Diskusije : Romantični kutak

 Komentar
Posesivnim majkama u glavi stalno bruji pitanje:
lisabutterflay
19. mart 2015. u 22.45
Posesivnim majkama u glavi stalno bruji pitanje „da li je li ona dovoljno dobra za mog sina?”, a očevima „da li je on dovoljno dobar za moju ćerku?”. Naravno, odgovor je uvek negativan, jer takve majke i očevi partnera svog deteta doživljavaju kao konkurenciju. Od svog deteta su navikli da dobijaju dečiju idealizaciju i ljubav, a to dete je, na njihovu nesreću, odraslo i potražilo ljubav negde drugde.

TREBA LI?

Često razgovarati s partnerom, kako bi stvorili odnos poverenja u kom se razvija stav da ste vi nova porodica i da nećete prelaziti preko toga kad vaše majke ili očevi govore nešto protiv vas ili vašeg partnera.

Postaviti zdravu granicu majci ili svekrvi koja ne može da se odvoji od svoje uloge pa i dalje previše kuva i donosi hranu, po svom ukusu premešta stvari u vašem domu ili vas stalno kritikuje u vezi s vaspitavanjem vaše dece.

Ovakvo majčino ili svekrvino ponašanje stvara osećaj nekompetentnosti i služi samo da bi se ona osećala kao najbolja majka na svetu, a to ne
treba ni vama, ni vašoj deci, ni suprugu.

PEPELATVOR-2
(♫ ☼ ♂ ♥ ♪ ☺)
23. mart 2015. u 03.21
-Da li je ovo neki texst prenesen iz zenskog casopisa sa cisto zenskom pubertetskom logikom razmišljanja ?
-Po meni ceo text je cista glupost. Proizilazi iz njega da roditelji žele `zlo` svojoj deci,da se njihovi saveti iz zivotnog iskustva shvataju kao nametanje i mesanje u zivot svoje dece,a vrhunac gluposti je recenica da „deca potrazuju ljubav negde drugde”.
-Ne zaboravite da će te jednog dana i vi biti roditelji,pa ako je OK ovakav stav,dozivecete isto to,samo sa izmenjenim ulogama.
Anakonda
(Nosochachkaonica)
26. april 2015. u 14.58
ne davajte svoju decu komsijama

ni bebisinterima
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.