Diskusije : Navijači

 Komentar
Platio da ode hehehehehe
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
02. jul 2020. u 14.34
Zvezda zvanično predstavila Korija Voldena: Platio da ode iz Partizana i pojačao večitog rivala!
Dosadašnji bek Partizana prelazi iz Humske na Mali Kalemegdan

Transfer koji će ovog leta izazvati verovatno najveću buru u srpskoj košarci je kompletiran - Kori Volden je novi košarkaš Crvene zvezde i zvanično je predstavljen kao igrač u kratkom video snimku crveno-belih.

Volden je prošle sezone, prekinute zbog pandemije korona virusa nastupao za Partizan i pre nekoliko dana pojavila se informacija da je sam platio obeštećenje da bi otišao iz crno-belog tabora.

Istovremeno se pojavila i informacija da će pojačati Crvenu zvezdu, što je samo ozvaničeno u četvrtak predveče, kada je Volden potpisao dvogodišnji ugovor.

Tako je posle Lendrija Noka i Džordana Lojda Kori Volden postao treće pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana koji se sprema za novu sezonu u kojoj će još jednom nastupati u Evroligi.

Volden je tokom karijere bio MVP izraelskog prvenstva, ali i jedan od boljih u spoljnoj liniji kada su se tražili poeni u Partizanu. Dvadeset sedmogodišnji Volden je ponikao u Ormond Biču na Floridi, košarku je igrao na koledžima „Stetson” i „Istočni Kentaki”.

Posle četiri godine na studijama nije izabran na draftu 2015. i otisnuo se u profesionalne vode kao član Mejn Red Klosa, da bi potom prešao u Ostende. Odatle je 2017. prešao u Hapoel Holon i tamo sa 19 poena, pet skokova i četiri asistencije po meču bio najbolji.

Sa Ostendeom je pre toga osvojio Kup i prvenstvo Belgije, a sa Partizanom Kup Radivoja Koraća ove godine.

Angažovanjem Voldena Crvena zvezda je za sada realizovala sve ciljeve u ovom prelaznom roku, a o narednim akvizicijama i koracima, javnost će biti blagovremeno obaveštena, isključivo preko zvaničnih kanala i platformi kluba - saopštili su iz Zvezde.
Mister_No
(Bonelli editore)
02. jul 2020. u 15.05
И шта је ту чудно? Прешао из мањег у већи клуб.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
02. jul 2020. u 16.11
ništa nije cudno u tome sto je presao u bolji klub, to je normalno, samo zanimljivo je kako placaju samo da odu hahahaha tako je u fudbalu a vidimo sada i u kosarci. to samo potvrdjuje ono sto svi znamo,oni su teško sranje od kluba!!
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
02. jul 2020. u 20.48
cekamo komentar Crno Bijelih navijaca ako može...
Pavle_Djurisic
03. jul 2020. u 10.48
УЗЕ ЧОВЕК МИЛИОН ЕВРА ЗА ДВА КУПА ЈОРГОВАНКЕ ТАБАКОВИЋ И УФАТИ МАГЛУ ХАХАХАХАХААХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАГАГА
Stari-vuk
04. jul 2020. u 13.01
Platio covek da ode gde mu je veca plata i šta ima da se prica vise.E sad dali mu je Covic gurnuo u dzep lovu da se odkupi to je već neka druga prica.Važno je da su se neki biljojedi ovde na diskusijama već primili na tu vest i već zamišljaju kako covek nosi svoje parice u kesi i daje Ostoji...Volden je dobar igrac i nesumnjivo će biti veliko pojacanje za Zvezdu koja pravi tim snova i plasman u F8 je sada blizi nego ikad
Stari-vuk
04. jul 2020. u 13.03
Ipak ste vi samo mali klubic koji stanuje blizu Evropskog sampiona
Pavle_Djurisic
14. jul 2020. u 16.58
Ti li si Trinkijeri?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.