Diskusije : Banja Luka

 Komentar
Референдум о Дану Републике Српске
CPHA
(Чувари ћирилице)
24. septembar 2016. u 16.39
Сутра, ако Бог да, је референдум о 9. јануару, Дану Републике Српске.
Апелујем свима, који су у могућности, да изађу на референдум и изјасне се како им дужност и обавеза према отаџбини Српској налаже.

С вјером у Бога, у одбрану светиње, Републике Српске.

Поздрав Срби мили, ма гдје били.

TROFAZNI-3
(Penzioner)
25. septembar 2016. u 13.07
У Републици Српској референдум о дану РС; Излазност до 17 часова 51,17 одсто, право гласа искористило 624.190 гласача

недеља, 25. септембар 2016.

Око 1.900 гласачких места на којима ће грађани Српске данас одговорити на референдумско питање „Да ли сте за то да се 9. јануар слави и обележава као Дан Републике?” отворена су данас у 7 сати. Грађани Републике Српске данас први пут после рата излазе на референдум.
-----------------
Nastavak ovde:
-----------------
http://91.222.7.144/hronika/u-republici-srpskoj-referendum-o-danu-rs.html

----------------- --
Još malo

Милорад Додик: Свети дан за Републику Српску све ове године је 9 јануар, неће Бакир Изетбеговић и странци одређивати датум настанка и рођења наше РС

недеља, 25. септембар 2016.

Председник СНСД, Милорад Додик, рекао је данас на Сокоцу да Република Српска данас пише историју и да је 25. септембар важан историјски дан за Српску.

- Ми бранимо свој дан, Дан државности Републике Српске и не дирамо никога. 9. јануар је свети дан за Републику Српску све ове године. Данас потврђујемо да неће Бакир Изетбеговић и странци одређивати датум настанка и рођења наше Републике Српске - истакао је Додик.

Он је рекао да грађани Српске данас имају сјајну прилику да потврдите јединство.

- Наш одговор данас је референдум и ми данас пишемо нашу историју. Нисам изабран да бих се бојао и да бих био препаднут. Увек сам знао како треба бранити вредности Републике Српске и српски национални интерес. Док смо били у Савету министара БиХ, ни Бакиру ни осталима из такозване међународне заједнице није падало на памет да покрећу иницијативу за укидање Дана Републике. Кад су дошли ови који себе зову Савез за промене, Бакиров Уставни суд тражи да се уклони дан рођења Републике Српске - нагласио је Додик.

Да је СНСД у Савету министара БиХ и осталим заједничким органима БиХ, каже он, истог тренутка би напустили те институције и БиХ аутоматски не би могла више да постоји.

- Савез за издају се тако не понаша и распродаје српске националне интересе, али им ми то нећемо дозволити - рекао је Додик.

(Срна)
-----------------
A ovako moja Srbadija komentarise ...

------------------

Топи се страх Срба
од живота, слободе, храбрости, људског достојанства, суверенитета, референдума и правог савезништва са антифашистичком Русијом!

DODIK, B R A V O !!! Čestitam !!! TO JE SRBIJA i Živela SRBIJA !

REFERENDUM U REPUBLICI SRPSKOJ:
Narod glasa za život u miru i slobodi!

SRBIJA ZA SRPSKU: „Da zajednički kažemo 'ne'
Aleksandru Vučiću i njegovim zapadnim mentorima!”..

Kaži NE trojnom EU-MMF-NATO paktu!
Kaži NE imperijalističkom ološu i njihovim pudlicama!

ŽIVJELA REPUBLIKA SRPSKA!
Živela suverena Srbija! Živela Srbija!
********ŽIVEO 9 JANUAR **********
**I ja kažem, SREĆNO Srbi!**

Treba samo pomisliti na sve srpske žrtve koji su ubijeni od strane još uvek neosudjenih muslimanskih zločinaca pa da bude jasan razlog izlaska na referendum.
Muslimani hoće u miru da oduzmu Srbima ono isto što su hteli i pre rata i tokom rata, a nisu bili u stanju. Muslimani žele da potčine Srbe a to ne ide... Da pametnima gluplji vladaju makar se krili iza američkog šinjela.

