Diskusije : Književnost

 Komentar
Šta vredi za procitati?
dzoinjegovasenka
11. maj 2017. u 10.31
Procitao sam ovde malo vise tekstova, pesama, prica, pa i jedan roman. Sve one koje vidim da se ovde javljaju..Ima li još nekih tekstova i nikova koje vredi procitati posto, jednostavno, nemam vremena da ih sam tražim? Šta biste mi preporucili? Pitam sve one koji navracuju ovde duže. Hvala, unapred.
lucky_luke
(Genije)
11. maj 2017. u 11.49
hmmm...

evo ti link za moj blog: http://politickasatira.blog.rs/blog/politickasatira

sada... koliko (ne)vrijedi ili vrijedi je već diskutabilno i mišljenja se razlikuju. na nekim sajtovima sam dobrodosao. na nekim, poput ovoga, sam (bio) blokiran i sve sto sam napisao mi je obrisano. na bureku recimo moji satiricni tekstovi (ako je vjerovati cifri pored) imaju preko 13K citanja. na blogu su mi razliciti djelovi otvarani par stotina pa i do 2000 puta. eoktronska knjiga preko 3700. na srpskom kulturnom klubu imam redovnu kolumnu. znam da se mnogima svidja, mnogima ne. znaci ako želiš pogledaj, na sopstveni rizik.
damijan
(primenjeni matematicar)
11. maj 2017. u 12.35
To je dobro pitanje Dzo!
U ovu kafanu,odavno ne svracaju neki ljudi, koji su po njenim stolovima urazali dubok trag. Od kojih sam ucio i podelio mnogo lepih trenutaka i fajronata u can zore... živeci taj virtuelni zivot često intenzivnije od realnog... Rizikujuci da ću zaboraviti nekog, ja ću smonenuti(hronoloski) samo neke...

DZO MOLER, JAZZ, SHIRLI, THUMBELINA, CHIC LORIMER, KUNSTLERIN, ROXANNE...
dzoinjegovasenka
11. maj 2017. u 16.12
Zahvaljujem, ali gde su tekstovi? ne mogu ih naći...Ima li nekih novijih, a da postoje tekstovi? Volim nešto originalno, stilski posebno.
niger
23. maj 2017. u 06.33
neću da budem skroman.

procitaj me. svu crnu astrologiju.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.