Diskusije : Banja Luka

 Komentar
Istina oslobadja
Panciceva_omorika
(Ubica Zmajeva)
11. oktobar 2017. u 07.54
Vidim aktuelne ove kvalifikacije za SP u fudbalu. Ima tu situacija kada neko sve pobijedi pa mu je odlazak na SP (u ovom slučaju u majcicu Rusiju) sigurica … a opet ima situacija kada mu odlazak na SP nije sigurica već ceka rezultate neke druge utakmice … ako pobijede/ako daju dva gola/ako ovo-ako-ono onda idemo.

Volio bih da se desi situacija da npr. @jatolah ili koji drugi ustaša musliman, kao I ustaša hrvat cekaju Srbiju da pobijede I tako I njih povuce (sto je bio slučaj kroz čitavu istoriju i u drugim sferama zivota) na zeljeno, a njima nedostizno SP u fudbalu.

Kako bi to dobro bilo gledati kako @jatolah I ova „srpske-krvi-zeda-skupina” bodre I klicu Srbiji …

Ko zna šta bi se poslije desilo jer ISTINA OSLOBADJA :-))))
BL
(Dr.)
12. oktobar 2017. u 14.24
Jarane, ja navijam za sve države bivše nam YU.
Samo idiot ne bi navijao.Srbija i BiH nisu igrali u isto vrijeme i uvijek sam pred TV-om da odgledam tekmu.
Kad bi igrala BiH bilo sa kojom državom naravno da bih navijao za Bosnu kao i da Turska i Srbja igraju navijao bi za Srbiju.
Ja ne vidim tu nikakav problem.
Cudi me tako inteligentan tip,a da ubacijes malo ironije u sport.
Bez veze mi tvoja diskusija ali nismo svi isti.

* Bas me interesuje,da li je tebi lakse poginuti za državu ili zivjeti?*
anonima
(Stranac)
12. oktobar 2017. u 15.01
Hajde sto nas uzimas „s visine” al' djes' ba Hrvatsku kad su oni izmislili foot za Srbiju. Jes' čuo da su oni bili treci na SP-u? Da li znaš da su 18 na listi FIFA-e dok je Srbija nakon uspjesnih kvalifikacija tek 32-a? Od 2006-te Srbija je ucestvovala samo na SP 2010 i zavrsili grupu fazu na zadnjem mjestu. EP 2012 treci u kvalifikacionoj grupi, EP 2016 četvrti u kvalifikacionoj grupi. I sad se ti nas'o duvati sto su zavrsili jedva prvi u izjednacenoj i relativno slaboj grupi.

Inače, gledao sam mec Srbije u Austriji sa komsom Hrvatom i navijali smo za Srbiju. Nemam nikavih problema da navijam za ljude koji govore istim jezikom kao i ja i koji su dojucer bili moji sunarodnici. U stvari, jedino sto me smeta su navijaci Srbije koji su među najvecim hajvanima u jakoj konkurenciji hajvana i huligana. A o supcima koji pljuju po reprezentaciji svoje države u kojoj igraju i Srbi i Hrvati ne bih trosio rijeci. Supak ostaje supak, primitivac ostaje primitivac ... trosim rijeci samo kad sam prozvan a kad glupost u prozivci predje uobicajenu mjeru.

@nonima
vacuum
12. oktobar 2017. u 18.44
Хрвати јесу успјешнији у фудбалу али да су „измислили фудбал ѕа Србију” јебига претјерујеш.

И Хрвати мало-мало киксају против слабих репрезентација (Финска само задњи примјер) и то у одлучујучој утакмици на свом стадиону. Осредња екипа.

Уосталом и једни Холађани га испушише овај пут, тако да, деси се.
vacuum
12. oktobar 2017. u 18.50
Уосталом, ми једини са ових простора имамо Европског и Сбјетског клупског шампиона. :)
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
12. oktobar 2017. u 19.21
Imamo i srebrnu medalju u kosarci.
vacuum
13. oktobar 2017. u 01.29
Добро сад Пјер ако ћемо у друге спортове ићи имамо ми финих успјеха за овако малени народ (бројно малени).

Кошарка и жене и мушкарци (само од Рија до данас)
Одбојка жене од Рија до овога неки дан.
Ватерполо, да не набрајам чега смо све шампиони, ТРЕНУТНО.

Да не набрајамо ове поједничне који су чисто њихов лични рад (ту држава не игра улогу) али с поносом представљају своју земљу, Ђоковић, Ивановић, Јанковић, Шпановић…

Једино у рукоменту нам опет Хрвати „бјеже” (ако се с њима нешто тркамо, ја лично не) али боже мој.

