Diskusije : Banja Luka

 Komentar
Бабин мали промјенио мишљење
POLARIS
(доктор)
17. novembar 2017. u 19.06
anonima
(Stranac)
21. novembar 2017. u 01.37
Nisu svi srpski komicari tuznjikavo i vulgarno glupi kao ovi iz Smutnika. Evo jedan pravo smijesan na istu temu (tema je da se podsjetimo ratno huskanje):

https://www.youtube.com/watch?time_continue=363&v=LKMh5DcFXq8

@nonima
POLARIS
(доктор)
21. novembar 2017. u 04.54
Срећом код Срба има свакојаких комичара и то је величина српског рода. А шта има код муслимана чиме то ви имате да се подичите, осим Орића, Елфете Весели,... и осталих суперстарова муслиманског рода.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
21. novembar 2017. u 06.54
Primjecujem pozitivni pomak.

Dobar mu komentar za Jajince. Mnogo se teze sad proćiizjave tipa:
I da sumiram: Obavili smo niz razgovora, kontaktirali smo, spremni da krenemo, treba volja, imamo pozitivne odgovore, dajemo sve od sebe da krenemo u pravom pravcu, nismo naisli na nijednu barijeru, uvjeren sam. I slag je „svi mostovi važni i da je bitno da nas spajaju.”

anonima
(Stranac)
21. novembar 2017. u 14.10
Kod nas ima, nadam se, cevap. A ovaj MalaKurski će, nadam se, prestati da se bavi poslom koji nije za njega. Imate vi već prostaka da ne mogu stati u Skupstinu RS, imate i lazova da ne mogu stati u Tanjug, RTRS, Glas, Nezavisne i Smutnik zajedno ... Statjaznam, on bi mogao, nadam se, da uzgaja krmke. Ima i stas i glas i pamet za to.

@nonima
BL
(Dr.)
21. novembar 2017. u 15.49
gosp. anonima Toliko sad ocrni Banjaluku da neću da idem za novu u BL.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
22. novembar 2017. u 06.46
@,
Malo kriticnosti prema Bakiru ne bi bilo na odmet. Covjek losije „brani” BiH nego sto je Milosevic branio YU.
anonima
(Stranac)
22. novembar 2017. u 14.57
Opalicu po Bakiru zestoko u Pjerovom stilu ... Recimo da kažem da nije lijepo sto nema vode u Sarajevu, ili da kažem da bi bilo bolje ulagati u bosansku pusku na bosanskom ramenu umjesto što se kupuju neke strane (srbijanske, americke, ...).
Moj Pero, mani se supljaka i tvojih bezmudih kritika. Ko je ovdje kritikovao „predsjednika svih gradjana RS-a” za izjave o Mladicu heroju? Ko je kritikovao ovdje srpskog clana Predsjednistva BiH za izjavu kako ne treba odustajati od podrske Mladicu?
Starac, nikad niste prošli proces denacifikacije, nikad niste ni pokusali postati svjesni svih zločina koji su učinjeni u vase ime, da ne kažem da nikad niste pokusali da ih iskreno osudite, i ti meni sad prebacujes kako ne kritikujem dovoljno zestoko Izetbegovica.
Kreten doTur meni prica kako mi imamo Orica i onu siptarku ubicu djeteta. A o vasim zločincima kojih imate na hiljade i dan danas na slobodi, o monstrumima koji imaju na dusi ne jedan nego desetine i stotine djecijih zivota ni glasa. Mislite kako su Bosnje budale pa su zaboravile lomace po Visegradu i Zvorniku, logore po Bosanskoj Krajini, ...
Moj Pero, znaš oni scenu iz „Lepih sela ...” kad kum kuma pita 'Oce biti onog rata?„. Iskreno da ti kažem dodje mi da ti odgovorim na Bakirovom bosanskom ”Nadam se, hoće„, pa nek' Tanjug prevodi kako mu volja.

@nonima ”
vacuum
22. novembar 2017. u 16.48
Eee jadnice, nadas se da hoće a pobjegao si daleko s prvom puskom 1992. Lako je prizivati rat iz delaka i sa tudjom djecom.

Da se nisi možda planirao vratiti pa braniti svoju rodnu grudu?! Hajde vrati se pa pocni 'pobunu' ima vas dosta zeljnih Srpske krvi.

Sramota od jednog 'ucenog covjeka'/„gracke raje”.
POLARIS
(доктор)
22. novembar 2017. u 16.59
Сероњо Халанимни нису ни Срби заборавили преко 150 логора по Сарајеву, Казане око 4000 побијених жена, дјеце и стараца у околини Сребреници око 10000 побијених Срба у Сарајеву, да не причам о злочинима муџахедина и сликања са српским главама...

Баш си мудоња нагулио си 90-тих а сад би да се ратује у Босни, да гину твоји муслимани, док си ти у Француској, само да знаш, нису ти ово више 90-те и не дај Боже да дође до другог полувремена. Ко желио рат, дабогда му био у кући значи и теби и Бакиру и свима који га желе.

POLARIS
(доктор)
22. novembar 2017. u 17.13
Жал за и свима онима који овде нису поменути.

https://www.youtube.com/watch?v=jYCkHdaE6tc
vacuum
22. novembar 2017. u 17.17
A Pjer nakon svih ovih godina „uvlacenja” dobi ono sto smo svi znali od početka - „Moj Pero, mani se supljaka i tvojih bezmudih kritika”.

jebiga Pjer nisi bio dovoljno radikalan prema svojima izgleda.
BL
(Dr.)
22. novembar 2017. u 18.05
Ja ništa ne kontam.
Jel neko možda konta bolje?

https://www.youtube.com/watch?v=RDneXVAzMcs
POLARIS
(доктор)
23. novembar 2017. u 12.09
БЛ-енто погледај ти радије ово:

https://www.youtube.com/channel/UCWKpmsSj6wG4k6DmDX6wTYg
 Komentar Zapamti ovu temu!

.