Diskusije : Romantični kutak

 Komentar
Jedno ljubavno pismo
Tekatokizukutaka
(Iダニエル)
13. septembar 2014. u 03.30
Naše su sudbine davno jednom zapisane..i ja sam te jednostavno zavolela,tek tako.i imam potrebu da ti napisem tj ispisem neke stvari koje i znaš i neke koje naslucujes..sva ljubav,neznost,radost,miris zivota,to si ti u meni probudio..neverovatno je kako si mi usao pod kozu,i ne samo to,usao u moju dusu,secas se jednom sam rekla dusa u dusi,srce u srcu,kao jedno celo..pronasla sam sebe u tebi,a isto tako osecam da si ti sebe pronasao u meni..tako si mio,nezan,tako romantican,drag..ono sto si ti meni doneo niko nikad ne može oduzeti,ti si nešto jedinstveno,nešto vredno..budi svestan toga.
ja uzivam misleci na tebe,budim se misleci na tebe..sve oko mene si ti..opio si me svojom iskrenoscu,svojom ljubavlju,neznoscu..opilo me koliko strasti i zivota ima u tebi...ni jedna reč tebi upucena nije uzalud izgovorena da znaš..a mislim da znaš..kako mi samo krv prokljuca u svim našim pricama,dovoljno je da me nasmejes i da srce ludo bije..toliko te snažno dozivljavam..svaki moj uzdah je i tvoj..zasluzujes svu moju ljubav..ti si moja snaga..i moja najsladja droga,znaš li kako mi je teško u srcu kad te nema sat,dva,pet..kao da „umirem”..Ljubavi ja sam svesna svojih mana..ali ti me cinis savrsenu tebi..imaš tu moc..a ja,svojom ljubavlju izlecicu sve tvoje rane,sve tvoje boli..hoću da te moja ljubav stiti i odbrani od svega ruznog,ja jednostavno ne dam na tebe..
crncuga
15. septembar 2014. u 06.09

Odmah sam video da ne odgovaram emotivnom opisu i da ne mislis na mene.

Ali, kad prоdje ta zenska serijska bolest pod kodnim nazivom ljubav, vratices se na svoje sastojke. Vodu, vatru i... adrenalin.
Tekatokizukutaka
(Iダニエル)
15. septembar 2014. u 09.37
bolest pod nazivom-ljubav
ja uzivam u voljenju i da sam voljena
a koliko je strasti uneto ,podjednako kao i ljubavi.
crncuga
24. septembar 2014. u 08.32

„opio si me svojom iskrenoscu,svojom ljubavlju,neznoscu..opilo me koliko strasti i zivota ima u tebi...ni jedna reč tebi upucena nije uzalud izgovorena da znaš..”

Nije teško pogoditi da se ovo ne odnosi na Crnju. Hvala Svevisnjem! Ta platonologija mnogo lici na palentologiju... Ja sam za brzo i konkretno.

/Puce žena sasvim/

vodena
(*)
07. oktobar 2014. u 09.18

Teka,
uzivaj u ljubavi i nadam se da će da vam traje.

Sve ove reci koje su upucene njemu ustvari pišes za sebe i o sebi.

Ljubav koja je data se vrlo često vrati onome ko je nosi u vidu snage, volje i istrajnosti za neke buduce postupke, čak i kada ta ljubav ne uspe.

To je neka vrsta nagrade za ulozeno.

Ti si mlada žena i iako ti , kao sto rekoh gore, želim mnogo sreće u onome sto ste zapoceli nemoj da se trajno obeshrabris i ako budes povredjena. Ma kako da ti se u nekom trenutku učini drugacije, postoji vise nacina na koje zivot leci coveku rane.

Ovo ti kažem samo zašto sto sam u nekim trenucima tuge u mladosti umela to u svojoj malodusnosti da prenebregnem.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.