Diskusije : Navijači

 Komentar
Stari-vukPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Komentari
Stari-vuk
07. septembar 2020. u 15.55
vidim delije sa SC komentarisu utakmicu koju nisu ni gledali jer njihov domet je ruzicasta Pink televizija i Zadruga.Utakmica kao i sve predhodne utakmice srpske reprezentacije,bez plana,bez zara bez borbe i naravno i sa vrlo malo kvaliteta.Golman Rajkovic bez nekog velikog posla u početku malo nervirao lezernoscu i riskantnim dodavanjima lopte na 25 metara od gola.Taktika sa tri centarhalfa u liniji je cisti idiotizam i žrtva je bio najmladji Pavlovic.Milenkovic prilično siguran,Kolarov iz gluposti napravio drugi karton na samoj aut liniji gde mu nije bilo mesto.Oba krilna igrača totalni promasaj,Radonjic kasacko grlo bez ideje kuda sa loptom,jedan te isti dribling koji u 90 posto slučajeva ne pali.Lazovic žrtva taktike,previse obaveza u defanzivi i premalo snage za neku ozbljniju ulogu u napadu.Tadic neprimmetan,uzeli ga Turci pod svoje.Zadnji vezni kao da nije ni postojao jer su sve lopte polazile od Kolarova i kompanije iz odbrane.Uglavnom Kolarov raspali po lopti pa gde stigne.Pavlovic 90 posto lopti vraca u nazad i samo godine mogu da mu budu opravdanje.Milenkovic par puta dobro preneo loptu preko polovine.Gacinovic ispod proseka sinoć i ništa mu nije islo.Mitrovic standardno borben i agresivan ali usamljen i bez upotrebljivih lopti.5 igrača u veznom redu a Turci imaju posed lopte ubedljivo veci...
TC-64
07. septembar 2020. u 16.16
S obzirom da kao i obično lupaš gluposti, propustio si da vidis da sam ja na primer gledao utakmicu i da sam stavio i link za istu. Ali to tebi nije bitno. Ditno je da odvalis nešto bez veze. A Zadrugu i ostala Pink s.ranja prepustam tebi. Meni to nije i nikad neće biti predmet interesovanja. A stos e utakmice tiče kao sto sam već rekao rezultat nula, igra nula kao i obično.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
07. septembar 2020. u 16.20
Paprikar ti stvarno mislis da nekog ovde zabole racku šta ti mislis i šta ti imaš da kažeš? Vi ste krivi qurac... ceo klub zajedno sa svim navijavijacima i poznati ste samo po zescem proseravanju. Bitni ste ko lanjski sneg, tako da znaš šta ti je preostalo da uradis - jedan odyeb u troskoku.
profiterPoruka negativno ocenjena. Pokaži

profiter
07. septembar 2020. u 16.34
Rupu zatrpati
TC-64
07. septembar 2020. u 18.09
Slab ti je UTJECAJ da bi rupu zatrpao!

Yebao te utjecaj da te yebao svaki dan od jutra do mraka. Kaže se uticaj stoko ustaška!!!
profiterPoruka negativno ocenjena. Pokaži

profiter
07. septembar 2020. u 22.28
Ovaj TC dosadan ko proliv
profiterPoruka negativno ocenjena. Pokaži

profiter
07. septembar 2020. u 22.34
Mont-Tremblant odmor par dana
TC-64
08. septembar 2020. u 02.36
Samo ti gutaj
Odesa
(надежда, вера и л)
08. septembar 2020. u 02.36
... 😂 хахахах 🤣 , где сте decki franjevacki ??? Поздравио вас Лалат 🦾
Stari-vuk
08. septembar 2020. u 14.50
TC ,ti se utrpavas u sve što se ovde prica iako te niko direktno ne proziva a onda prostacki vredjas.Balavac si i to se vidi po tvojim reakcijama.Ja nisam poimenice navodio na koga sam mislio kada sam rekao delije sa SC.Emilija,prostitutko i maso sirovog neoplemenjenog mesa.Vidis li glupsone da si svojim komentarima doveo do toga da vas je ostalo par jadnika koji jedan drugome delite pluseve.Uzivajte u svojim glupostima pacenici...
TC-64
08. septembar 2020. u 15.29
Ja imam 47 godina i ne vidim kada sam tebe i gde vredjao. A što se tiče uvreda za ostale tvoje Glodare, naravno da ću da ih vredjam pogotovo onu bagru windy-ja i profitera, koji seju mrznju prema Zvezdi. A tebi ako se to ne svidja, ne moras ni da čitaš. Ja imam pravo kao i svi ostali da odgovorim svakome, isto kao sto i svako ima pravo da odgovri meni i da napise šta god hoće. I ne pokusavaj da me procenis na taj tvoj smesan način, jer si u startu omanuo zestoko!
A sad mi reci koliko ti imaš godina?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.