Diskusije : Navijači

 Komentar
profiterPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Treci dan
profiter
12. jun 2020. u 11.18
Je kritican
Jer najviše boli
profiterPoruka negativno ocenjena. Pokaži

profiter
12. jun 2020. u 16.09
Radim od kuce
TC-64
12. jun 2020. u 17.56
Prodajes krompire kroz prozor u prizemlju? Pa dobra ti je tezga!Puna ti je soba dzakova sa krompirom!
Mister_No
(Bonelli editore)
12. jun 2020. u 18.23
Ја сам имао предосећај да ћемо изгубити Куп јер је Партизан био мотивисанији, и због тога што је свима у интересу да узму пехар због мира у кући. Поготово што долазе избори. Због тога ми пораз уопште није тешко пао. Некако је обичај да им препуштамо куп.

Са друге стране ТЦ-уг је један из руље која је пред куп била апсолутно уверена у квалитет Звезде, претила и говорила како ћемо да их „одеремо,” па кад смо изгубили настало је оппте разочарање, одједном им нико у Звезди не ваља. Практично преко ноћи се све срушило па би да праве драконске резове и мењају читаво руководство и играчки кадар (а до пре метар дана су се клели у те исте људе из управе и играче величајући победе од 5-0 против Радника и тсл. - који идиотизам!).

И сад ће као бесан рис данима овде да рида сузе по форуму због пораза док не почну квалификације, а онда ће опет да се буса у груди, прети, и провоцира Гробаре до неког новог „отрежњења”.
profiter
13. jun 2020. u 05.08
Znali ste pre utakmice, ima da vas sameljemo pa dupla kruna i sad jel vidite da ste Rupa u rupi
TC-64
13. jun 2020. u 05.22
A u Beogradu 4-1
TC-64
06. jun 2020. u 15.35

Solidna utakmica pred oko 15 hiljada gledalaca. Ono sto bih istakao je debi mladog 17-godisnjeg Andrije Radulovica koji je postigao i prvi go. Bolje i da igraju ovi klinci nego neke strane vezare. Vise će pokazati na terenu. Sve u svemu zaslužena pobeda i zaslužena overa titule!!! A sad neka se spreme za ono najvaznije u sredu!!!!!

=====================================================================
Ovo gore sto sam napisao je pohvala za solidnu igru i čestitka za titulu. A price kako ja nešto velicam pa posle govorim ksko ništa ne valja klasicno izmišljotine jedne umišljene protuve i licemerne bitange kao sto je Mister No. Klasicno izvrtanje i menjanje smisla. Ništa drugo. Rekao sam šta sam primetio da je dobro i šta ne valja. I šta tu nije tačno? gde su tu hvalospevi i dizanje u nebo?

Da krenemo redom, to što ti pišes sada da si znao da ćemo da izgubimo okaci macku o rep, jer to nisi nigde objavio. Posle bitke svi su generali pa i ti koji navodno sve znaš a zapravo se vidi koliko si povrsan i suvoparan.

Kao drugo, naravno da prizeljkujem da moj tim pobedi, i naravno da ću da kažem da hoću da ih oderemo, sravnimo sa zeljmom, smrvimo, zdrobimo i slično. Naravno da ću to da kažem, to je moja zelja, a nije pretnja glupane glupavi!! To je razlika koju ti umišljeni stvor nisi u stanju da uocis. Kada nekome kažeš smrvicemo ih, to je pretnja, a kada napises hoću da ih smrvimo, to je zelja! Shvatas li sada umišljenko? I svaki put ću da napisem da hoću da ih smrvimo, da ih zdrobimo. TO JE ZELJA IDIOTE, NIJE PRETNJA!!! ALOO IMA LI KOGA!! Nisi primetio da i oni to pišu? Windy vise puta a i Srbo je to pisao dok nije nestao u vidu lastinog repa!!!!!!!!!! E zbog njih takvih sam tako i ja uradio da im vratim, da ih zaboli!

