Diskusije : Navijači

 Komentar
Раде Богдановић, одличан коментар утакмице
semperaliquem
23. oktobar 2020. u 10.44
https://tinyurl.com/y3uvfxoy

„Momak je ušao, nije se ni oznojio”, rekao je Rade Bogdanović na RTS o najboljem strancu u istoriji Crvene zvezde koji je igrao povređen.

Bivši jugoslovenski fudbaler Rade Bogdanović poznat je po „oštrom jeziku”, a to su na svojoj koži osetili i igrači Crvene zvezde koje je kudio prošle večeri na RTS.

Već na poluvremenu, dok nije bilo golova, nije bio zadovoljan izdanjima stranaca protiv Hofenhajma. Prema njegovom mišljenju Dijego Falćineli i Seku Sanogo su daleko od potrebnog kvaliteta za Crvenu zvezdu, dok u nastavku nije poštedeo ni Bena.

„Kod 1:0 činjenica je da treba da razmišljate da postignete gol. Da li je Stanković zakasnio sa reakcijom, pitanje je, ne znam ni da ih je uveo ranije... Ovaj Ben je ličio kao da ga je neko naterao da igra. Akcenat sam bacio na njega, momak je ušao, nije se ni oznojio. Da je ušao ranije, samo bi nas više nervirao”, kazao je Bogdanović koji nije uzeo u obzir da je Ben povređen.

Nije samo individualno kritikovao Bogdanović, govorio je o fudbalerskim navikama (i sam je bio fudbaler), rekao da igrači mogu da „izdrže četiri-pet sati na splavu, pa mogu i još 45 minuta fudbala”, ali je bilo evidentno da Zvezda nije imala dovoljno snage za sve napade Hofenhajma.

„NEMA KVALITET”
„Naravno da trener najbolje zna kad koga treba da ubaci u igru, jer ih on trenira. Ali evidentno je da ova ekipa nema kvalitet da igra dobar fudbal, ova ekipa nema kreativnost”, naveo je Bogdanović.

Nemački klub je preuzeo ritam utakmice, diktirao tempo, a nakon dve greške došli su do dva gola vredna tri boda...

„Videlo se da fizički ne mogu da pariraju. Nije lako trčati za loptom, bolje je imati u nogama. Oni to nisu uspeli, jer da bi to uradili morate imati sposobne igrače da to rade. Zvezda u organizaciji igre i kreativnosti kaska. Nema igrača za tu priču. To je neko moje lično mišljenje, analizirajući neku Zvezdu iz zlatnih vremena koju sam gledao”, kazao je Rade Bogdanović i zaključio:

„Nije lako biti navijač Zvezde i Partizana i gledati ovu vrstu fudbala”.

Šta očekivati u nastavku takmičenja? Bogdanović veruje da će biti još dosta utakmica u kojima će se navijači Zvezde nervirati zbog fudbala...

„Zvezda nema kvalitetnog, kreativnog i brzog igrača. U jednom momenetu Pavkov, Ben i Vukanović su ličili jedan na drugog. Bez kretnje, bili su statisti. Zvezda jeste imala jalovu terensku inicijativu poslednjih 15 minuta, ali nije ništa donela. Sem par skokova. Pričali smo da nam je neka šansa iz kornera, da se nadskoči. Ima tu momčina i visinom i težinom. Ali nisu uspeli. To je kad se opredelite da igrate na rezultat. Da ne primite gol, a ako ga date onda super”.

„Međutim, jako je teško otići u Nemačku i razmišljati na taj način”.
semperaliquem
23. oktobar 2020. u 10.50
https://tinyurl.com/y6llr6bc

Сада прави линк.
semperaliquem
23. oktobar 2020. u 10.51
Љупко Петровић о Звезди и Партзану:

https://tinyurl.com/yyml9x7c
TC-64
24. oktobar 2020. u 08.07
Sve sto su rekli je apsolutno tačno!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.