Diskusije : Romantični kutak

 Komentar
Kako pobediti opsesiju?
octopus23
27. jul 2014. u 12.40
evo ovako ne znam kako da pocnem, upoznao sam devojku prošle god i od tog momenta sam se zaljubio ko kreten u nju. i sve je bilo dobro bili mesec dana u vezi i ona resila da napravi fejk profil na fejsu da vidi jesam li sklon flertovanju i normalno musko ko musko naseo bez veze, ma da ja nikakve namere nebi imao sa njom i da je pravi profil nego nemam pojma stvarno zašto sam naseo, ni dan danas ne znam razlog a volim je ko ni jednu do sad. al dobro, i tu ona raskine sa mnom i ja musko ko musko jako sam uvredljiv nisam mogao da se kontrolisem rekao neke reci koje normalno ne mogu povratiti i zbog kojih sam se kasnije kajao. i tu mi izgubili kontakt na jedno 6 meseci ako ne i vise i ona se meni ponovo javila taman kad sam je poceo preboljevati i poceli se ponovo dopisivati kao drugari, i dan po dan nedelja po nedelju mesec po mesec ona je meni obecavala kako se želi udati za mene itd itd al većinom kad je pijana bila pa sam mislio da se poigrava sa mnom al je nisam to dokazivao nego pustio svojim tokom da ide al nisam joj mogao verovati posto znam kakva je kad popije. međutim kad mi je obecavala ona ugasi fejs na nekih dve nedelje pa nisam znao šta misli i dali želi stvarno sa mnom, i ja kad sam dosao u srb krenem sa drugom devojkom i ona kad je saznala napala me ti si lazov ti ovo ti si ono jesmo li se nešto dogovorili itd. i ta devojka posle 3 nedelje raskine sa mnom i ja se ponovo javim ovoj sad da ne imenujem :), bukvalno sam sebi pljunuo u lice i molio za ljubav i ona mi oprosti kaže da će mi sansu ali da pusti da vreme pokaze svoje. E SAD, u početku je sve bilo dobro dopisivali se puno davala mi paznju koju sam prizeljkivao, međutim kako je vreme prolazilo sve manje i manje smo se dopisivali i tu su meni lude misli kroz glavu prolazile ali joj nisam dao do znanja jer bi je samo oterao od sebe a svidja mi se puno. nisam ja bio ljubomoran niti sam je ispitkivao gde si bila šta si radila, niti sam joj govorio kako da se oblaci ama ništa od toga, ali bolelo me je sto mi nije davala paznje dokazivala da mi stvarno daje sansu, i tu sam ja kipio iz dana u dan a ona totalno mrtva hladna i to me nerviralo, i danas joj kažem iako nisam mislio da ne želim sa njom ne mogu vise to izdrzati, i onda posle toga poruka za porukom a ne shvativsi da cinim situaciju gorom, jednostavno ne mogu se smiriti tako da sam ja pomislio da je to opsesija, jer sve bi zbog nje učinio a ne znam šta ona misli i kako da se strpim. imam panicne napada i strahove već dvanaest godina, ne znm jel bi to kakvog uticaja imalo na to...pa vas molim ako nek može da kaže kako da se smirim, ne mislim glupe stvari i samo nastavim dalje a ne mogu je pustiti i sada se bojim da je kraj stvarno.
Adonis
27. jul 2014. u 19.59
Ti si zaista u teskoj nevolji...pre svega zdravstvenoj, a onda i emocionalnoj. Potpuna nestabilnost, manijakalna depresija...ukratko, potrebni su ti lekovi da bi se osecao normalno i psiholoski stabilno od čega zavisi i sve ostalo do čega ti je toliko stalo.
Ne verujem da bilo ko želi da se mesa u tvoj i njen zivot jer je i ona slična tebi a vasa situacija toliko haoticna i explozivna jer bi na kraju svu krivicu svalili na tu treću osobu koja bi vas savetovala da uradite ovako ili onako.
I ti sam pokusavas da svoje probleme pripises njoj koju toliko volis, iako si svestan da su ti problemi tu već 12 godina, mnogo duže nego sto traje tvoje poznanstvo sa njom.
Obrati se nekom strucnom psihologu, on će znati na pravi način da te savetuje i da ti prepise odgovarajuce lekove.
Možda je to samo prolazna faza, ali da bi iz nje izasao, moras da prozivis jedan duzi vremenski period normalnog zivota, sto ti kasnije može pomoći da detektujes prve signale nenormalnog stanja, kad se ponovo jave, i da preduzmes odgovarajuce korake da oni prestanu na samom početku.
OLDR
(MAČKICA)
28. jul 2014. u 01.58
Slažem se da bi ti trebao ljekaru otići zbog sebe ne zbog nje ili tog tebi sad velikog ljubavnog problema...Tvoj problem je negdje drugo...Da se ova priča ne završi sa popom i kandilom odi ti sebi pomozi...
Duda42
(algebra)
28. jul 2014. u 02.22
ti si joj dosadan jer je mnogo stišćeš.
grommm
(ekonomist)
29. jul 2014. u 07.12
moras prvo sam sebi pomoći sa sobom rjesiti neke probleme pa onda kod psihologa
crncuga
31. jul 2014. u 06.25

Jača je ličnost od tebe. Sve se svodi na birbu ličnosti. Uvek.

Ojačaj ili promeni žensku.

Depresije nema kada VLADAŠ sobom i onima nad kojima želiš da vladas. A ti to želiš zar ne.

Lično, meni je sve zanimljive da prepustim inicijativu. Sve više uživam u dobrovoljnoj pasivi. A onda nagli skok. Crnacki.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.