Diskusije : Romantični kutak

 Komentar
Najlepse ljubavne izjave
DZIDZA-MILOVICKA
(I \'M ONLY RESPONSIBLE FOR WHA)
03. februar 2015. u 15.37
„Kada bi sve nestalo sa zemlje, a on jedini ostao na njoj, opet bi imala želju da postojim. Ali kada bi on nestao, ili kada nas dvoje više ne bi bilo…svet bi postao za mene stranac i to moćan, razoran od kog bih želela da pobegnem.”

-Orkanski visovi-

„Znao je da će nakon poljubca te devojke, odbiti da poljubi bilo koju drugu i da će se taj poljubac urezati večno u njegovu svest. Zato je zastao, samo na trenutak je udahnuo malo duže pre nego je spojio usne sa njenim. A onda ju je poljubio. Kada su njegove usne dotakle njene nalik latici nežne usne, spoj je bio veličanstven, i on joj se predao.”

-Veliki Getsbi-
PEPELATVOR-2
(♫ ☼ ♂ ♥ ♪ ☺)
03. februar 2015. u 16.16
-Meni su najbolje ljubavne izjave gos.Dragceta iz serije `Moj rodjak sa sela`

https://www.youtube.com/watch?v=_MucUzN2CSA

:)
Pandora69
(mi´´)
03. februar 2015. u 17.36

-Ogromna je sreća biti zaljubljen u osobu koju voliš.

-Zauvek? Upita me.
-Zauvek, naravno. Takve kao ti jedino tako i dolaze u obzir. Zauvek ili nikako.
-Nasmejala se.
-U tom trenutku su se potvrdile sve moje sumnje- Taj osmeh su vrata od jedinog Raja koji priznajem i prema kom ustrajno koračam.

Naslonila je glavu na moje rame, pokušavajući da se odupre malenim anđelima koji su uporno sklapali kapke njenih umornih očiju.

-Ne spavam... Znaš da ne spavam... Poslednjim atomima snage su treperile njene usne.
-Ti znaš da ja nisam sa ovog sveta?
-Znam, mila. Zato sam i proveo život gledajući u nebeske svodove, tražeći te po horizontima nikom i ničem do srcu dokučivim.
Znao sam oduvek da ono što tražim ne hoda zemljom.

Sa osmehom na licu je izgubila bitku i mirno utonula u bezgranične i vanvremešne beline snova kojim i pripada.

Spavaj mila, cilj je bio naći te, a sad kad si tu iz svih narednih bitki izlazimo kao apsolutni pobednici. Sada kada znam sa kim- znam i kako, to je najmanji problem...

Mesec nam se ne može približiti, on je u nama ili nam je dalek...

Nepoznati autor
DZIDZA-MILOVICKA
(I \'M ONLY RESPONSIBLE FOR WHA)
03. februar 2015. u 17.50
„Svaki deo tvog tela, tebe, volim, kao da je oduvek pripadao meni. Kao da je deo mene. I u bolu i patnji, voleću ga jednako.”

Pepe jesi i ti vragolan ko Dragce :) :)
DZIDZA-MILOVICKA
(I \'M ONLY RESPONSIBLE FOR WHA)
03. februar 2015. u 18.17
„Razmislila sam i oslobodila se nekih zabluda. Volim te ali ti ne verujem, nemam u tebe poverenja. Pošto ovo među nama nije stvarnost, znači da je igra. A pošto je igra, potrebna su pravila... Razmislila sam i smatram da je to najbolje rešenje : da radim isto što i ti, da živim za svoj račun i da te volim, ali izdaleka. Ne želim da čekam tvoje telefonske pozive, ne želim da sebe sprečim da se zaljubim... Ja sam drugačije gledala na stvari. Ali, na kraju krajeva, zašto da ne? Želim da pokušam. Šta, uostalom, imam da izgubim? Jednog muškarca kukavicu? A šta mogu da dobijem? Zadovoljstvo da ponekad spavam u tvom zagrljaju... Razmislila sam, želim da probam. Na tebi je da odlučiš. Uzmi ili ostavi...”
Ana Gavalda - „Voleo sam je”
grommm
(ekonomist)
04. februar 2015. u 00.15
sultanijo moja:)
Pandora69
(mi´´)
04. februar 2015. u 07.14
samo_medo
05. februar 2015. u 07.14
Nekada davno bila si moja pahulja... danas mi licis na grudvu.
Pandora69
(mi´´)
06. februar 2015. u 08.20
Ajoooj jadna žena :(...šta si joj uradio ?
Pandora69
(mi´´)
06. februar 2015. u 08.42

„Ti sve razumeš. Konačno jedinstvo. Patiš, uživaš, voliš, besniš, ljubiš, smeješ se. Rođeni smo za isto. Puni želje za otkrićem i ljubavi prema otkrivenom, skrivenom i boli što ga uvek gubimo.
Lep si. Tvoju lepotu ja ti dajem. Naoružaj se protiv svega što te ne oslobađa. Pobuni se protiv svega što te okiva. Ti voliš sebe. Voli me kao centar. Kao sebe.
Čuj me, miluj me onim što tražiš i onim što si našao.
Idem ka tebi i ka sebi.
Kao svaka dobra pesma.”

