Diskusije : Navijači

 Komentar
Hehehehehehehe
EMILIO_GAVIRIA
(njunjuz zini)
11. septembar 2020. u 00.36
EMILIO_GAVIRIA
(njunjuz zini)
11. septembar 2020. u 00.38
Filmska promocija Zvezdinog špica: Falčineli stigao uz „Kuću novca”
Vreme čitanja teksta: 1 minuta

Zvanično je

Anderson Silva je bio prva meta, dugo se pričalo i o Federiku Makedi, na kraju je stigao – Dijego Falčineli! Crvena zvezda danas je, u maniru evropskih klubova, potvrdila da će 29-godišnji Italijan biti prvi špic crveno-belih.

Dobro, nije baš potvrdila, ne za sada, ali je svima jasno da je jednim zanimljivim i originalnim klipom zaintrigirala maštu navijača pre no što će i ozvaničiti Falčinelijev potpis.

Naime, napadač Bolonje je na stadion „Rajko Mitić” ušetao uz motive čuvene serije „La Casa del Papel” iliti „Kuća novca” u prevodu na srpski. I poruku „Insieme”, odnosno „Zajedno”.

Često umemo da kritikujemo, ali ovog puta aplauz za marketinški tim crveno-belih, filmska promocija pojačanja premijerno u Srbiji.

Podsetimo, Falčineli će u Ljutice Bogdana zarađivati 35.000 evra mesečno, za plasman u Ligu šampiona mogao bi da dobije i premiju od 100.000 evra - mada je malo verovatno da će moći da povede Zvezdin napad već od susreta sa Omonijom u trećem kolu kvalifikacija - dok mu 30.000 sleduje za eventualno osvajanje titule šampiona Srbije.
EMILIO_GAVIRIA
(njunjuz zini)
11. septembar 2020. u 10.37
Фалћинели званично у Звезди
11 септембар, 20204
Нападача је на стадиону „Рајко Митић” дочекао тренер Дејан Станковић и пожелео му добродошлицу, као и много голова у црвено-белом дресу

Италијански нападач Дијего Фалћинели ново је појачање ФК Црвена звезда, у који је стигао на једногодишњу позајмицу са правом откупа из Болоње.

Како је саопштено на сајту клуба, нападача је на стадиону „Рајко Митић” дочекао тренер Дејан Станковић и пожелео му добродошлицу, као и много голова у црвено-белом дресу.

- Било је узбудљиво последњих пар дана када сам чуо да ме Звезда тражи. Напето, али у позитивном смислу. Драго ми је што сам ту и поносан сам што ћу моћи да браним боје великог клуба као што је Црвена звезда - рекао је Фалћинели по доласку настадион.

Дијего Фалћинели је рођен 26. јуна 1991. године у општини Марсцијано, која се налази недалеко од Перуђе.

Италијански нападач је јуниорски стаж провео у нижелигашу Понтевекију, али је као кадет стигао у Интер у ком се задржао годину дана.

Упркос томе што је одиграо један пријатељски мец за сениорски тим италијанског великана, вратио се у клуб у ком је поникао и одиграо прву сениорску сезону као седамнаестогодишњак.

Потом је уследио трансфер у Сасуоло, па одлазак у Фолињо и онда повратак у Сасуоло у ком је провео читавих седам година, али шансу у тиму је дочекао тек после низа позајмица.

Прво је отишао у Јуве Стабију, па у Ланцијано, али је најзапаженији био у Перуђи (42 утакмице и 15 голова, Серија Б) и Кротонеу (34 утакмице, 13 голова, Серија А).

У Сасуолу је за сво то време одиграо 63 меча и постигао шест погодака, да би потом појачао Болоњу, а прошлу сезону је провео у Перуђи, где је на 27 утакмица, три пута био стрелац.

Званично представљање Фалћинелија биће одржано данас од 12 сати у Медија центру стадиона „Рајко Митић”.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.