Diskusije : Banja Luka

 Komentar
Prognoze
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
06. januar 2018. u 21.04
Od skoro pet hiljada zaposlenih državnih službenika u Srpskoj, tek dva su dobila negativne ocjene za svoj rad u prvom polugodištu prošle godine.

Najgori su bili po jedan radnik iz Službe za zajedničke poslove i Republičke uprave za inspekcijske poslove, a njih 82 dobilo je ocijenu zadovoljava. Najviše radnika dobilo je ocijenu ističe se, dok se njih nešto manje od dvije hiljade naročito istaklo.

Pjer 2017-te:
Бањалука - Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач поручио је вечерас да ће измјенама и допунама Закона о платама запослених у овом министарству бити повећаване зараде добрим радницима полиције, који ће тиме бити стимулисани да раде најбоље што могу.
Лукач је додао да ће, истовремено, плата у одређеним процентима бити смањивана радницима МУП-а Српске за које се утврди да свој посао не обављају довољно добро.
„Ово неће бити уштеде, јер оно што буде одузето онима који нису добро радили, биће дато онима који су добро радили. Морамо да раздвојимо раднике од нерадника”, рекао је Лукач.
Он је истакао да ниједном раднику МУП-а неће бити смањена плата ако испуни тражене критеријуме, те да ће примјену овог закона надзирати и контролни органи МУП-а.

Pjer
14. jun 2017. u 05.29

Plus Lukacu.
Nego hoćemo li za godinu dana moći procitati ko su ta dvojica kojima je plata smanjena da bi se vrijednim radnicima MUP omogućilo povecanje plata kroz zakon? ;)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.