Diskusije : Književnost

 Komentar
Frajer i po!
niger
28. mart 2019. u 08.27
Konja, kraljevstvo za konja!!!„
”Ričard Treći„ (Šekspir)

FRAJER I PO!

IMATI KITU

Imati kitu! Uspravnu, prosaranu venama, jaja puna sperme, dlakavu guzicu! To je moja fiks ideja. Kako izgleda kad је orgazam tecan? Kako je to ga [email protected]#$nog i vlaznog zabijes u mesnatu futrolu među zenskim nogama? U to bareno meso. Kako je to kada se ”razmišlja kurcem„, a ne glavom, ko sto je to mater govorila za starijeg brata...

Uvek sam gotiviо muskarce... Od dana kada su imali malu pišu pa kad su poceli da predamnom [email protected]#$ju, stenju, unjkaju... Gledaо sam ih i osecaо se jadno... Svo detinjstvo sam proveо s njima..Vise me i nisu smatrali za zensko. Biо sam frajer poput njih...Pivenisao, slusaо .ebackе price i samohvale, zvizdaо za nekim frendicama. Fudbal, pa automobili...Do 14. sam postao majstor za te stvari.

Onda su proradili ...eni hormoni...Ekipi je postalo jasno da ja ipak imam koku između nogu...Dopalo im se da nabacim sminku da navucem mrezaste carape (iste one koje su oni toboze cepali sa komsinica po haustorima)...Tražili su da se ponasam kao da me je zasvrbila pica.

Bilo mi je normalno da me po...u bas oni sa kojima sam odrastao. Šta ima normalnije od toga? Oni bi se ljutili da je bilo drugacije... I nije bio loše , sem sto vecina njih nije .ebavala ništa pre mene...Tako da su se ucili na meni...

Da budem jasan - bilo je to klasicno silovanje. A tako je i trebalo da bude. Mićo, moj prvi komsija, organizovao je karanje u svom stanu...Gledali su neki film o sadistima i motociklistima pa su hteli da probaju..Obavezno samaranje pa pljuvanje u lice, pa zahtevi da govorim šta ću i kako da im radim pa ono: skini se i baci carape...

Onda me ekipa drzala a Mića mi pustio krv pa tako u krug...Zamolio sam samo jednu cigaru za predah...Nema frke...Ta drugari smo!.. Smejali smo se u pauzi karanja..Govorio sam o sebi kao o njoj, u trecem licu...

Sto je ne .ebete u guzicu? Razvalite je!.. To sam predlozio...Bolilo je kasnije danima ko da sam britvu ugurao...Žene mogu da promene dusu i mozak coveka…Popisulje.

Gledao sam kako zavijaju ko vukovi dok su me mastrafili! Kasnije smo komentarisali...Onda je Mićo ustao, stao iznad mene i popiskio se. Svi smo se smejali... Rekoh: Ajde uslikajte me.. Da ima na šta da se [email protected]#$ i za spomenar... A i ja hoću jednu fotku. (Još je cuvam!)

IZVINI

N. je bio za mene sve. Kad je moj stari otkačio mater, burazera i malu fuficu (mene) stara je pocela da cisti haustore, da šije, da pegla po celi dan...Bila je dobra koka sa jakom guzom, dobrim nogarama...Zaskakivali su je gdje su stigli...Po noćikod nas je uvek bilo zabavno...

Onda je dosao N. Simpa frajer. Mirisao je na muski parfem. Prvi koji sam nanjusio. Davao mi je da čitam i gledam stvari koje deca bas i nisu gledala. Nosio me po sobi kad sam imao decije bolestine i zezancije..Stara je hrkala skrhana od umora..On nije radio, a imao je love. Ubrzo je i stara prestala da radi. Brat vise nije isao u skolu. Kuca je bila puna svega...

