Diskusije : Psihologija

 Komentar
Homoseksualizam na Balkanu
ghb
(pravda i istina)
28. septembar 2014. u 17.30
evo jedne teme koja bi vam se mogla učiniti interesantna. razgovarajuci sa nekim zenskim osobama u zadnje vrijeme vidim da su zdusno za paradu „ponosa” ( ne razumijem po kom osnovu se to može zvati ponosom, nwo patka kao i obično). sa druge strane vecina muskaraca je apsolutno protiv parade. vecina tih zenskih osoba koje bi da setaju imaju neke svoje prijatelje pedere, posebno ove naše sto žive po zapadu. i one se kunu u te svoje pedere koji su „najbolji i brizni prijatelji”. takođe je fakat da je vecina tih žena sama, da su obično bile odbacene u nekom trenutku od svog partnera i sigurno da imaju nekih problema sa muskim rodom. i tako im ovi pederi dodju ko neki surogat za pravog muskarca u zivotu, znaju da ih pederi neće „zaskakati” pa su sa te strane sigurne, a pederima opet treba afirmacija u okolini pa im dobro dodje druzenje sa tim našim Balkankama. šta mislite drzi li ova teorija vodu. inače covjek koji je apsolutno raskirinkao lgbt ideologiju u savremenom dobu kao orudje kapitalizma i način razaranja porodice kao osnovne jedinice zdravog drustva je Duci Simonovic, procitajte odličan tekst

http://tinyurl.com/o5h32y6

http://ljubodragsimonovic.wordpress.com/2011/11/08/ljubodrag-simonovic-duci-homoseksua lnost/
Adonis
29. septembar 2014. u 17.31
Bezveze...
Kao da to ima nekog značaja. A da nema seksualnosti, šta bi bio smisao zivota?
Traže se uvek nekakva logicna objašnjenja i kosmicki razlozi za jednu takvu banalnost koja nije uopste vredna pomena.
Ko trlja cije polne organe?
Homoseksualnost je prisutna kod svih (Apsolutno S V I H )sisara od kad je sveta i veka.
Tako je priroda htela.
Takav se rodis i to ti je sto ti je.
Kraj price.
Možda im jednog dana (mada cisto sumnjam)budes zahvalan sto živis u svetu koji je najvecim delom zahvaljujuci njima, dobio puno na humanosti estetizmu i umetnosti.
Inače bi ceo zivot nosio samo vojnicke gace i živeo u bunkeru.
madambaterflaj
30. septembar 2014. u 05.20
interesantno...

nego, kako ova tvoja teorija objašnjava podrsku gejevima od strane, recimo, heteroseksualnih žena koje su savrseno srećne u ljubavi, i ne bi se moglo reći da su bile odbacivane od strane muskaraca u proslosti, m?

verovatno to nisu 'Balkanke' ili...sam nešto propustila? I ko su Balkanke, da?

i, zapravo je glavno pitanje - zašto tebi smetaju gejevi? Jesu te maltretirali sto si hetero (recimo), ili te, sakloni boze, zlostavljali, pu-pu...

mislim, eto, radi pravde i istine, ako te ne mrzi da elaboriras...
crncuga
03. oktobar 2014. u 02.42

Svako trazi ravnotezu svoje muske i zenske strane. Tako i doticne dame.

Hormoni crnkinja uvek su na tankoj liniji pa imamo specijalne tretmane da ih vratimo u ravnotezu.

Bele žene vise se odaju lezbijstvu. Koje strogo cuvaju pod kljucem. Lično, nikad nisam bio ljubomoran na zensku koja je ponekad osvanula u krevetu prijateljice. Ako sam nešto zalio, to je bilo zato što me nisu pozvale.

Ne smatram to prevarom. To je zenska prisnost kao predah za zivot u muskim svetu, gde ih cekaju gladni i često neuviđavani vukovi.
pamina
03. oktobar 2014. u 04.08
Odbačene žene biraju pedere za frendove ???
Ili možda odbačene i frustrirane žene gaje neprijateljska osećanja prema njima jer ih je lako mrziti???
Pederi kao oružje kapitalizma ???
I jedno i drugo i treće su generalizacije i nemaju veze sa psihologijom već samo sa načinom na koji ti doživljavaš svet oko sebe.
madambaterflaj
03. oktobar 2014. u 04.33
ma, zalutao sa Politike...
cubensis
(hmm)
03. oktobar 2014. u 16.18
crncugo, lepo razmišljas.
barabarela
05. oktobar 2014. u 04.32
'Homoseksualnost je prisutna kod svih (Apsolutno S V I H )sisara od kad je sveta i veka. '

Zivotinje koje se i upuste u takav spolni odnos nikada nisu serijski homosexualci već to urade jednom a kasnije sve s suprotnim polom, tako da se ne može ni govoriti o homosexualnosti već samo o nekom slučajnom cinu.
Kada neki hipoteticni vol sexualno opsti s drugim mi ne možemo tvrditi da je to zato što ga privlace muski jer da je tako on bi samo s njima opstio, a takav slučaj mislim da nije zabiljezen ni u najlascivnijoj homo propagandnoj litetraturi.

Inače, kada sam jednom pricala s majkom na ovu temu ona mi rece da nikada nije bila svjedok sexualnom cinu zivotinja istog pola, a ona je odrasla uz krave,ovce,svinje, koze, magarce (psi,macke ,kokoske..).Takođe ja kada sam isla kod babe na selo nisam nikada vidjela ništa takvo, ni tamo ni nigdje drugo.

Kada je riječ o homosexualnosti kod ljudi, pretpostavljam da je mnogo rjeda pojava u primitivnim drustvima (domoroci) nego u civilizovanim drustvima gdje su ljudi visegeneracijski otudjeni od prirode.

Drustva koja su vise u dosluhu s prirodom (domoroci ,seljaci)su 'vise' hetero-normativna, kao i zivotinjska.
Adrijana-
30. oktobar 2014. u 15.24
„Drustva koja su vise u dosluhu s prirodom (domoroci ,seljaci)su 'vise' hetero-normativna, kao i zivotinjska. ”

Gore navedena drustva tj njihovi pojedinci će radije imati snosaj sa zivotinjama (valjda zbog te prisnosti :) , nego sa pripadnikom ljudske vrste istog spola:)
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
01. novembar 2014. u 04.57
Ko o čemu adrijana o..
cubensis
(hmm)
02. novembar 2014. u 00.55
nije u redu sto si u zadatku izostavio i nas, koji smo biseksualni na balkanu. ua, diskriminacija!
hm!
inače, ja o ovoj zanimljivoj temi(ubilo se sto je zanimljiva), kažem sledeće : https://www.youtube.com/watch?v=u1ZB_rGFyeU
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.