Diskusije : Banja Luka

 Komentar
Novi Zeleni most
anonima
(Stranac)
23. decembar 2018. u 13.36
Izgradnja ocekivano kasni. Trenutno najavljen kraj radova je u aprilu. Na kraju, biće ipak decembar ali 2019-te. A i to u slučaju da Vrbas ne odnese onaj nasip kad mu nivo poraste za tri ili četiri metra. Ukratko, da im covjek da tri nacrtane ovce da cuvaju, bar dvije bi izgubili.

@nonima
C_A_B_O
23. januar 2019. u 17.58
NISI cvuHo da Bailey system NEJHMA odavno!

Treba LI TI CRTATI?
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
03. februar 2019. u 17.49
01.02.2019 15:40 | А. С.
Бањалука - Нова пословна зона, која ће бити изграђена у близини „Јелшинграда”, простираће се на двије локације површине 2,4 и 2,8 хектара, а предности које би требало да привуку инвеститоре су близина аутопута и аеродрома.

- Град ће и за ову пословну зону изградити инфраструктуру. На основу резултата који су остварени у пословној зони „Рамићи”, у којој је активно 15 инвеститора, сигурни смо да ће и у новој пословној зони резултати бити на високом нивоу - казао је начелник Одјељења за економски развој и стратешко планирање Раденко Лакетић.

Uvijek vijesti o nečemu sto će se desiti u buducnosti.
Provjerih staru vijest, da li Ryanair leti. Sutra let za Bisel, prekosutra za Stokhom i Memingen.
anonima
(Stranac)
03. mart 2019. u 04.07
Jel' zna neko kad su sljedeci izbori? Kontam, idealno bi bilo presjeci traku na novom mostu sedmicu-dvije prije izbora. Već vidim na „Novom Zelenom Mostu Patrijarha Platona i Sestara Milosrdnica iz Srpskog Kola Manjackih Lola i Rajka Od Zmijanja” kako su se okupili Radojcic, Dodik, Kusturica, Cvijanovicka, Stevandic i kompletan KUD Vasa Pelagic da proslave povezivanje vijekovnih bratskih srpskih teritorija Hiseta i Mejdana.

PS: Kaže mi sestra da joj treba autom od Hiseta do Borika malo manje nego do Karavanki. A ja njoj kažem „Vezbaj, pesaci, sunce ti hebem!”

@nonima
POLARIS
(доктор)
06. mart 2019. u 03.36
Не, но ће да отворе мост уз илахије и касиде и позвати локалног муфтију да мало изгимнастицира прије пресјецања врпце, а све то уз РКУД Десна Новоселија, ако је такво шта икад постојало. Заиста, да ли сте ви икад имали ишта такво у Бањој Луци. Колико ми се чини нисте никад јер сте били „мухађери”, тиква без корјена, „башибозук” с коца и конопца. Једино што сте имали је оно што сте на силу по кључу утрпали у програм КУД „Веселин Маслеша”, некаква муслиманска кола Централне Босне, а која су у принципу модификована српска кола конвертита Централне Босне.
anonima
(Stranac)
08. mart 2019. u 14.00
‘kumulatore skupljamo, kišobrane popravlajmo, noževe oštrimo, teze zamjenjujemo ...

DoTure, bolest je to Tita mi. Bar ti znaš hrpu hecima, pa daj si jednog za glavu nadji bolan bre.

@nonima
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.