Diskusije : Roditelji

 Komentar
Porodični šoping?
enia33
(Tenis)
26. mart 2012. u 04.14
Porodični šoping? Šta vam je prva misao? Stres, pa da! Trćni centar? Gužva, deca nervozna. Visoke cene. Prodavnice? Parking? „Pauk”! Deca nervozna. Muž odustaje, seda da pije kafu, a gde je kafa tu je i pivo, ako se zadržite možda i dva, tri piva...
Pančevo je pre godinu dana dobilo Retail park. Koliko kapiram, razlika između Retail parka i šoping centra je što je park - na otvorenom. znači, besplatan parking. znači, manja renta za lokale. Znai, niža cena robe koja se prodaje. Znači, igralite za decu. zimus - klizalište. Znači restorani, sve sa baštom, sve prilagođeno porodicama. A i Beorađanima je vidim lkaše da dođu na ovu stranu, nego da se kroz ceo centar probijaju do Ušća, recimo. Mislim na Beograšane iz Krnjače, Palilula, Karaburma...
Koliko čujem, 5. maja se otvra i drugi deo. Biće još svetskih brendova i odmah posle Bgd, dobijamo C&A, a JYSK imamo pre glavnog grada!
A gde vi najrađe kupujete?
enia33
(Tenis)
27. mart 2012. u 18.25
Nove vesti iz Pančeva: povodom otvaranja ovog Retail parka imaće koncert Jelena Tomašević! Još lepša i još bolja nakon što je postala mama. Biće ovo njen come back nakon što je postala g-đa Bosiljčić! Od 20 sati, Pančevo, 5. maj, subota, AVIV Retail Park. Samo pitate gde je anselje Tesla.
LeaDiKaprio
(shumska)
29. mart 2012. u 02.49
U soping idem sama. Nikad sa muzem ili decom. Nema potrebe. Sa njima idem samo ako treba nešto da im se kupi a da moraju da probaju. I to obično ja proverim šta bi kupila a zatim ih dovedem da probaju. Nikakvo banzanje po radnjama ne dolazi u obzir. Dosadi i malim i velikim za 10-15 minuta, onda bi se svadjali, međusobno se potuku, pocinje dreka i nervoza.

A najgore mi je kad mi kažu „ti mama volis da ides u soping”. Tad bi ih zadavila golim rukama.
enia33
(Tenis)
29. mart 2012. u 03.48
E zato su šoping parkovi ili retail parkovi bolji od tržnih centara. Definitivno smanjuju nervozu, mrtva sam ozbiljna. Mene ono po šoping centrima učini nervoznom. Onolika ponuda, ljudi... ljudi koji se oblače (posebno devojke) kao da idu na svadbu rođake u Šišmanovcima. Užas. Ovde je ležerica.
Za Uskrs kitimo Novogodišnju jelku uskršnjim jajima ; )
Biće to u subotu, 7. aprla.
LeaDiKaprio
(shumska)
30. mart 2012. u 06.52
To ti je tako u Srbiji, brale.

Na zapadu ne mora da znači da je tako. Ovde u Sidneju oblacenje za soping je neobavezno, lagano, sportski.
enia33
(Tenis)
31. mart 2012. u 05.42
Pozdrav Sidneju. Bila sam prošlog decembra. Popela se na most sa sve onom opremom koju dele!!! DIVAN GRAD!
Pa to ti kažem. Ovde se oblače za IZLAZAK u šoping centar. Da ne veruješ! Zato mi se više sviđa koncepcija Tržnog centra-PARKA, nego Tržnog centra zatvorenog tipa.
Kada je nedaleko od Beograda otvorena prva OMW benzinska pumpa, nakon sankcija, mladi iz okolnih sela su tamo IZLAZILI kao u diskoteku ili kafić. Znaš u one restorane u sastavu benzinskih pumpi!!! Da ne verujesš ; )))

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.