Imao sam obicaj da se nocu uvalim između stare i N. On je tada imao negde... paaa...nešto preko četiri banke. Sa 13 sam spustao glavu na njegovo rame...Kad bi zaspao prebacivao sam mu ruke oko sebe...Stavljao veliki topli dlan na stomak...Pred zoru, iznio bi me u drugu sobu i vratio se staroj.Onda sam slusao skripu kreveta...Onda sam vremenom stajao pred vratima pa sam poceo da virim kroz kljucaonicu...

Mater je posle toga uvek bila dobro raspoložena... Jadnica jadna, nesposobna da zadrzi ijednog frajera kraj sebe, čak i rođenog muza koji je napumpao. Vecna sluzavka...Imala je sada N. Tipa i po! To sam shvatio i sa ovim orahom u glavi. .Ebi se stara! Daj i meni da budem dobro. Bar malo. (Nisam o tome ništa ni zucnuo ekipi, naravno)

Nemam pojma kako se to sve desilo, ali ni danas mi nije zao!... Bilo je to najvazniji dan u mom zivotu. Jedno popodne legao sam kod N. dok je dremao. (Trebali smo da idemo na utakmicu. Volio me vise od mog burazera i uvek me smatrao za sebi ravnog. ”Ti si, curice, vece musko od brata„ - reko je i udario mi cvoku od dragosti)...

Uvukao sam njegov dugi, zuljeviti srednji prst sebi u gacice...Prosto da vidim kako to frajeri rade pišuljama! Dok sam se vozao po njegovom prstencu i dok mi je stomak radio i krcao ko mesalica za beton, on je, kao, spavao.. Da li je folirao ili ne? Koga briga danas!

Onda je stara usla i napravila takvo sranje da me je N. da bi se opravdao namlatio ko vola u kupusu... Kurvo mala!! - vikala je. Plakala i pljuvala po meni...Oderi je od batina ili ću ja da je zagazim - kezila se ko da sam joj dusman.

N. me odvukao u klozet, zavezao mi ruke i skinuo kaiš (veliki sa kopcom): ”Izvini, malena, mora se, jebiga„ - sapnuo je i ubio boga u meni...Dok su krv i znoj curili s mene i dok sam čučao između klozetske solje i zida sa krpom u ustima i modar (nisam plakao, ne bih ni da me zivog odrao) oni su se ...avali na istom onom krevetu gdje sam ja probao da se malo poigram pre toga.

Ali, nije mi bilo krivo. Muskarac bira koju će da ...e i sa kojom će da živi. Ja sam to shvatio još davno, a sada sam samo bolje razumio. [email protected]#$ daje sigurnost. Mnogo vise mogućnosti. Moc. Definitivno ne želim da budem koka.

Kada mi je dozvoljeno da se okupam i namazem po telu da bih kako tako mogao da odem u skolu, stara me pozvala i rekla: Dalje ruke od N. Pozalices sto sam te rodila, kurvestijo!..

Mama - rekoh iz dubine srca, ja ne želim da .ebem njega, ne brini! Ja bih da .ebem nešto cmizdravo i jadno poput tebe.

SKOLSKI DANI

Onda je murija odvela N. Usli, pretresli i - cao! Stara je ubrzo nastavila da radi po haustorima pa je sve redje dolazila, a onda je presla kod nekog Kruuške. Navodno da radi za sankom i po sobama. Buraz je odjahao preko grane a ja sam sa ekipom dovodio mlade koke na defloraciju. Bili su to pravi rituali. Napijes, oblizes pa povalis...Muzika je razvaljivala. Sinan, Ceca, Stoja...Bilo je i nekog tehna.

Onda je dosla ekipa socijalnih radnika i smestila me u internat. Kao tu ću da živim i ucim i šta ti ja znam...I jesam dve godine. Ali nit sam šta zavrsio nit mi je bilo važno..Moj drug Mico, koji me sa drustvom onomad oducio od zelje da budem pica, radio je za istog onog Kruusku za kog je radila i moja stara. Nabavljao mu robu, cure...Meni je dao da radim na skupljanju love od devojcura, jer neke vole da sakriju pare.. i tako.. Pravi posao!