П.С. ових „навијача” који су уствари срамота за своју репезентацију/земљу има све и једна земља Европе, осим можда Исланда :-)

П.П.С. иначе анонима којим ти језиком причаш, незнам када си задњи пут гледао ФТВ, тамо се увелико говори о „ногомету”, „гледатељима”, „тисуће”... Посебна је занимљивост кад водитељица званично говори „ногометна репрезентација играла” а кад интервјуишу фудбалера послије утакмице он каже „играли смо притив јаке фудбалске репрезентације” :D
yoland
(surfer)
13. oktobar 2017. u 14.27
Licinke koji se osjecaju inferiorne u odnosu na ostale, nesigurne, nezadovoljne svojim socijalnim statusom, frustrirane zbog svojih ličnih promasaja, opsjednute sopstvenim beznadjem, imaju potrebu da se identifikuju sa grupom jer kao pojedinci, ne funkcionisu. Takav profil licinki, najlaksi je za manipulacije a la§xne ideologije ih neodoljivo privlace. Nesposobni da djeluju samostalno, ni malo odva§xni, najglasniji su u grupi jer se tu osjecaju sigurno a sama cinjenica da pripadaju nekoj ideologiji čini njihov §xivot podnosljivim. To su vjeciti buntovnici, najagresivniji i najneproduktivniji ljudski otpad koji nema hrabrosti da se sam pobuni jer se boji posljedica svoje pobune. Kukavica koja ne mo§xe sama sebi da prizna svoj kukavicluk! Za njih je karakteristicno kruto mišljenje jer oni vide svijet u CRNO-BIJELIM(a nisu grobari) kategorijama, njih odlikuje ogromna netolerancija a svijet gledan iz njihovog ugla je: DOBRO - ZLO, SVIjETLOST - MRAK, PRAVDA - NEPRAVDA. Slijepo su odani jednom autoritetu, mrze sve one, koji su drugaciji ili ne misle kao oni. Takve licinke su još uvijek na nivou ETNOSA, civilizacijski proces kod njih još nije ni zapoceo. Narodi koji imaju idole, ideologije, religijski zaludjenici, imaju karakteristiku plemenskog razmišljanja koji ih kao individue, još vise slabi. Takve licinke imaju identitet HORDE(a nisu pitari) i kao LESINARI (a nisu borcevci) kru§xe oko ustajale lesine propalih sistema §xeleci pronaći krivce za propast a A ne uvidjeti svoju gore navedenu MANIJALKALNOST(a nisu §xeljini).

§x
POLARIS
(доктор)
14. oktobar 2017. u 06.29
Е, Јоланда ти си једна поприлично дебела и необразована личинка.

ХАХАХАХАХААХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
yoland
(surfer)
14. oktobar 2017. u 06.56
:)
Evo ooh ovih stopa da se upisem u neku skolu sa teskim knjigama; a se orazujem i nosajuci knjige dadojem do idealne te§xine da bi ti mobao parirati u iskusijama.
Doktore, da te nema, trebalo bi te izmisliti:)

§x
yoland
(surfer)
14. oktobar 2017. u 10.53
Doktore, de Dra§xe ti prebaci mi 600 Eurica da kupim novi telefon.
Izlizale mi se tipke pa preskacu slova te da još neobrEzan ispadam. Hajd´ etike ti, posalji hitno na:
Central bank Vatican state account(broj bankovnog računa) 0018736 na ime Valter Vajs - Tito. Hvala!
yoland
(surfer)
15. oktobar 2017. u 06.14
yoland
(surfer)
17. oktobar 2017. u 14.44
Halooo Doktoooreee ništa nije još leglo!!!???
Ako si poslao za vikend trebalo je da legnu danas do podne. Odakle saljes, jel´ti treba IBAN i Swift??:..ako saljes preko korespodent banke iz EU.
Iz RS ili RS mo§xes direktno...ne treba ovi swiftovski ibananci:)
Ako treba ipak evo:
SWIFT:APDEVBVA ili IO(?ovo treće slovo sto fali je tvoje početno slovo imena)RVBVX
IBAN: IT 2006 07601 (ove brojeve već imaš) 000000
Haj´de to odradi da novi fontele legne, sa ekranom ko 4 komada baklave sastavljene.
§x
yoland
(surfer)
18. oktobar 2017. u 09.36
Leglo. Sve super. Skinuli su 7 eura za troskove transakcije. Hvala! Odoh odmah sada u carsiju do granapa po novi fontele. Znao sam ja da se ti samo pretvaras...balije ovo ono itd..Care čujemo se.
//D
yoland
(surfer)
20. oktobar 2017. u 15.28
E nisam se ovo nadao od tebe; ispostavilo se da si mi elektronski poslao 600 la§xnih eura, ništa ne vrijede.
A ja sve kontam cova od rijeci. A matere mi kada sam ih vidio na bankovnom racunu isto pravi pravcati...nema sanse da su la§xnjaci..ka vidi vraga, ja nasao iphonac, boli glava, dosao na kasu da platim karticom ...kad meni ona blagajnica...ka§xe „ne mo§xe ova uplata, skida se farba sa novca. Ja stao šta ću?!
Ništa, nadam se da mo§xes fino da spavas sa takvom ne(a)cistom savjesti.
Čuo sam se sa P, ka§xe mi on da ti nije ovo prvi put, jer si par puta preveslao M. i buraza mu kada si krivotvorio baterije za Tesla auta, kada si skupljao one bakterije po svojoj ordinaciji i cupajuci im slovo k, modifikovao ih da sa jednim punjenjem omet bue do 600 km.