Kao treće, ja nikoga odavno ne dizem u nebo. Odavno pricam da igracki kadar ne valja. I Steva i ja smo o tome ovde pisali dugo vremena. Za ralziku od tebe koji je predvidjao da ćemo igrati na proleće u Evropi ja sam govorio da od toga nema ništa jer se to videlo iz aviona. Da nisi možda drugacije milsio u odnosu na svoje pisanje? Kada sam govorio da je 0-4 od Totenhema i 0-6 od Bajerna jasan pokazatelj da nećemo ništa uraditi u Atini ti si „znalacki”izjavio kako ćemo ih dobiti i proćidalje. Objasnjavao sam da ekipa ne može da ima samopouzdanje posle onakvih poraza i na kraju se ispostavilo kao tačno, jer smo sami sebe pobedili.

Kao četvrtvo, i radost i bes su izraz zivog coveka, ja uvek izrazavam emocije prema svom klubu, i kada se radujem i kada sam ljut s pravom i jedno i drugo. Ali to kod mene nikad ne prelazi granicu. Nisam primetio da to postoji kod tebe koji se ponasas kao pravolinijsko mrtvo puvalo. Ne znams šta ti upste hoćeš, šta je tvoj stav osim samozadovoljnih kostatatcija i ostalih povrsinskih tvojih gluposti. Kada pobedimo naravno da ću da se radujem. Dizao sam u nebesa pobedu protiv Liveprupla. Da li to znaci po tebi da kada izgubimo 6-0 da to ne treba da kritikujem? Kada izgubimo naravno da ću da kritikujem o onom sto mi se ne svidja. Kod tebe sam primetio da ti ništa ne smeta osim mog pisanja. Sve ostalo u Zvezdi je u najboljhem redu. Nema veze sto već 4 derbija nismo dali gol. O tome ništa ne pišes. I zašto mi nismo motivisaniji protiv njih ne samo sad, nego već bogami godinu i nešto dana? Koju to utamicu u Srbiji imamo veću od te? I zašto nismo bili motivisaniji jesenas kada su nas onako ponizili? Ono je bila vrhunska sramota i bruka! To je tebi u redu? Bitno je da sigurno slavis 5-0 protiv Radnika, onako u sebi da ti slučajno radost ne izleti tako metiljavom! I ne daj Boze da iskritikujes rad nekoga u Zvezdi! I ništa ja nisam velicao u prevnstvu. samo sam rekao da smo pobedili i to je sve. Idiotizam je tebi svojstven!

Kao peto, razmišljam da pišem Zvezdi sa predlogom da izbrisu iz evidencije sve kupove koji su osvojeni jer jedan „eminentni strucnjak” kaže da je to drugorazredno takmicenje. Ono je potpuno nebitno. Takođe da izbsrisu osvajanje svih Srepnjoevropskih kupova, i trofej apo raznim turnirima. Šta će nam to samo nam kvari zbirku. Tako može da prica navijac Vojvodine kome bi titula bila dovoljna. Navijacu Zvezde titula ne mzoe biti dovoljna.

Kao sesto, slobodno nastavi da juris za mnom po temama tako uvredjen sto si dobio samarcinu, srećom po tebe virtuelnu. Smatraj da si dobro prosao. Sam si ovo zapoceo, ja te nisam prozivao, rekao si ebao te kup. Tako nešto može da kaže samo imbecil.
Kakav si ti uopste navijac kada ti je nebitno da li ti je klub izgubio u derbiju ili nije?

Koliko ti uopste shvatas o cemu pišem, dokaz je tvoja neverovatna glupa reakcija na moje pisanje i pohvalu Djokovicu na doniranje respiratora, kada sam rekao da i ostali treba tako da urade.
A šta si ti napisao? Koji ostali kada ljudi nemaju hleba da jedu??? Hahaha kakav debil! Ostali spotristi koji imaju pare magarce jedan umišljeni!!

Eto to je Mister No, ali ne onaj iz stripa!
Mister_No
(Bonelli editore)
13. jun 2020. u 10.10
Опет си се напио? Судећи по реакцији ТЦ-а, изгледа да трећи дан стварно највише боли. :)

Ево ти моја прогноза пре дербија. Значи дијаметрално супротна од твог клиначког ложења. :)


Mister_No
(Bonelli editore)
09. jun 2020. u 22.01

Где Стари вук? Завукао се у јазбину. Нема разлога да брине, сутра их пуштамо ради мира у кући. Иду избори. Србија је постала земља избора. Економска и духовна колонија Запада.
Mister_No
(Bonelli editore)
13. jun 2020. u 10.23
А што се тиче Ђоковића, он је у служби поретка који ствара глад и сиромаштво јер је рекламни агент фирми које уништавају човечанство и природу тако што развијају потрошачко друштво.

