Diskusije : Navijači

 Komentar
У pfc све пршти од поштења, хахахах!
Odesa
(надежда, вера и л)
27. oktobar 2020. u 10.09
Nekadašnji predsednik napada upravu Partizana: Dug je 50 miliona, država neka proveri!

Nekadašnji predsednik Partizana Dragan Đurić kaže da je stanje crno-belih toliko loše na svim nivoima da ga i ne čude spekulacije o dugu koji prelazi granicu neverovatnih 50.000.000 evra. Đurić sasvim otvoreno priča o svemu što je dovelo do teškog položaja kluba i ukazuje na to gde se nalazi lek:

– Mislim da će država ispitati kako je stvoren dug od 50.000.000 evra. Priča se da je i veći – počinje Dragan Đurić za portal „24sedam” i nastavlja:

– Mora se saznati kako to da Sadik košta 9.000.000 evra, a da na kraju od svega kada se odbije Partizanu ostane 1.500.000 evra jer je navodno transfer bio vredan samo 5.000.000. Kako je mali Filip Stevanović prodat Sitiju za samo 8.000.000 evra, a nisu želeli da ga daju ispod 15.000.000. Ja znam, kad sam pregovarao, recimo, za Lazara Markovića. Prodali smo ga 9.000.000, toliko je i leglo na račun. Isto i za Mitrovića kada je otišao u Anderleht. Sve se znalo za razliku od ovog sada što imamo u klubu, ali ne vredi da mi pričamo, jer to ništa neće promeniti katastrofu u klubu. Ko to može jedini da proveri? Pa, država! Dok ona ne uzme stvar u svoje ruke – ništa! – oštro poručuje nekadašnji predsednik Partizana.

Đurić kaže da trenutna uprava crno-belih ne razume klub koji vodi.

– Ne osećaju oni Humsku, jer su u nju došli kad su dobili funkciju u Partizanu. Ja sam u toj Humskoj od svoje pete godine i sad kad prođem, čini mi se kao da iz onih prostorija ide negativna energija od ljudi koji vode klub u propast. Ne znaju šta je Partizan, baš ih briga za sve osim za njihov profit. I svi ćute! Ni mediji da napišu nešto i bivši asovi ćute, umesto oni da se prvi oglase. Baš sam pročitao šta im je poručio Nikola Ninković. On je jedan od retkih koji je rekao šta misli o njima. Da mu niko ne okrene telefon, da se raspita kako je i da li mu nešto treba posle saobraćajke, a zna se kako je otišao samo da bi Partizan zaradio od njegovog transfera. I to su mu zaboravili! Sramota, bre!

Đurić navodi da jedino trener Aleksandar Stanojević zaslužuje podršku, a dotakao se i Sava Miloševića.

– Stanojević je odličan momak i stručnjak, ali izgoreće ko sveća pored njih. To što se desilo Savi Miloševiću, ista sudbina čeka i Stanojevića. Taj Savo je po ceo dan sedeo na Teleoptiku i rešavao probleme kluba. Letos ne može da ide na Zlatibor da priprema ekipu, jer nemaju para, pa umesto na planini oni radili prvo na Teleoptiku. Ma, haos, totalni! Spasio se kad je rešio da ode, da ih ne gleda više.

Naravno, Đurić nije propustio priliku da prozove i Crvenu zvezdu.

– Zvezda je loš tim. To dokazuju iz meča u meč. Ali, ovaj majstor, vadi se na sudije. Pa čas je sudija na derbiju imao poziv koji se ne odbija, čas se šalio i nije to rekao. Pa, zašto sudijama pokrivaš svoju nesposobnost. Dovedi nekog Žuku, Klea, pronađi Dijaru i Moreiru, pa ćeš Zvezdu dobiti bez problema i igraćeš Ligu šampiona – poručio je Dragan Đurić za „24sedam”.
Odesa
(надежда, вера и л)
27. oktobar 2020. u 10.15
KO ĆE KOME, AKO NE SVOJ SVOME Nekadašnji članovi Partizana udaljili crno-bele od titule!