§x”
anonima
(Stranac)
22. oktobar 2017. u 12.27
I još te naguzi za 7 eura troska za transakciju ! Ajd' poslacu ti ja jedan ruski битцоин pa si kupi onaj porno iphone (X).

@nonima
yoland
(surfer)
22. oktobar 2017. u 12.37
Ma jok ba, nisu od mene uzeli sedmaka, već od onih 6 stoja eurica odvalili za transakciju. Pa sada kad i oni Vatikanci skontaju da su la§xnjaci, ode Doca izgubi abdest:)
Nego jest taj x-sash sharen ko uskrsnje jaje iliti ko da je sam na Pride krenuo.
Nego, bio sam u objektu , otisao do separea , narucio cugu a tebe nigdje. Jest da se paucina uhvatila kod Ljubice:) ali haj reko da pokusam.

§x
anonima
(Stranac)
22. oktobar 2017. u 14.48
Hehehe, is'o covjek do objekta. Nadam se da se nisi zadržavao duže jer radijacija tamo ubija.

@nonima
yoland
(surfer)
22. oktobar 2017. u 16.28
Nisam slusao radio već su imali live band pa nije bilo radijacije juče. 2 clana benda inače rade u gradskoj toplani i znaju podesavati radijatore. Ljuba im platila sa mog racuna ono sto sam od Doca dobio. Podesili ih momci pravo tako da je nivo bio podnosljiv. Dok oni skontaju dokovu uvalu ja sam bio već daleko.
Panciceva_omorika
(Ubica Zmajeva)
23. oktobar 2017. u 03.54
Dogovorili se … Srbi isporučuju vodu alijama (izgubio sam slovo „b”) po cijeni od 0,5 KM/m^3 … Srbi trljaju ruke a alije zicagu. Svima dobro. Nekada su i alije trljali ruke … prodaj ovo, pa malo trljaj ruke … prodaj ono pa malo trljaj ruke
Navadili se, zaboravili se …
Prodaj ovo, prodaj ono, pa prodase i vjeru za veceru … e sada trljaju zicagu … malo svoju malo tudju … tu su bar malo posteni: Ne žele to da radi sa našim jezikom već sa svojim

AFERIM

Ш
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
23. oktobar 2017. u 18.27
A jesu li se rukovali kad su dogovorili cijenu?

Sa 25l/sec i 0.5 KM/m3 to je oko 1000KM na dan. Cijena se čini OK (u kanadi je 2-3KM/m3), jer ne bi trebalo zaradjivati na necijoj zedji.
Panciceva_omorika
(Ubica Zmajeva)
01. novembar 2017. u 17.52
Srbi racunaju na kvantitet.

Rukovanje je palo nakon isporucenih prvih m^3 i posto su alijaći isprobali istu tj. provjerili njenu tvrdoću.

Oni vode računa, odnosno vole da im zicagu dođe nešto tvrHdo.

yoland
(surfer)
03. novembar 2017. u 15.38
Vidi ovoga majstora Pice opanacke, opet promasio temu.. Halooo carska vodice sto o vodi i pranju prica idi na temu sto si postavio o ziciguiranju, pozdravljanju , da te mogu ko insan ignorisati. Šta ovdje nastavljas? Jel ´ti na algoritam ferceras pa izbacujes komentare iz matrixa... Daj se malo konentrirati , ne:)

§x
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.