Diskusije : Speaker's corner

Diskusija je deaktivirana na neodređeno vreme.
 Komentar
Madonu drzi staro suntavilo
aurorawallmart
(Professor)
02. februar 2010. u 09.31
februar 2010. u 15.03
Kraljica popa i brazilski maneken više nisu zajedno, a razlog raskida je tipično Madonin - ponestalo im je tema za razgovor!

Madona (51) i Hesus Luz (23) bili su u vezi godinu dana, ali to nisu javno priznali. Međutim, prijatelji bliski slavnom paru tvrdili su suprtno i kažu „da je pravo čudo što je Madona sa Hesusom bila ovoliko dugo”.

„Problem u ovoj vezi je više nego očit, on je premlad za nju i samo je bilo pitanje trenutka kada će ta veza pući. Iako je veoma pažljiv i pametan dečko, njih dvoje imaju totalno drugačije poglede na život”, rekao je neimenovani Madonin prijatelj.

Isti izvor kaže da su oboje od ove veze imali i koristi, ali da je sve to sada postalo previše.

„Madona mi je rekla: ´Bežali smo od tema o kojima moramo razgovarati i to nas je sve više pritiskalo i na kraju je puklo. Zajednička nam je jedino Kabala´ ”.

Drugi izvor kaže da je Madona „mekog srca” i da je shvatila da će ukoliko nastavi vezu sa Hesusom to biti samo na njegovu šetetu.

„On se zaista zaljubio u nju, on je voli, ali ona je shvatila da ta ljubav ne može opstati upravo zbog razlike u godinama”.

Međutim, ono što njen prijatelj nije želeo da komentariše je da se kraljica popa ponovo vratila svom bivšem dečku, ragbisti Aleksu Rodrigezu (34) sa kojim se smuvala i pre razvoda od slavnog britanskog režisera Gaja Ričija. (Mondo)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.