Diskusije : Filosofija

 Komentar
Freedom fighters
Qlex
(HAKUNA MATATA)
06. oktobar 2020. u 18.35
Dovla, pogledah konacno El Greko, lep film. Hvala na preporuci!
Dovla1
08. oktobar 2020. u 12.13
Ja nisam preporucio ti taj film jer ga ni ja nisam gledao. Ako ima sa srpskim prevodom onda bih pogledao. Znam da je snimljen i da je muziku za njega radio Vangelis. On inače i ima jedan ili dva albuma koji se i zovu El Greco.

https://www.youtube.com/watch?v=19Lwf_Ny8bw

Samo sam pisao da od popularne muzike je bolje slusati Vangelisa nego druge svastarije.
Slike El Greka sam gledao u Madridu. Ti stari slikari su mi zanimljivi jer me nekako direktno vode u prošle vekove.
Ja inače živim dosta u proslosti, sto svakako nije bas mudro. Verovatno da emotivni i depresivni ljudi vise žive u proslosti a materijalisti i puni straha oni gledaju previse u buducnost.
Covek treba da živi i razmišlja samo u sadasnjosti. Secanje na prošle dane vodi u tugu i zal za prošlim vremenima a buducnost tera coveka na alavost, na brige šta će sutra imati.
Vangelis je radio muziku za mnoge filmove. jedan od poznatijih je i film 1492

https://www.youtube.com/watch?v=26dlYEzOtog

Nemam nešto zelju da gledam taj film jer osecam da je to americko djubre puno laži i prekrajanja istorije. Inače zvanicna istorija oko Kolumba i otkrica Amerike je puna laži o starosedeocima,dakle o Indijancima, Majama, Inkama i Astecima. Zapadne sile su pobile te narode, razorile im i otele domovinu,i da zlo bude vece još i laznu istoriju prenose u vezi tih naroda.Zapadne države su vojno unistile Ameriku a katolicka crkva je poslala misionare da uniste i dušu tim narodima.
Qlex
(HAKUNA MATATA)
08. oktobar 2020. u 12.55
Jednog dana će mi ovde reći verovatno da mi nisu preporučili na Diskusijama ni onog guzerana Georga.
Dovla1
08. oktobar 2020. u 13.10
Tebi će svako da preporuci neke guzerane jer to su tvoji ljudi.
Qlex
(HAKUNA MATATA)
09. oktobar 2020. u 00.19
Dodji u Milutina Milankovica 58
da ti polomim pickumajmune usrani
Qlex
(HAKUNA MATATA)
09. oktobar 2020. u 00.35
Muda labudova
Dovla1
10. oktobar 2020. u 01.45
Takvim ponasanjem dokazujes da jesi homoseksualac.Meni može bilo ko reći da sam peder,u šali ili ozbiljno,ali ja se ne bih ljutio jer ja znam ko sam,znam da nisam guzeran.
Ocigledno da ti nemas iskustva u nekim ozbiljnim sukobima sa ljudima. Da imaš ne bi se glupirao tako.Ja nisam krimos i nisam neko ko olako ulazi u fizicke sukobe, ali ja sam 20 godina na ulici.
Zar mislis da ja gubim vreme sa takvim budalama kao ti,pa ja na ulici srećem mnogo ozbiljnije likove od tebe. Pa sam i imao iskustva sa takvima koji misle da bi mogli da me prebiju. Ja da bih to izbegao,ako sam bas primoran, dignem to na jedan visi nivo. Tako bi i sa tobom uradio ako bih morao. Stavio bih ti noz pod grlo, pa da vidim koliko bi ti onda bio hrabar kad osetis da ti je zivot ugrozen. Ja sam to već radio i znam da se tako najbrze resava problem sa takvima. Pa ti rizikuj, razmišljaj dal ja blefiram ili ću zaista jednim potezom da ti pustim krv. Bolje stavi pamet u glavu i ne glupiraj se nepotrebno.
Ja sam ove godine jednom liku koji kao deluje opasno, rekao u lice,ne preko tastature, da mi se više ne obraca, da prekidam sa njim sve odnose jer smatram da je homic.U oci sam mu to rekao a mladji je od mene, veci i verovatno fizicki jači od mene. A onaj kome sam pre neku godinu stavio noz pod grlo, nije bio gay već smo imali sukob zbog para, dugovao mi je novac ,pa da vidis kako je vratio pare kad sam potegao noz na njega. Za vas sitne ribe je noz dovoljan, ne treba pistolj.
Savladaj svoju sujetu i komplekse, jer ti da zaista hoćeš mene da nadjes, lako bi me pronasao a ne bi pretio ovde na forumu praznom puskom.
Qlex
(HAKUNA MATATA)
10. oktobar 2020. u 17.24
Ne znaš kako sebi da dizes adrenalin zbog...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.