Diskusije : Navijači

 Komentar
ЕВРОПА ЈЕ ПРОШЛОСТ
Odesa
(надежда, вера и л)
28. septembar 2020. u 05.26
ЕВРОПА ЈЕ ПРОШЛОСТ Повратак Партизана у сурову реалностСтрахиња МилицевицОбјављено 08:50х, 28.09.2020. Ажурирана вест: 28.09.2020. у 08:55Од Страхиња Милићевић

Европски сан је за фудбалере Партизана и њихове навијаче завршен. За црно-беле неће бити места међу 80 најбољих клубова на Старом континенту, а неки други ће да воде битке са Арсеналом, Ромом, Бајер Леверкузеном, Наполијем и другим клубовима који су се директно пласирали у Лигу Европе. Изабраницима Александра Станојевића сада следи сурово буђење, повратак на играње Суперлиге Србије и ритам од једне утакмице недељно.

Боље Партизан ни није заслужио. Провлачио се против летонског РФС и молдавског Сфинтула головима из једанаестерца, само да би га прошлог четвртка белгијски Шарлроа маестралним голом у продужецима поставио на своје место. У Хумској сада могу да размишљају само о домаћем фудбалу и томе како да надокнаде заостатак на табели у односу на Црвену звезду, која им у овом тренутку бежи огромних девет бодова. Додуше, уз одигран меч више.

https://www.maxbetsport.rs/evropa-je-proslost-povratak-partizana-u-surovu-realnost-236512/
Како то обично бива после елиминације из Европе, представник Србије ће имати прилику да се „испразни” на неком од нејаких ривала из домаћег шампионата. У случају Партизана, то ће у понедељак од 18 часова да буде ОФК Бачка. Фудбалери елитног клуба из Бачке Паланке долазе у Хумску улицу са циљем да по први пут у својој историји на том месту освоје неки бод. До сада су три пута гостовали на тој страни Топчидерског брда, сва три пута су поражени, а само једном су постигли гол.

Odesa
(надежда, вера и л)
28. septembar 2020. u 05.29
Хахахахахах, никс Европа, никс титула...само китула !!!
Бушииииии, хахахха...буши decke franjefacke...бууухххааахааахаа !!!

Управа да остане дооооживотнооооо, хахахахаа !!!
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
28. septembar 2020. u 07.20
Bole ih tuki,sad mogu da se koncentrisu maksimalno na prvenstvo i posvete borbi za drugo mesto.Konkurencija je jaka a vicesampionska titula nije mala stvar !
TC-64
28. septembar 2020. u 08.18
Sad mogu Sadik i Suma da se na miru posvete pecenju semenki
Pavle_Djurisic
28. septembar 2020. u 12.22
Sačekajte ljudi, trenutno „profesor Vuletić” piše i traži način kako da satavi mirovni sporazum između dve zaraćene strane , kako bi se utakmica odigrala u Jermeniji..., jer su verovatno čelnici Zvezde preko FS Srbije , inicirali početak sukoba.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.