Diskusije : Banja Luka

 Komentar
С. Селимовић: Како да будем Бошњак кад сам Србин
vacuum
17. septembar 2018. u 00.02
Професор историје из Сјенице деценијама истражује порекло муслимана. Доказао сам своје српске корене. Страни фактор увек користио верску различитост

ЗА историјску науку нема дилеме, већина муслимана у Рашкој области, као и у Босни и Херцеговини су пореклом Срби, који су сачували свој језик и обичаје. То потврђује архивска грађа западне и источне провинијенције, такође, литературе многих страних и домаћих историчара. Посебно су тим доказима богати архиви у Ватикану, Венецији, Бечу, Дубровнику, Константинопољу - Истанбулу, Петербургу... На основу свега овога, не може се говорити о Бошњацима као о некаквом посебном народу, нити о посебности језика.

http://skr.rs/dnF
anonima
(Stranac)
18. septembar 2018. u 10.38
Povecaj na 300 V, odmaknite se od pacijenta, praznjenje. Linija i dalje ravna ...
@nonima
vacuum
18. septembar 2018. u 21.15
Mrtav da, s obizrom na starinu skripte i opcija dobro se još nije raspao da nemamo šta ni „ozivljavati”.
BL
(Dr.)
20. septembar 2018. u 13.57
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
23. septembar 2018. u 15.16
OtkačiTE, RATNICI!
Ja sam se sa svojim mužem sve dogovorila. Smiješ gledati rukomet, nogomet, odbojku, košarku, snuker, tenis, kad ja nisam doma. Političare ne smiješ gledati ni onda kad me nema. Ako ne bude tako, razbijam televizor.


Danas sam stupila u dnevni boravak. Na ekranu sam vidjela nešto u odijelu, imalo je i kravatu, izgleda da su luđaci opet provalili u Sabor. Ono nešto je govorilo kako u Vladi sjedi neki Srbin koji dovoljno često ne govori: „Domovinski rat, Domovinski rat, Domovinski rat…” Pa je ono u kravati reklo i da naš premijer dovoljno često ne govori: „Domovinski rat, Domovinski rat, Domovinski rat….”

Razbila sam televizor, Philips, promjer 150 cm. Ono u odijelu je dio ekipe koja stalno preko svih medija grmi o Srbima, Domovinskom ratu, Srbima, Srbima…

Gdje oni u Hrvatskoj vide Srbe? Zaboravili su da su krenuli Tamo Daleko kamo su ih organizirano vodili Milošević i Tuđman, Ameri su označili stazu. Ta ekipa lovaca na Srbe kojih nema broji jedno pola milijuna komada. Oni su se dragovoljno u Domovinskom ratu borili i izborili za penzije od sedam do pitaj boga koliko tisuća kuna, za kuće, automobile, radna mjesta, sjedenje u Saboru i pričanje !@#$rija na ekranima svih televizija.

Kako ne osjećaju da su dopizdili i bogu i vragu? Rat je za Hrvate i Hrvatice koji nisu ni ratni zločinci ni ratni ni mirnodopski profiteri ni !@#$džije u Saboru prošlo svršeno vrijeme. ...e se tim Hrvaticama i Hrvatima, i ja sam među njima, tko koliko često spominje Domovinski rat. ...o vas rat, ratnici! Ostavite nas na miru.

Jasno mi je da niste svi glupani, oni najglasniji među vama samo su vješti manipulatori, ovo neće ući u vaše glave, ipak, ispričat ću vam priču.

Bio tako jednom rat između Francuza i Nijemaca. Pobijedili su Francuzi. Njihova najpoznatija modna kreatorica Coco Chanel bila je njemačka kurva. I? Što mislite? Jesu li Francuzi šezdeset godina govorili o kurvi Chanel, tražili posmrtno uvaljivanje njenog kostura u katran i posipanje perjem? Jesu li tražili da se zatre ime Chanel za sva vremena jer je gospođa davala pičke njemačkim oficirima koji su pobili stotine tisuća Francuza, Pariz im pretvorili u bordel, pokrali umjetnine….

Ne, gospodo dragovoljci. Francuzi su učinili ono što čine svi pametni narodi, povijest su pohranili u povijest. U miru već šezdeset godina Nijemcima prodaju torbice Chanel, marame Chanel, parfeme Chanel…Kužite, kreteni? Treba slaviti život, ne se stalno vraćati u prošlost, valjati u krvi i zazivati novi rat do koga neće doći jer je Hrvata i Hrvatica u ovoj zemlji sve manje.

Znam da ste retardirani, ipak ću vam reći što bismo mi danas i ovdje morali učiniti Srbima koji su tamo. Trebali bismo naći načina kako im prodati kajmak.

Vaše, sad već tridesetogodišnje trabunjanje, je veleizdaja.
Vedrana Rudan
C_A_B_O
05. oktobar 2018. u 09.49
I ti TO gutas ?

Izgled'o si pametniji ranije
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.