ANALITIČAR

Glasanje odnosno izjašnjavanje o Referendumu je počelo jutros u 7 časova i traje do 19h večeras . Do 15h izašlo je preko 484 000 građana na Referendum . Po meni odličan broj 39.65 % od ukupno upisanih a mislim da je odlično jer RS nema 1 219 000 upisanih u Birački spisak nego mnogo manje jer su sva tri naroda na Popisu 2013. falsifikovali realan broj . Naši Srbi najmanje , mi smo slagali oko 100 000 , Hrvati negde 130 000 a Bošnjaci oko 200 000 . Srećno Republiko Srpska , eh da možemo dostići 800 000 bilo bi sjajno jer veliki broj naših ljudi je trenutno na Zapadu . Napred Srpska

ANALITIČAR

Veliko hvala od velikih gradova Brčkom , srpskom Sarajevu , Banjaluci i Trebinju . Najjače je srpsko Sarajevo , imalo je do 15h skoro 50 % izašlih , Trebinje je bilo sjajno sa 46.6 % do 15h . Brčko je bilo izvanredno sa blizu 50 % a Banja Luka je bila vrlo dobra sa preko 37 % , razočarala me je Bijeljina koja je najslabija sa 31 % a razočarao me je i Prijedor sa 32 % a Zvornik je vrlo dobar sa skoro 41 % . Očekujemo da će od 15h do 19h izaći veliki broj građana RS . Svaki glas nam je pečat na stabilnost RS

TROFAZNI-3
(Penzioner)
25. septembar 2016. u 13.20
Српска на референдум као на славу, Изетбеговић почео да говори: „Републику Српску нико неће уништити”

http://fakti.org/serbian-point/srpska/srpska-na-referendum-kao-na-slavu-izetbegovic-poceo-da-govo ri-republiku-srpsku-niko-neće-unistiti

------------------
hhehehehehee

Uvija se guja ali pazite se Srbi moji ona zna da ujede i kad se povlači!





Nardna kaže:Nije kuja, okotila vuka
Niti bula rodila hajduka. Doslo „odnekud” u glavu i njemu,pa se povlaci . „Uzima”zalet!

Samo hrabro,demokratija na delu...
Ko može biti protiv toga...
TROFAZNI-3
(Penzioner)
26. septembar 2016. u 22.31
BL
(Dr.)
29. septembar 2016. u 14.39
TROFAZNI-3 Nagledali smo se mi svakakvih vodja i predsjednika i slika njihovi na svakom cosku,po autobusima na majicama itd.
Treba li da krenemo sa imenima i kako su zavrsili od tog svog istog naroda?

Možda imaš nečije ime koji je sretno zavrsio zivotnu karijeru od svog naroda da ga nije ubio,izdao,uhapsio u Haag poslao ili da ne nabrajam.
Svi su tako krenuli,a jadno zavrsili zahvaljujuci takvima kao ti.Nemoj nabrajati Josipa Broza jer umro je,a nije čuo tvoje rijeci.

Nazalost ali tako je.Na kraju meni kao covjeku bude zao kako zavrsavaju.
C_A_B_O
29. septembar 2016. u 21.30
Balija pa co'ek??????

Biilo je doduse nešto Srba islamske vjere no ste ih potri...ili na zalos' uspjesno.

Nego,maTERETI NEjDI SE SA HANONIM PA SE DRžITE za Ud...ove i pjevajte pjesme na njegovoj strani. Biće ti lakse a vjeruj da nema NEćeš nedostajati
BL
(Dr.)
01. oktobar 2016. u 17.41
C_A_B_O Koga vise volis balije,shiptare,amere,arape,nekog iz EU?
Da ne nabrajam možda lakse da nam nabrojis koga volis :)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.