Diskusije : Navijači

 Komentar
Pocelo da svice
Stari-vuk
10. jun 2020. u 16.13
Pocelo da svice i to je spaslo Partizan.Produžiš 9 a cekas da istekne 15i minut nadoknade.Terzin komsija na nivou srpskog fudbala.Jedinu utakmicu koju ne mozete da namestite ne mozete ni da dobijete.Dizite još 20 miliona kredita...
Stari-vuk
10. jun 2020. u 16.16
Nego jel zna neko koji je burek kupio Milunovic kod gola Partizana?Mislim sa sirom...Koliko li sada vredi Sadik posle onih zalamanja
Mister_No
(Bonelli editore)
10. jun 2020. u 16.17
Све честитке на китули. Постали сте мајстори Купа.
Stari-vukPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Stari-vuk
10. jun 2020. u 16.17
Uzmes ono sto ti je dozvoljeno...
Mister_No
(Bonelli editore)
10. jun 2020. u 16.25
Куп је специфично такмичење на 1. утакмицу где и слабији може да изненади јачег. Слично је и у кошарци, где сте такође освајачи китуле.
Pavle_Djurisic
10. jun 2020. u 16.33
Probudi Josipa Broza pa mu to reci
Pa se ti probudi i videces da je 21 vek..Partizan los za klasu bolji od Zvezde,pa razluci gde Terza magija i Mrkela ofucani skresase pare
Stari-vuk
10. jun 2020. u 16.34
treba preziveti ovo ludilo.Partizan samo od evrope može da racuna na pare.Sadik i mali Stevanovic pune kasu...Tako je to kad se bavis proizvodnjom a ne samo trgovinom
Pavle_Djurisic
10. jun 2020. u 16.38
Samo mi imamo „iskusan” tim koji niko neće da kupi,šta je sa tim „bolesnim” poznavaocima fudbala širom Evrope i sveta!? Takve fudbalske veličine kao što su: Borjan,Gobeljić,Milunović,Degenek,Ben,Tomane,Ivanić,Pavkov,Boaći neće da kupi ovaj „neuki” fudbalski svet,verovatno da ih gledaju neki slepi skauti,ili ne žele da čitaju „realne”novinske izveštaje naših objektivnih izveštača...
toronto1
(samo posteno)
10. jun 2020. u 19.54
Vuce, čestitam ti na pobedi, ali ajde onako posteno reci je li Stojkovic trebao da dobije crveni karton (onako kao zadnji igrac u odbrani)? Ne umanjujem pobedu, jer ste zasluzili i želeli ste vise od Zvezde, ali koliko se igralo posle Partizanovog gola? Pa i 15 minuta je malo da se nadoknadi svo ono vreme. Još jednom čestitke i treba da se radujete.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
10. jun 2020. u 21.44
Mustafa da se odrkene Srpskog pasosa, a inače je trebao da popije Crveni danas ali sudija navijao za Siptare pa mu je samo dao „zuti”
Pavle_Djurisic
10. jun 2020. u 23.21
Да ли им је потребна нека стручна помоћ за дерби? Јел има клуб пара психолога неког, озбиљног да доведе, мало да поприча са њима?

Проблем постоји, очигледно, променили су се тренери, па играчи само су Терзић и Мркела остали исти, па дај онда нека неко поразговара и са њима. Како то да играчи на којима ви инсистирате упорно, сваки пут одиграју ко пичке?
Ово је неоспорно, ово је факат, ово не може да се сакрије, наши играчи су пичке, играју као фудбал као пичке.
Други израз не знам, оно нису девојчице, јер девојчице умеју да буду борбене, а ово што су они вечерас показали и много пута пре овога је дефиниција „пичке” по речнику. Карактерна особина.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
11. jun 2020. u 01.59
losa taktika bre, čak pocinjem da sumnjam da je namesteno. nama titula njima kup i svi srećni i zadovljni. znaci igrači ne namestaju ali namesta uprava i trener sa smesnom taktikom, pa sa onakvom igrom i taktikom ne bi pobedili ni palilulac a upravi iz humske je ova pobeda velika ko kuca da ih ne bi iscipelarili, sad mogu da prodaju muda za bubrege još godinu dana. a ne zaboravi da su i jedni i drugi usemljeni sa vlascu.
TC-64
11. jun 2020. u 13.09
Nikakva titula mene ne može da zadovolji jer njih nismo dobili!! U Jugoslaviji naprimer smo cekali na duplu krunu od 1970 do 1990 i to mogu da shvatim. Bila je jaka liga, svake godine je nekoliko klubova konkurisalo i za titulu i za kup. Ali da mi nemamo diuplu krunu od 2007 godine u ovakvom prvenstvu pa to je nedopustivo! Da smo kup uzeli poslednji put 2012, a za to vreme smo ispadali kuci od Vojvodine i OFK Beograda 3-1 i od Borca (koji skoro da i ne postoji vise) 5-1! I plus još tri ispadanja od njih od kojih dva u finalu kupa. Nedopustivo!! Nikakva titula ne može da me zadovolji jer ih nismo dobili ni u jednomu derbiju!!! Ej bre go nismo dali 4 utakmice!!!Dokle vise bre ta zavaravanja? Te glupe price kao namesteno finale kupa prošle godine, te namesteno u Atini sa Olimpijakosom?!! Alo bre ljudi mi nemamo nikakvu igru, nemamo ni igrace, ništa! Naše igrace niko neće da kupi. Ali zato znaju da kenja.ju po novinama kako su veliki Zvezdasi, neki kurce.vi gardisti i slične gluposti, a ovamao kao pizdu.rine se vuku po terenu!! Bre ako si takav Zvezdas kao sto tvrdis ma ima da se boris mamu ti ebem, da pogines na terenu, a ne kao pi.cka da igras!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.