Sacekam da odradi musteriju. ”Izbroj - da vidim„...Jedna crvenokosa probala da mi odigra na ”zensku solidarnost„, kao trudna je... Odma sam joj .ebo mater. Stos u glavu, pa direkt u nosinu...Nosila je kopce posle danima...

Lično - nije me svrbila pica... Mada sam citao da je to neminovno. Uciteljica je srala nešto kao: ”To je pitanje biologije„...Ali meni ništa... Kad sam zastekao nešto love, otisao sam kod nekog doktora u Dom zdravlja.

Šta je - pita….Tako i tako... Oćeš da menjas pol?!.. Hoću! Kolko kosta i znaš li koga da to radi? ...Bio je to neki mladji doco. Valjao se od smeha...Kreten!!!!

Namolio sam Micu da mu .ebemo mater…Sacekali smo ga posle posla. Mico ga je sa ekipom iscipelario, a ja sam onda čučno i popišao se po idiotu.

I tako, bio sam musko, ali mi je nedostajao [email protected]#$ u gacama! Obilazio sam neke radnje sa pomagalima. Ono - kita od plastike pa je ko balon vezes oko tela i, kao, karas...Dovodio sam neke cure...Jedna me pitala - šta će mi to.. Kaže: skini pa da se polizemo ko prave zenske!?

Ugurao sam joj glavu u VC solju i zabio joj plastenka u dupe da joj se zacrnilo pred ocima...

JASTUK

Onda se vratio N. Onako kako je i otisao...Iznenada. Lezao u zatvoru nekoliko godina...Ista faca samo istetoviran svuda. I po jajima! (Pokazao mi kad smo se zapili dok smo cekali neke zenske)...Smestio sam ga u svoj sobicak. Dugujem mu to. Uvek je bio tip na svom mestu. I kad me namlatio - namlatio me ko pravog muskarca. Bez milosti. To cenim.

Usao je u posao sa Mićom. Radili smo prostituciju, a onda i neke tablete, pa prah itd...Čuo sam da je stara otisla za burazom u Švicu..Zapravo, fasovala neku bolestinu.Svi joj zubi poispadali. Tražila me da se pozdravi. Rekoh Mići: ”Reci joj da ne treba. Suvise je ruzna sada, pa ne bih da se istraumiram!„. Mićo je kasnije pricao da je karao za sretan put.

Radilo se bogami... I zaradilo nešto, mada je Kruuško kupio kajmak. N. je dovodio neke pice. Ja, ko svaki pravi drug, odem u kino ili neki bircuz dok ih ne odradi...Kad se vratim, ako je neka ostala, kaže mi: ”De je odvali!„ Onda joj uguram prste, jezik, plastenka...Ništa ne osecam! Podivljam od bjesa, a zensku boli! I tako se ispraznim...

Jedne mi bilo zao. Iz neke selendre..Mladja od mene. Sve kuka: ”Nisam vidila [email protected]#$ do danas, a sad me .ebe ko stigne!„ Dao sam joj cigar. Pricala mi da je pobegla od stare, od kuce...Ma, dao sam joj onda celu kutiju!

Jednu noc posle orgija, zapili se...Pred zoru se skinem (Spavam bez pižame. Video sam da to radi D.)...Odjednom, neko mi stavio ruku na usta?! Otimam se i dobijem takav stos u bradu da se obeznanim...Pogledam, kao ono N! Vezao mi ruke, ko onda kad nas je stara zatekla...

Kaže: ”Suzdržavo sam se mesecima, ali si dobra koka, ...es mi sve ako nisi„!.. I opali me skot?! Rezao sam, vristao, nogetao se, ...ao mu sve zivo - porod, okot, onog ko ga je napravio...Svrsio po meni, po licu, sisama...