Dođe vreme kada morate da presečete i zahvalite se nekim ljudima na saradnji. Nije stvar samo u tome da li je neko dobar u svom poslu ili ne, da li je dobar čovek, već da li se uklapa u vašu koncepciju. Ipak, treba paziti kada se seče da se ne odseče deo koji je potreban. Posle je kasno za kajanje.

LIGA ŠAMPIONA: U sredu od 18:55 igraju Bašakšehir – PSŽ, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.22.

Partizan je pretrpeo treći poraz ove sezone u Superligi pošto je izgubio od Radničkog u Nišu sa 1:0. Crno-beli nisu iskoristili nedeljni remi Crvene zvezde da joj priđu na šest bodova zaostatka.

Da li se čelnici Partizana pitaju da li su sami krivi za takvo stanje na tabeli? Nema sumnje da su sekli tamo gde ne treba. Naime, mnogim ovosezonskim neuspesima su kumovali nekadašnji članovi „parnog valjka”. Krenimo redom, od prvog neuspeha.

Već u drugom kolu je Partizan napravio veliki kiks jer je izgubio u Novom Pazaru sa 3:2. Vodili su crno-beli do 73. minuta sa 2:1, a onda je izjednačenje doneo Nemanja Perić. On je nekada bio član Partizana, a potom je nosio dres Teleoptika, filijale crno-belih. Humsku je napustio 2017. kada je imao 20 godina.

Treći gol za Novopazarce je delo Nemanje Miletića koji je postigao autogol. Ševkija Resić je šutirao, a lopta je na putu do gola zakačila nekadašnjeg defanzivca crno-belih. Ipak, značajnije je da je Resiću asistirao Abdulaj Sise koji je ovog leta bio na probi u Humskoj, ali nije ispunio očekivanja.

Partizan nije uspeo da savlada ni Metalac u Gornjem Milanovcu u desetom kolu, iako je od 61. minuta imao igrača više. Bod domaćima je obezbedio Filip Antonijević u 81. minutu. Antonijević ima 20 godina i dete je Partizana. Prošao je sve mlađe kategorije, a onda je otišao u Teleoptik. Klub iz Zemuna je napustio u januaru ove godine kao slobodan igrač i otišao u Kolubaru. Šest meseci kasnije se iz Lazarevca preselio u Gornji Milanovac. Na klupi Metalca sedeo je Žarko Lazetić. Bivši igrač Partizana koji je u dva navrata bio i pomoćni trener, najpre Ivanu Tomiću, a potom Miroslavu Đukiću. Oko mesec dana je, 2019. godine, vodio crno-bele kao prvi trener. Doduše, imao je prefiks v.d.

I došli smo do pobede Radničkog. Nišlije je sa klupe predvodio Milan Đuričić. On je od marta prošle godine do juna ove bio pomoćnik Savi Miloševiću, a onda je napustio Humsku. Bez posla je bio do početka ovog meseca kada je na klupi Nišlija nasledio Aleksandra Bataka.

Njegov izostanak u Humskoj se i dalje oseća.

https://www.maxbetsport.rs/ko-će-kome-ako-ne-svoj-svome-nekadasnji-clanovi-partizana-udaljili-crno-bele-od-t itule-242011/#comment-45593
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
27. oktobar 2020. u 10.40
OOOO partizane ooo sampione dabogda se ugasio hahahahahahahhaahaha

BUSI HAHAHAHH BUSI HAHAHHAHAHH Nek crkne ustaška sekta!!
srbo001Poruka negativno ocenjena. Pokaži