Богати су увек користили несрећу сиротиње крози историју тако што су давали део свог богатства да придобију наклоност људи и сачувају онај главни део тог богаства.

То раде и други спортисти. Ево и Џордан је донирао 100 милиона за борбу за црначка права, а сам је део система који маргинализује црнце. Класичан спин да они који те уништавају се појављују као спасиоци.

То што си ти неписмен и што то не разумеш, односно што не умеш да мислиш својом главом је друга ствар. Са таквим дискутовати теоретски је као објашњавати детету од 7 година.
TC-64
13. jun 2020. u 10.33
Samo budala može da povezuje derbi i izbore.To je toliko nenormalno da jezapanjujuce. A drugo, tvoj odvratni stav prema Djokovicu je samo još jedan pokazatelj koja si ti gnjida.
TC-64
13. jun 2020. u 10.40
Ti si napunio dzepove dolarima, a ovamo se proseravas o gladi u svetu.Licemerno nema šta.I takvima kao ti nešto objašnjavati je kao pokazivati budali mesec,a budala gleda u prst. A na tih 7 godina dodaj još 40 i dobices broj mojih godina A ti sigurno nemas ni priblizno tiliko,tako da idi čitaj Mister Noa i baljezga nekom drugom price o svetskoj pravdi i nepravdi,možda te neko i saslusa.Meni si smesan i jadan totalno.
Mister_No
(Bonelli editore)
13. jun 2020. u 10.41
То је твој проблем што ти си политички идиот који не разуме улогу спорта на друштво које је бирачко тело, и начин на који спорт служи за амортизацију критичко-мењалачке енергије младих.

Али ти си полтрон. Управо такви послушници попут тебе који не умеју да мисле својом главом данас пролазе у Србији. Власти не треба мислећи човек већ лоботомирани радно-потрошачки идиот.
TC-64
13. jun 2020. u 10.59
Znači da je Stojkovic iskljucen i da se Vukanovic nije kao sivonja zaleteo na loptu,od te tvoje price u vezi izbora ne bi bilo ništa.Da Stojkovic nije odbranio nekoliko suteva možda bi bilo drugacije i šta bi onda pisao?I ko to može da namesti i dogovori? I čak i da je tako tebi je to normalno?Ma idi bezi bre! Pa tek je to za zstvor ako je tako!To je takva glupost i takav idiotizam da je to neverovatno. kao i idiotizam oko Atine.Namerno je igrao rukom,jeste ali zato što je debil.Tako nešto ne može da se dogovori kao sto ni precka ne može namerno da se pogodi.Šta da je Borjan odbranio?lako je moglo da bude drugacije u oba slučaja. Zato sam se posebno iznervirao.A ti nemas za to razloga jer ti imaš hiljade i hiljade dolara, a kao brines se o gladnima pricanjem.A poltronom nazovi onoga ko ti je takve gluposti usadio u glavu.Ja iskljucivo razmišljam svojom glavom.
TC-64
13. jun 2020. u 11.11
Niti radim za vlast niti glasam za vlast.Radim u maloj privatnoj firmi sa još nekoliko ljudi.Tako da prestani vise da sere.s i pricas gluposti i da smatras da je to što si rekao apsolutna istina, jer si umišljeni idiot.
Pavle_Djurisic
13. jun 2020. u 11.33
Mexo preletac...:)
Jedan dan komunjara,drugi domobran...a u stvari zaudara mu iz usta ko beckom konju iz dupeta
TC-64
13. jun 2020. u 11.44
Ma budaletina najobičnija.TZaradjuje vise para da bi mogao da ih trosi, a onda kuka na potrosacko drustvo.Koji licemer.I govori meni koji imam 60.000 dinara platu o potrosackom drustvu.Mars bre!
Mister_No
(Bonelli editore)
13. jun 2020. u 13.40
Запитај се зашто судија Симовић није искључио Стојковића који као последњи играч одбране руши нападача који га је већ прешао, и онда ћеш доћи до закључка да је многима било у интересу да и Партизан освоји један трофеј. Да је било обрнуто, једва би дочекао да
додели црвени картон.

