Diskusije : Psihologija

 Komentar
Auh!
najtmer
(nije covjek sto misli, vec sto)
11. septembar 2015. u 17.16
šta ostade od ONAKVOG foruma tztztz..
oglasih se jednom negde ocekujuci ciku i vrsisku, a sad nešto mislim - i bolje da budem neko novi. pitanje je i koliko sam uopste ona stara...
ako vam zvucim depresivno vaerate se, samo mi je dosadno a nekada sam se ovde sjajno zabavljala... a i da se odmorite malo od ove Snezane Stojanovski.
najtmer
(nije covjek sto misli, vec sto)
11. septembar 2015. u 17.17
ima li ovde 'edit' hm...
labudica
(EKV)
11. septembar 2015. u 17.45
Evo ima već par mjeseci kako se piše samo to šta se desilo s ove psihologije, to je bas veliko cudo sto je iz onako žive atmosfere sve već dugo samo harmonija :) Malo malo pa tema o tome.

Sad da se vrate svi oni prošli diskutanti sto su bili jako živi, tj. svadjalacki nastrojeni (kao sto sam bila i ja), ja se ne bi vise ni s kim posvadjala.U ono vrijeme sam ja imala neke svoje teske momente, tj. nisam podnosila biti sama,a i bilo je teško preboliti neku staru ljubav. Tek kad sam se zaljubila u muza prije 4 godine, prebolila sam staru ljubav. :) Imala sam puno razloga biti frustrirana i ovde pisati. :) Onda stres sa faksa sam ovde nekako izbacivala. Vise nema stres samo poso, al u njemu bar uzivam (dobro nekad bude i tu stresa al podnosljivo je).
BjelaCoKoLaDa
24. septembar 2015. u 08.10
ma tu su oni :P

jojj jedva se sjeti koja mi je lozinka shiisshhhh
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.