srbo001
(FUDBALER)
27. oktobar 2020. u 12.36
Ne bre, već pogresan izbor igrača i trenera. Ovaj trener može da trenira seoski tim.
Prvo sto je doveo je onaj desni bek, koji je još gori od prethodnog desnog beka. Ovaj decko je za rezervni tim Ujedinjenih Srba iz Chicaga.
Onda , Jojic, koji je islužen igrac,udebljao se, spor , i problematicna licnost. Njega bi ja prodao FK.Karadjordje iz Clevelenda.
Lutovac, koji je taj bre? Još standarni u ekipi !!! Njega u FK. Republika Srpska iz Hamiltona ,Canada. Pa Lazar Markovic , koji pada na nos kad mu se ukaze prilika. Njega bi u Srbiju iz Vankuvera. Te igrace sve izbaciti iz kluba . Loli bi dao da česti igraliste i svlacionice. Tako da oslabim konkurenciju i moji Ujedinjeni osvoje Srpsku Olimpijadu iduce godine .
Malog Stevanovica, vada iz igre , taman kad je zegrejan i spreman da daje golove . Umjesto da ga ostavi u igri i da stice iskustvo. Mali Stojkovic mora da igra sve utakmice . I Natko isto da igra sve utakmice i da bude vodja ekipe, sto on i jeste u normalnom timu . Šta će mu Stojke vise na timu . U nasoj ligi ima boljih golmana ,,( golman Javora ) Uprava koja je dovle ovog trenera odma napolje .

Zašto se igrači saplicu od loptu kad su u sansi za gol. Isto i kod rivala , sad u Evropi , protiv oni shvaba, ciste sanse promasuju .Ne boj se bre, nema lopta zube, ne ujeda, sutni je u mrezu .
Slabo nam se piše , fudbal nam tone dole ,ako nešto drasticno ne pred uzmemo
Odesa
(надежда, вера и л)
27. oktobar 2020. u 13.24
Nove informacije sa Bliskog istoka, Partizan zaradio milione, šta je istina?
AUTOR: IVAN CVETKOVIĆ

27. OKTOBAR 2020.

09:28

IZVOR: SPORTSKE.NET

„Crno-beli” se nisu oglašavali po tom pitanju, a u javnosti se govorilo o pet puta manjoj cifri.
Nove informacije sa Bliskog istoka, Partizan zaradio milione, šta je istina?
Prema pojedinim informacijama koje su se pojavile u domaćoj javnosti „crno-beli” su inkasirali 400.000 evra na ime transfera, ali Arapi tvrde da je istina dosta drugačija.

I to pet puta drugačija.

Naime, tamošnji Skaj sport piše da je Al Raed platio Nikolića 9.000.000 rijala što je skoro 2.000.000 evra, prenosi Mondo.

Isto tako, navodi da se da će Nikolić po sezoni zarađivati 600.000 evra.

Postavlja se logično pitanje zašto je razlika između dva navoda toliko velika, klub se do sada nije oglašavao kada je reč o finansijskom aspektu ovog transfera, ali činjenica da je ovakve informacije treba uzimati sa dozom rezerve.

Napadač se pridružio svom klupskom saigraču iz Humske Nemanji Miletiću koji je pre toga takođe pojačao isti klub iz Saudijske Arabije.

Nikolić je nedavno napunio 28 godina, u dresu Partizana je odigrao 36 utakmica i postigao osam golova dodavši pritom i deset asistencija

https://www.sportske.net/vest/domaći-fudbal/nove-informacije-sa-bliskog-istoka-partizan-zaradio-milione- šta-je-istina-422621.html
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
27. oktobar 2020. u 20.08
ohohohohohoho poceli su da pucaju po svim savovima hahahahahahahahahahaha

BUSI HAHAHAHAHHA BUSI HAHAHAHAHAHA BUSI HAHAHAHAHAHAHAHHAH

pa pa gargani ima da vas nema uskoro hahahahahahahahahahaha
TC-64
28. oktobar 2020. u 04.09
Prskanje unutar Patlidzana , a onda i polivanje spolja od njihovih. A sve to pomno prati i belezi njihov najveci ludak na granici nervnog sloma Zeljko (Real Madrid, Pedja Mijatovic) Pantic i sam se pridruzuje prskanju i polivanju. Poliva njih, sebe, sve glodare oko sebe. Da nema glodara bilo bi dosadno.
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
28. oktobar 2020. u 07.19
Ono kada stojis na terasi na donjem spratu pa pljujes komsiju koji je na terasi iznad tebe ...to su oni svi skupa na celu sa debelim homicem,Djurom Sojitjem i ludim Zeksom :)))
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.