Diskusije : Banja Luka

 Komentar
Nekada nasi, a sada nji’ovi …
Panciceva_omorika
(Ubica Zmajeva)
18. septembar 2017. u 02.37
http://avaz.ba/globus/svijet/302315/isil-ima-novu-taktiku-za-udare-po-evropi-takvi-napadi-prouzrokovat-će-dosad-najbroj nije-žrtve-i-izazvati-potpuni-haos

Procitam tekst … (obratiti paznju na predzadnji pasus i popiti casu vode ako je pri ruci) … i skontam koliko su ovi „nekad nasi, a sada nji’ovi” ispred vremena

Cisto sumnjam da će se ovi „nekad nasi, a sada nji’ovi” vratiti ovamo … morali bi se vratiti vjeri pradjedovskoj, morali bi preturati po tavanima i traziti kandila, prepravljati krovove kuca, stavljati novu stolariju … „sg su skupe pare, sg je oskudacija” … a i tamo negdje standard veci … navikli se … ‘ebi ti nji’a

NEGO, ja ocekujem da će oni pred naletom novih strategija PROMJENIT VJERU I OSTATI tamo negdje, gdje su sada … nekada nasi, a sada nji’ovi SRBI … -:))))
yoland
(surfer)
13. oktobar 2017. u 15.27
Ti, vodicee kisela, doktori, bambiji, vakumske fluktuacije, vizantijci bosanski, pansrbisti do iznemoglosti...Vi svi zaista mislite da se razlikujete od onih sektasa???
Ako zaista tako mislite, odlično barem mislite ili bas mislite da mislite...dobar početak. I evolucija je pocela jednom u početku.
§x
anonima
(Stranac)
17. oktobar 2017. u 16.53
Kod mene na poslu odskora klinjo na ulazu nosi pancirku. Kontam, da me nije cemerko odcinkao.

@nonima

PS: U nastojanju da budem uzoran agent-spavac zadnjih dana pijem po dvije kapsule Sanofijevog Novaniut-a al' djaba .. neće san na oci da ga hebes.
yoland
(surfer)
18. oktobar 2017. u 09.31
Nije bitno sto nisi spavac. Ti to odradis mjesecarenjem jer si onaj has totalni:) Takvima najopasnijima godi mjescarenje jer simbolično imaju inspiraciju. Pa nisi .boga ti onaj IRA krstash što se stalno buni i kuka za bol u krstima pred samu akciju:)
Panciceva_omorika
(Ubica Zmajeva)
23. oktobar 2017. u 04.01
Ovdje je puno desavanja po mjesecini!

Koji je od vas dvojice konj, a ko je Mujo?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.