge opreme.

U SAD ima gotovo 210.000 zaraženih od korona virusa i skoro 5.000 smrtnih slučajeva.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.