Diskusije : Roditelji

 Komentar
Unschooling
zg7666
03. oktobar 2012. u 08.19
http://unschoolers.org/

http://unschoolers.org/what-is-unschooling/description-of-unschooling/

http://daynamartin. com/

„Daina Martin inspiriše duže od jedne decenije, dijeleći svoje iskustvo putem naklonog roditeljstva i Unschooling procesa. Autor, ”Radical Unschooling: A Revolution Has Begun„ i najnovije: ”Sexy Birth„. Ona je bila prikazana na Dr. Phil, CNN, Nightline, and Fox News nekoliko puta. Ona je čak korišćena kao informativni resurs za Unschooling priču na Discovery Channel-u, The Today Show i Our America - OWN Network. Ona putuje svijetom kao ”UnNanny„ i govornik na velikim konferencijama širom sveta.
Kao unschooling roditelji, autori, i zagovornici, Dejna i njen muž Džo se pojavljuju u intervjuima na stotine lokalnih, regionalnih i međunarodnih televizijskih i radio emisija oko Radikalnog Unschooling procesa u poslednjih nekoliko godina.

Radikalni Unschooling je evolucija našeg razumjevanje o učenju i pravima i poštovanju djece. Mi smo na pragu promena i mnogi ljudi su u potrazi za alternativama tradicionalnom modelu školovanja. Sa Unschooling procesom mijenjamo prioritete. Mi uzimamo nazad našu slobodu i stavljamo sreću, povezanost i porodicu na prvo mjesto!” - Dejna Martin

http://daynamartin.com/unschooling-videos/what-is-unschooling/ - What is Unschooling?

Sajtovi koji su inspirisali i koji su inspirisani Dejnom Martin:

www.unschoolers.org
The Natural Child Project
Alfie Kohn’s Website
Pat Faregna’s Website
Home Education Magazine
Australian Unschooling Conference
www.rethinkingeverything.com
www.unschooling.com
Mothering Magazine
Life Learning Magazine
La Leche League
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.