Што се тиче пара на Западу. 3% Американаца држи 70% богатства земље. Обичан народ је сведен на радно-потрошачку стоку. Поготово наши људи који су грађани другог или трећег реда и раде најпрљавије послове. ПУни су им џепови али рачуна и дугова. Србија је постала копија Америке у економском и духовном смислу, само на још примитивнијем и перифернијем нивоу.
Mister_No
(Bonelli editore)
13. jun 2020. u 14.05
„Land of opportunity
The Statue of Liberty
That's stolen property.
We are all stolen property.”


https://www.youtube.com/watch?v=tMeEfIq28lc

Ко разуме разуме. Ко не разуме никад неће разумет.
TC-64
13. jun 2020. u 15.22
Čak i da je tako, to nije jedini razlog poraza. To je samo jedan od uzroka.Mi poslednje derbije igramo loše.
Mister_No
(Bonelli editore)
13. jun 2020. u 15.36
Има ту више фактора, али да нисмо обезбедили титулу још јесенас захваљујући бодовној разлици, мислиш да би руководство распродало тим? Овако су добили простор да продајом играча делом напуне себи џепове а делом сортирају дугове клуба.

Таква кадровска политика је најбољи доказ да се Куп Србије мање-више свесно препушта Партизану, јер је боље да Гробари лето проводе тако што ће да славе пехар Купа и умишљају како су бољи, него да протестују испред ФСС-а и траже промене, као што су Делије у време Толета Караџића.
Mister_No
(Bonelli editore)
13. jun 2020. u 15.38
Практично ради се о куповини времена до почетка следећег првенства, кад ћемо опет да направимо разлику и решимо првенство. Слично је и у кошарци, где Звезда осваја првенства а Партизан КРК.
TC-64
13. jun 2020. u 15.49
Ako bilo ko namerno pusta Partizan taj mora da leti iz Zvezde.Posle dve lige Sampiona mi bismo trebali da imamo odličan tim koji dere u prvenstvu i kupu sve isto onako kako je nas odrao Bajern.A mi se mucio cedto gde je jedno poluvreme sacuvaj Boze pa onda nekako umuljamo loptu u mrezu .Drugo ta navodna pojacanja.Ja razumem da može da se pogresi u 1-2pojacanja,ali da se pogresi sa skoro svima osim Garsije(koji je solidan,ne vise od toga) onda nešto tu debelo nije u redu. moguće je vrlo da ovog leta neće biti Lige sampiona za nas.Prosto ne vidim ništa u nasoj igri sto bi moglo i da lici na veliki napredak. Ne znam, zabrinut sam.
Mister_No
(Bonelli editore)
13. jun 2020. u 15.58
Некажем да их намерно пуштамо, али да постоји тенденција да се мекано улази у утакмице, без неког нарочитог жара, мотива, енергије, итд.

Па погледај ситуацију код фаула Стојковића? Јеси видео неког играча Звезде да је протестовао? А да је било обрнуто барем петорица играча Партизана би јурили за судијом.
Mister_No
(Bonelli editore)
13. jun 2020. u 16.02
И још би писали саопштења после утакмице како су покрадени
TC-64
13. jun 2020. u 16.32
To je tačno,ali zato ga je Milunovic posle onako skrljao da se osveti.Nisu protestvovali verovatno zbog manjka motivacije. Mnogo smo kilavi u derbijima.A da je Stojkovic iskljucen garantovano bi cmizdreli i Pantic i Vucelic i Vazura itd. I pisali bi saopštenja,to je sigurno.E zato tim mora da nam bude jači.Pa ihrali smo 12 utakmica u Ligi Sampiona plus 16 u kvalifikacijamaza dve godine. Pa zašto onda nismo bolji?Kao da ništa nismo naucili.Izgleda da je mnogim igračima dovoljna titula i da ih ostalo zanima samo na rečima.Ne vidim šta bi drugo mogla da bude. Zato kad neki portali objave taj i taj igrac poslao snažnu poruku,prvo što se zapitam je a šta će ta poruka da uradi?Da da gol možda ili da donese pobedu?I Degenek danas se buni na prozivke navijaca.Neka se manje udaraju u grudi i ljube grb, a vise igraju.Manje price svise rada.Samo toliko.Jednostavno cenim samo ostvareno na terenu.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.