Diskusije : Sarajevo

 Komentar
Miro Lazović valiki lazov
vagabund
(lutalica)
09. jun 2015. u 13.23
„Član predsjedništva Socijaldemkratske partije (SDP) BiH Miro Lazović izjavio je da je ”Milorad Dodik požurio u Beograd da studentima predoči svoju istinu o veličanstvenom dočeku Pape u Sarajevu, iako se pozitivna iskustva i emocije još nisu ni stišale„.

- Taj svjetski događaj on naziva farsom i lakrdijom. Umjesto da izvuče pozitivne pouke iz te posjete i da se izdigne iz nedavne tragične prošlosti, on se bavi prebrojavanjem i bojom krvnih zrnaca građana Sarajeva - kaže Lazović.

Podcratava da je tačno da u današnjem Sarajevu nema predratnog broja Srba, navodeći da je isto tako tačno da su krivci za odlazak Srba iz Sarajeva sadašnji haški optuženici, od kojih su neki redovni gosti u Dodikovom kabinetu u Banjoj Luci. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/181882/lazovic-krivci-za-odlazak-srba-iz-sarajeva-su-sadasnji-haski-optuzenici-ko... cuje-u-banjoj-luci#sthash.90uxSmVm.dpuf”

Miro Lazović ni reći da kaže o krivici Alije, Bakira,Lazovića, Sefera, Cace, Juke, Cele i mnogih sitnih predstavnika Sarajevskog balijskog olosa. Ni reci o krivici zašto se Srbi ne vracaju na svoje.
Pa Lazovicu zgadili ste se tim Sarajevskim Srbima i muslimani i tebi slični.
Zgadiki ste se tim Srbima i otisli su zbog tebi sličnih i zbog Alije, Bakira, Sefera, Cace, Juke, Cele i mnogih sitnih predstavnika Sarajevskog balijskog olosa. Dokad će te vise da lazete i krivite druge za ono sto ste radili.
C_A_B_O
10. jun 2015. u 07.23
Mirsad Lazovic NIJE ni rođenom bratu htio pomoći kad vogosca pade poslije Daytona,što se iko danas cudi.IZDAJNIK poslije izdaje samo produbljuje govnovod kojim se napaja iz SDA centrale
CPHA
(Чувари ћирилице)
10. jun 2015. u 16.48
Мислиш да нема још таквих, млађих од Лазовића који послије свега шта се десило, испољавају демагогију ала Миро...
C_A_B_O
10. jun 2015. u 17.29
IMA sele mila MNOGOc :-)

Sto obraza ni DUHA nemase 91-95 a oni sto im OCEVI nemase nemaju ni OTACA!

VIDIM da si MLADA i CESTITA..no ZLO vlada smrdajevom!

Biraj OCA svoje djece !

Zdravog i CESTITOG!

I ne smij se na moje starozavjetne komentare!

NISAM ni CIST ni DOBAR al' ZNAM šta je ZLO!

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.