Diskusije : Navijači

 Komentar
Gigant
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
29. oktobar 2020. u 12.39
29.10.2020. • 09:18 Srbija Danas
BRED PIT NA BEOGRADSKOJ MARAKANI: Slavni reditelj otkrio TAJNU
Zanimljivo.


Jedan od najtraženijih holivudskih glumaca Bred Pit je snimio jpre 32 godine film „Tamna strana sunca” u Srbiji i Crnoj Gori, a njegovi domaćini potrudili su se da mu organizuju dobar provod u pauzama. Tako je završio na beogradkoj „Marakani” gde je bodrio Zvezdu.

Bili smo na utakmici, ne sećam se tačno s kim je Zvezda igrala. Bred se oduševio kada je video 100.000 ljudi na stadionu i iz sveg glasa je navijao za Zvezdu - rekao je reditelj Boža Nikolić. koji je za svoj film Breda Pita izabrao na kastingu od 400 kandidata.

Nudili su mi iskusnije glumce, ali u Bredu sam prepoznao potencijal. U to vreme niko nije ni slutio da će on postati velika holivudska zvezda. Direktorke na kasting nisu htele da čuju za njega. Lobirale su za drugog glumca jer je snimio više od 20 filmova, a meni se s njim nije išlo na snimanja, a s Bredom bih otišao i na kraj sveta. Kada sam mu rekao da sam izabrao njega, otrčao je do najbližeg travnjaka i od sreće počeo da pravi kolutove na zemlji.
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
29. oktobar 2020. u 12.41
ej bre svetske face navijaju za Zvezdu!!! to je gigant, to je Srbija, a ko navija za semenkere iz humsku, ko?? fadilj i kurtesi iz albanije eto ko!!!!

Zvezda_do_Tokija
29. oktobar 2020. u 20.03
Pa ko nas na Mari bio BRE i Putin, a ne neki tamo Bred Pit !? ha ha ha
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.