Diskusije : Biznis

 Komentar
Amazon Cosmetics - Poslovna mogućnost
zeraprinc
03. avgust 2014. u 09.50
Hiljade ljudi iskoristilo je poslovnu mogućnost koju nudi Amazon Cosmetics. Uspeh zavisi od energije i vremena koje Član ulaže, kao i od veličine i produktivnosti izgrađene Mreže. Članovi Mreže mogu sa minimalnim ulaganjem i bez rizika, u srazmeri sa uloženim vremenom i energijom, da ostvare značajan prihod.

Amazon Cosmetics je linija parfema koji se prave u Srbiji po francuskoj tehnologiji. Osnovna supstanca-fragransa dobija se iz Francuske, a parfemi se pakuju u italijansku atraktivnu ambalažu od 15 i 50 ml i odlikuju se visokim kvalitetom i dugim trajanjem.

Postanite nezavisni saradnik Amazon Cosmetics-a. Zarada 25-35% razlika u ceni + ostvarena dobit po marketing planu; a, takođe, možete zaraditi: laptop, auto, stan, ranč i naslednu penziju u neto iznosu od 1.000 € mesečno u trajanju od 20 godina. Postavljanje Vaših kontakt podataka kao distributera za Vaše mesto na našem sajtu.

http://parfemi-srb.com/index.php/zaradite-saradujuci-sa-amazon-cosmetics
BasharTeg
19. septembar 2014. u 07.03

Znači, još jedna MLM šema... Uloži x evra, kupi nešto, pa smaraj prijatelje i rođake da kupe nešto od preskupih a loših stvari.

I onda kupiš ranč od toga ;)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.