Diskusije : Navijači

 Komentar
MIJATOVIĆ: Šta to vredi što Partizan pobedi derbi?
Odesa
(надежда, вера и л)
31. oktobar 2020. u 05.59
MIJATOVIĆ: Šta to vredi što Partizan pobedi derbi? Moja generacija je pobedila Zvezdu, ali je ona bila šampion Evrope!

Nije dobra situacija u Partizanu, a kada je tako odmah se zove legendarni Predrag Mijatović. Nekadašnji fudbaler crno-belih, Valensije i Real Madrida je ponovio da pomno prati dešavanja u Humskoj, ali da je daleko od Srbije da bi mougao da preuzme neku od funkcija, što bi „grobari” svakako voleli.

Predrag Mijatović govorio je za „Kurir” o stanju u Partizanu, tome da crno-beli zaostaju devet bodova za Crvenom zvezdom i da su prerano završili takmičenje u Evropi.

– Svakako da nije prijatno. Kao što je emocija prisutna kad se pobeđuje, tako je i sad kad se gubi, nažalost, u onom težem obliku. Sezona je počela dosta čudno i žao mi je što Partizan ne liči na sebe. Ne treba tražiti krivce, već treba pronaći rešenje. Nema se vremena za upiranje prstom u bilo koga, svaki dan je bitan za Partizan, zato je potrebno rešavati probleme i u koraku donositi rešenja koja će vratiti klub na pobednički kolosek – počeo je priču Predrag Mijatović.

Nije realno da se legenda Partizana i Real Madrida vrati u Humsku, mada tu mogućnost ne isključuje jednog dana.

– Često se pominje moje ime, bilo da je direktno za učešće u rukovođenju kluba ili indirektno, u vidu saveta i pomoći sa strane. Međutim, takav posao iziskuje 24 časa rada, Partizanu se treba maksimalno posvetiti. A kao što znate, ja ne živim u Srbiji, daleko sam i možda ne bi trebalo da komentarišem mogućnost mog angažovanja u klubu. Možda jednog dana dođe do toga da se vratim u moj Partizan, ali trenutno je, čini mi se, nemoguće, samo iz pomenutih razloga. Partizan je moj klub, mnogo smo dali jedan drugom, ljubav je obostrana, a otuda i postoji bol kad se gubi, kao što je prisutan sada.

Predrag Mijatović je poručio da Partizan dominira u „večitim derbijima”, ali da se titule broje, a tu je Crvena zvezda sada dominantna.

– Derbi je nešto u čemu svaki put uživam podjednako kao i kad gledam Svetsko prvenstvo. I jeste Partizan bio bolji u mnogim prethodnim derbijima, ali titule se računaju. Ko još pamti derbi iz mog vremena kad smo pobedili Zvezdu, šta to vredi kad je ta Zvezda bila šampion Jugoslavije, Evrope i sveta. Eto, radije bih menjao pobedu ili dobru igru u derbiju za titulu – zaključio je Predrag Mijatović.

https://www.maxbetsport.rs/mijatovic-šta-to-vredi-sto-partizan-pobedi-derbi-moja-generacija-je-pobedila- zvezdu-ali-je-ona-bila-sampion-evrope-242852

комнтар којег је неко оставио

Istina31.10.2020. at 10:42
Vi u prvenstvu niste dobili zvezdu kada je bila sampion Evrope,samo u kupu.Dobili ste je 1993,ali to je godina raspada Od jeseni 1988 do proleća 1993 niste dobili Zvezdu u prvenstvu.Samo u kupu jednom.Ko ne veruje nek proveri
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.