Frida Kalo
DZIDZA-MILOVICKA
(I \'M ONLY RESPONSIBLE FOR WHA)
07. februar 2015. u 04.22
„Ja sam kao i svaki drugi muškarac, čovek sa jednostavnim željama i razmišljanjem koji živi sasvim običan život. Niko mi nije posvetio spomenik, pesmu ili priču, i verujem da će moje ime biti zaboravljeno ubrzo nakon što napustim ovaj svet. Ali u ovom običnom životu uspeo sam da dobijem poštovanje i ljubav najlepše osobe koja je ikada živela na zemlji. Žene koju sam voleo svim srcem, i to mi je bilo dovoljno za ceo jedan život.”

The Notebook
Pandora69
(mi´´)
08. februar 2015. u 06.43
„Uvek sam se pitala kako je moguće da mi dođeš u snove čak i onda kad mesecima ne pomislim na tebe... Zašto se sve vraća onda kad odlučim da napokon pustim? Zašto svaki put kad se probudim osetim kao da vreme nije ni prošlo, kao da nikad nisam ni pokušala da te zaboravim? I shvatim, u mom životu se podrazumevaš kao vazduh koji dišem. Uvijek si tu, uvijek te ima u meni. I kad te ne vidim, i kad ne čujem ništa o tebi, čak i kad se ne zapitam gde si, kako si... Pojaviš se niotkud. I tako zaboravljam danima, mesecima, godinama, ali baš uvek zaboravim da te zaboravim.”
Nepoznati autor
Leon01
(ekonomista)
24. februar 2015. u 09.35
romantika ba:)
oes123
(zubar)
28. februar 2015. u 10.40
Ja te volem
Tebe lično
Ajlavjute
Fantasticno!
DZIDZA-MILOVICKA
(I \'M ONLY RESPONSIBLE FOR WHA)
11. mart 2015. u 13.18
„Dala si ime mojoj duši. Na tren sam u agoniji, a na tren pun nade. Molim te reci mi da nisam zakasnio, i da su ova dragocena osećanja uzajamna. Nudim ti se opet, pružajući ti svoje srce sada još više nego pre kada si ga zamalo uništila, pre osam i po godina. I nemoj da mi kažeš da sam te zaboravio i da mi muškarci zaboravljamo lakše i pre od vas žena. Volim samo tebe. Tako je oduvek bilo.”

Persuasion (po romanu Jane Austen)
DZIDZA-MILOVICKA
(I \'M ONLY RESPONSIBLE FOR WHA)
11. mart 2015. u 13.19
„Volim kako ti je zima kada je napolju 25 stepeni. Volim što ti je potrebno sat i po da izabereš koji ćeš sendvič da napraviš. Volim te male bore koje su se pojavile na tvom licu. Volim što posle tvog odlaska na svom duksu mogu da osetim tvoj miris satima, danima. Volim što si poslednja osoba koju ću pozvati ako poželim da me neko uspava i umiri pred spavanje. I došao sam ne iz usamljenosti, niti zbog Nove godine. Došao sam jer kada shvatite da s nekim želite da proživite ostatak svog života, želite da to bude ovoga časa, odnosno da ne čekate ni tren.”

When Harry Met Sally
DZIDZA-MILOVICKA
(I \'M ONLY RESPONSIBLE FOR WHA)
11. mart 2015. u 13.31
„Kada se zaljubiš, to je kao da te je obuzelo neko privremeno ludilo. Poremeti te kao zemljotres, a onda se tlo umiri. A kada se to desi, moraš da doneseš odluku. Moraš da prelomiš da li hoćeš da svoje puteve ukrstiš sa njegovim i ubediš sebe da više nikada ne smete da se rastanete. Jer ljubav je upravo to. Ona nije eksperiment, niti želja da se družite svake sekunde, niti vaša nesanica jer ležite u krevetu zamišljajući kako vam on ljubi svaki deo tela. Ne, nemojte da crvenite. Ovo što vam govorim je istina. Ljubav je ono što ostane kada izgorite jedno za drugim. Znam da ne zvuči preterano uzbudljivo, ali jeste!”