Onda me ljubnu i rece: Izvini, malena, digo mi se. Ništa lično. Placam turu pica sutra...Posle podrignu, odveza me i ode da spava...

Sedio sam celu noć.Pipao sise, guzove, gurao prste u picu. Ne mogu iz ove koze...Ugasim pikavac na levoj sisari. Boli ko ludo. E .ebo me onaj ko me napravi!

Napijem se vode. Ispijem celu flasu...Onda je opet napunim i odem do N. Gledam ga kako hrce… Tresnem ga po glavi - ode flasa u tri pizde materine. On vrisnu, a ja ga stolicom nalemam. Lupao sam dok se mrdao...

Onda sednem kraj njega i kažem mu (čujem dise kroz slomljen nos): ”Sto me ne...a kad sam ja hteo? Ti si jedini frajer kome bi dao dobrovoljno.. I bio tvoja popisulja i radjao ti kuronje. Nego me sad ...es u mozak! Sad, kad sam skupio lovu da namestim [email protected]#$ kako treba!

On kukinja kroz razvaljena usta: „ Neću nikom reč majke mi..”
Gledam ga crvenog od krvi. Svidja mi se još ...o sliku svoju! I zato mu neću oprostiti. Nema teorije!... Nećeš reci nikom i da hoćeš! - sikcem. Nabacim mu jastuk na glavu i sednem. I tako do jutra. Upisao sam se po jastuku od muke...

91260

Rekoh drotovima da me N. silovao pa sam morao da ga „oladim”...Ispade da moram odlezat pet godina, ali, kao, pustice me upola roka ako budem dobar. Platio bi nekog da me brani. Ali, rekose da mi je nestala lova (Mićo maznuo psujem mu sve zivo i mrtvo)... Tražio sam da me prebace u odeljenje sa muskarcima. Upravnik zatvora gleda me ko ludaka: Šta ćeš tamo kretenuso? Ne može se mešati musko i zensko!

Rekoh mu: Ko je zensko?! Nemoj da te zgazim!!!!! Dobices pice, ali da mi namestis da bar dva puta sedmicno izadjem u muski dio zatvora...On pobalavio, kaže: Daj mi odmah koke!...

Ja da ti dam, sunce ti zarko!!?? Ma biraj ribu iz zenskog odjeljenja i ima da ti je dovedem. Tante za tante! ... Dobro, kaže stari prdonja, ali prvo da psujem tebe. Bas tebe...

I tako sam naucio da koristim telo...Jer, .ebo je nju, a ne mene. Maminu cmizdrulju, pickicu izdajnika N, kurvu Mićine druzine, .ebo je zatvorski broj 91260...A ja sam gledao sa strane i gladio (zamišljeni) [email protected]#$...

Ah, kako će biti lepo kad ja dodjem na red!

/Crna zbirka/
Emili
10. april 2019. u 23.38
Umalo se zbog Sekspira ubih. Tita mi.
MC_
(Bihilist)
11. april 2019. u 04.41
dobre price, podsecaju na bukovskog
niger
15. april 2019. u 07.53
Velike teme za bele ljude. Za crne - to je svakodnevna stvar.
Lepo da se uopste nešto cita... Još.
niger
15. april 2019. u 07.54
Emili je ...veoma.
dzoinjegovasenka
16. april 2019. u 03.30
Crno da crnje ne može biti. Odličan predlozak za film.Samo puno cenzurisanih reci, a one nisu ovde visak.Tema ljudi koji žele da menjaju pol nije česta. Brutalno napisano. Verujem da autor nema taj problem?
Qubic
16. april 2019. u 06.31
Na kom ste vi drogama
njezna_zverka
(manitanje)
26. april 2019. u 08.24
steta zbog censure ali jako zanimljivo..I neobično.
mnogo mi se dopalo!
niger
26. april 2019. u 10.40
Tamo gde je cenzura, sopunite mastom!

:))

neka se cita samo!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.