Diskusije : Navijači

 Komentar
Замена теза
Mister_No
(Bonelli editore)
10. septembar 2020. u 18.49
Кажу ови из Партизана (на челу са професором Вулетићем), ниједан Савез није на такав начин напао један клуб. Ради се о потпуној замени теза. Није Савез напао клуб, него је клуб напао Савез. Клуб (Партизан) који хоће да освоји титулу силом уместо игром, и клуб који би да му не суде људи у црном већ људи у црно-белом.
EMILIO_GAVIRIA
(njunjuz zini)
11. septembar 2020. u 00.00
Tako je, njihova saopštenja su uvreda za inteligenciju. FSS treba da ih odvali po usima i novcano i sa bodovima i svaki sledeći put kad otvore usta kazna da bude još zesca pa ako nastave po starom da sledi izbacivanje iz lige pa neka onda gledaju šta će. Tako se stoka vaspitava, kratko i jasno!
Mister_No
(Bonelli editore)
11. septembar 2020. u 07.40
У потпуности се слажем. То је једини начин да се стане у крај њиховим саопштењима која нарушавају интегритет лиге и фудбала у Србији.
EMILIO_GAVIRIA
(njunjuz zini)
11. septembar 2020. u 08.40
njihov covek potpresednik FSS-a i oni i dalje laju, koja je to stoka da covek ne poveruje. pazi šta bjekovic kaže -

OGLASIO SE POTPREDSEDNIK FSS
POMEŠALI SU LONČIĆE! Nenad Bjeković: Da sam osetio da neko radi protiv Partizana u FSS-u ni sekund se ne bih zadržao!
FUDBAL
11.09.2020. 10:14h

„Dve i po godine sam u Savezu, ali da sam jednog sekunda osetio da neko nešto radi protiv Partizana, ni sekund se u tom savezu ne bih zadržao. Ni sekund. Naprotiv, ja vidim nešto sasvim drugo”, izjavio je potpredsednik FSS Nenad Bjeković.

Legendarni fudbaler, trener i direktor crno-belih u velikom intervjuu za „Sportski žurnal” istakao je da je besmisleno da nekome dokazuje da FSS ne radi protiv Partizana to je besmisleno.

Na tvrdnje rukovodstva Partizana u saopštenju da neko radi protiv crno-belih i da je namirisao klub kao svoj plen, Bjeković kaže da se ne oseća prozvanim jer to nema blage veze.

„Pomešali su lončiće. Ponavljam, kritikovao sam i Savez i sudije, ali sam imao meru i kad ne osvojim titulu ne vadim se na Savez i sudije, nikad to nisam želeo. Uvek sam gledao samo u svoje dvorište, nikad u tuđe. I to me je sve više inspirisalo da stvaramo rezultate”.

Odbacio je i ocene da se u Savezu loše radi što potvrđuju rezultati.

„Oni prozivaju savez, a reprezentacija je igrala na dva najveća poslednja takmičenja: Svetskom prvenstvu u Rusiji i Evropskom prvenstvu za mlade reprezentacije u Italiji. Evo i sada se nalazimo u završnoj fazi kvalifikacija i za naredno Evropsko prvenstvo i sad neko priča o našem lošem radu, a da ne pričam o ulaganju u infrastrukturu, u stadione, terene”, poručio je Bjeković.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.