Corelli's Mandolin (po romanu Louis de Bernièresa)
Pandora69
(mi´´)
13. mart 2015. u 16.04
DZIDZA-MILOVICKA
(I \'M ONLY RESPONSIBLE FOR WHA)
15. mart 2015. u 19.36
Najbolja vrsta ljubavi je ona koja probudi dušu i tjera nas da tražimo više, zapali vatru u našim srcima, a umu pruži mir. To je ono što si ti meni dala, a nadam da ću to i ja tebi moći pružiti, zauvijek

Ryan Gosling
DZIDZA-MILOVICKA
(I \'M ONLY RESPONSIBLE FOR WHA)
20. mart 2015. u 16.36
„Ženi nije potreban jedan nezreli naivčina koji ostaje blokiran svojom prošlošću. Nije joj potreban još jedan dečko koji će je naterati da više pati. Njoj je potreban muškarac koji će za nju biti sve: njen prijatelj, njen ljubavnik, njen poverenik, njena ljubav, pa čak, ponekad, i njen neprijatelj… Razumeš li šta to znači?”
„Kako bih bez tebe”, Gijom Muso
oes123
(zubar)
24. mart 2015. u 13.09
Ljubav je izmišljena da bi se žena brze skinula!
PEPELATVOR-2
(♫ ☼ ♂ ♥ ♪ ☺)
01. april 2015. u 03.18
„Ljubav je izmišljena da bi se žena brze skinula!”

-Napokon jedno trezveno razmišljanje :) sreća pa si zubar,kako bi tek bilo da si ginekolog :)
afroditarita
02. april 2015. u 09.38
Gomila gluposti! Cuj to, ljubav je izmisjljena da bi se žena brze skinula?!
Pa vi pojma nemate o ženama
Žene imaju hormone kao I muskarci I ne moraju biti u ljubavi da bi imale sex.
PEPELATVOR-2
(♫ ☼ ♂ ♥ ♪ ☺)
02. april 2015. u 17.30
-Afro :) ko bwe misli na sex :) mi lekari kad spomenemo skidanje žene,mislimo na medicinski pregled i tako-to :)
oes123
(zubar)
05. april 2015. u 02.01
Možda I nisam neki ljubavnik al' sam zato brz!
afroditarita
12. april 2015. u 06.16
„ dobro dosla u moj zivot ” on meni
„ welcome home my love” ja njemu
Šta ima vise da se prica I melje?!
LeeLu
16. maj 2015. u 22.23
Evo šta je meni neko jednom rekao:

Da te nema trebalo bi te napraviti od - mog rebra!
Ya4You
02. jun 2015. u 14.45
Ako i na trenutak pomislis da Ti tecem venama, onako neumorno kao sto Ti mojim venama teces
Ako i na trenutak zaronis na dah u svoke misli i zaplovis njima ka obali moji snova, kao sto ja ka Tvojoj plovim
Ako u nedostajanju neznosti, drhtaja, osmeha, radosti, ljubavi možda, poverujes da ispisuju moje ime na liniji Tvog zivota, bas kao sto Ti moju ispisujes...
Ako i na trenutak poverujes u mene, nepopravljivog sanjara otvorenih ociju, setaca kroz snove, nesavrsenog, verujuce, naivnog do bola, sapletenog o sopstvene snove i culnost prosutu po vrhovima Tvojih prstiju...
Ako i na trenutak samo...pronaći ćeš me, znaš gde...i ostaviti umesto reci svega tri tackice, između cijih redova ću pronaći Tebe i svoj osmeh zaturen negde u jednom od Tvojih odlazaka...i Tebe...Ako ne, onda znam da znaš, gde god i sa kim god da sam cuvam Te u mislima i osmehu...iljubim
melody
05. jun 2015. u 06.24
Reci možeš prosipati pred svima
Nije bitno..Reci su jeftine
Tisine..
E..tisine ne možeš poklanjati svima..
U tisine stanu neki pogledi,neki uzdasi,neki otkucaji
Tisine ne lažu...
Ili ich osetis..ili progovoris..
Tisinom srca pricaju..
Ko ne razume tvoje tisine,ni reci neće..nikada

melody
05. jun 2015. u 07.09
Ya4You..lepo..nezno..prosarano sanjivo..

veliki pozz od galaxy..

https://www.youtube.com/watch?v=vEnaaHplwWo
Ya4You
07. jun 2015. u 23.09
Tisina...osetis i prepustis joj se...singularity...
Ne sa svakim, ne sa bilo kime...
Daljina, porazena prisustvom Tvojim u meni u Tvom odsustvu...
Dalje je nekad blize, vraca veru u sebe...svoja i još nečija, radost...
Reci su jefine, ipak jedna je nekad vise od pesme...

https://www.youtube.com/watch?v=ftjEcrrf7r0
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.